Clarins JOLI ROUGE ET NOIR -syysmeikkikokoelma 2018

Täyteläiset huulet, salaperäiset, tummat silmät, pitkät ripset…

Täyteläiset huulet

Joli Rouge -huulipunan syksyn versio on nimeltään Joli Rouge Gradation. Sen avulla ammattitasoinen huulimeikki syntyy helposti ja nopeasti. Kaksisävyinen huulipuna antaa huulille kauniin muodon ja levittää värin huulin yhdellä levityskerralla huulipunassa olevien väriraitojen ansiosta. Keskellä oleva vaaleampi väriraita tuo huulten keskiosan kauniisti esiin ja saa huulet näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Huulipunan tummemmat väriraidat korostavat huulten muotoa ja antavat kontrastia huulten vaaleammalle keskiosalle. Huulipunan kaksi sävyä levittyvät huulille tasaisesti ja saavat aikaan kevään muotinäytöksissä nähdyn trendikkään kaksisävyisen huulimeikin. Huulipuna sisältää suolayrttiä ja mango-öljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat huulia.
Syysmeikkiin kuuluu kolme Joli Rouge Gradation -huulipunan sävyä: lämpimiä oranssin sävyjä yhdistävä 801 coral gradation, punaista ja vaaleaa ruusupuun sävyä yhdistävä 802 red gradation sekä täyteläisiä luumun sävyä yhdistävä 803 plum gradation.

Viettelevät huomiota herättävät silmät

Katseen voimaa ei pidä aliarvioida… Vedenkestävän Waterproof Eyeliner Gel
-rajausvärin sisältämä intensiivinen musta väripigmentti antaa rajausvärille syvyyttä ja näyttävyyttä. Vedenkestävä rajausväri pysyy siistin näköisenä jopa 12 tunnin* ajan. Sävynä 01 intense black

*Rajausvärillä tehty kahden viikon tyytyväisyystesti, johon osallistui 70 naista.

Pitkät, näyttävät ripset

Kohtalokkaan näköinen katse ei synny ilman ripsiväriä. Kokoelman tähtituote on Supra Volume Mascara, joka on syysmeikin kunniaksi pakattu moderniin kullanväriseen, mustin kuvioin koristeltuun pakkaukseen. Kahta vahaa sisältävä, ripsiä hoitava ripsiväri antaa ripsille välittömästi lisää pituutta ja tuuheutta. Hiilenmusta väripigmentti värjää ripset syvän mustan sävyisiksi. Ripsivärin sisältämät hoitavat aineosat tekevät ripsistä aiempaa tuuheammat säännöllisesti käytettynä.

Hinnat

Joli Rouge Gradation -huulipuna 3,5 g, suositushinta 29,90 euroa

Waterproof Eyeliner Gel -rajausväri 3,5 g, suositushinta 31, 50 euroa

Supra Volume Mascara 8 ml, suositushinta 32,00 euroa

Myynnissä

Clarinsin Joli Rouge et noir -syysmeikin tuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2018

Tuotekuvat

http://www.bernerbrandbank.fi/l/BDjHC6bRpdRm

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi