Clarins Moisturizing reviving eye mask -silmänympärysihon naamio, Moisture replenishing lip balm -huulivoide

Silmänympärysiho ja huulet ovat kaksi kasvojen aluetta, jotka kärsivät helposti kosteuden puutteesta. Clarinsin vuonna 2017 myyntiin tulleessa Hydra-Essentiel-linjassa hyödynnettiin uutta, ihoa tehokkaasti kosteuttavaa kasviuutetta, luomu-itulehtiuutetta. Nyt Clarins haluaa hyödyntää tämän kasvin vaikutuksia kahdessa uudessa, silmänympärysiholle ja huulille, tarkoitetussa hoitotuotteessaan.

Moisturizing reviving eye mask

Silmänympärysihoa tehokkaasti kosteuttava naamio, jonka koostumus sulautuu ihoon. Silmänympärysiho tuntuu ja näyttää naamion käytön jälkeen pehmeältä ja levänneeltä ja ihon väri on kirkastunut. Silmänympärysnaamiossa on hyödynnetty Clarinsin innovaatiota, jonka avulla tehostetaan ihon oma kykyä sitoa itseensä kosteutta. Luomu-itulehtiuute ja kvinoauute auttavat ihoa täydentämään kosteusvarastojaan. Lopputuloksena on iho, jonka kosteuspitoisuus on optimaalinen. Iho silmänympärillä tuntuu joustavalta ja pehmeältä ja kuivuudesta johtuvat rypyt ovat tasoittuneet. Lisäksi naamio sisältää hevoskastanjauutetta, joka vähentää silmänalusten tummuutta ja irlantilaista sammaluutetta, joka pehmittää ja rauhoittaa ihoa.

Yksi tuote kaksi käyttötapaa

Naamiota voi käyttää joko silmänympärysihoa välittömästi virkistävänä naamiona, jolloin sen vaikutusaika on 10 minuuttia tai yön yli jätettävä tehohoitona. Naamion koostumus näyttää täyteläiseltä voiteelta, mutta tuntuu iholla virkistävältä geeliltä. Naamion koostumus kiinnittyy ihoon, eikä valu silmiin, vaikka naamio jätettäisiin vaikuttamaan yön yli.

Moisture replenishing lip balm -huulivoide

Clarinsin alkuperäinen yhdistelmä uuden sukupolven vahoja ja ihoa aktiivisesti kosteuttavia aineosia hoitavat tehokkaasti huulten ihoa ja parantavat niiden ulkonäköä. Huulivoiteen sisältämä sinisestä lootuksesta saatava vaha jättää huulten pintaan hoitavan, suojaavan kalvon, joka saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja joustavilta useiden tuntien ajan. Kaakaouute aktivoi hyaluronihapon muodostumista huulissa ja parantaa siten kokonaisvaltaisesti huulten kosteuspitoisuutta. Seramidit ehkäisevät kosteuden haihtumista huulista ja selkeyttävät siten huulten muotoa. Moisture replenishing lip balm -huulivoiteessa on hillitty hedelmäinen tuoksu ja siihen on lisätty aavistus kiiltoa, joka tuo huulille ruusunhohtoisen hehkun.

Hinnat:

Moisturizing reviving eye mask 30 ml, suositushinta 45,00 euroa.

Moisture replenishing lip balm 15 ml, suositushinta 21,00 euroa.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/tbWHgTS9TVxj

Myynnissä:

Elokuussa 2018

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi