SENSAI BLOOMING BLUSH -POSKIPUNA

Puuterimainen poskipuna, johon yhdistetyn valkoisen puuterin avulla väriin voi lisätä haluamansa määrän hohdetta

Poskipunapaletissa yhdistyvät läpikuultava sävy ja kustomoitava hohde. Puuterimainen poskipuna levittyy helposti ja tasaisesti iholle antaen sille luonnollisen, läpikuultavan sävyn. Paletin sisältämän valkoisen puuterin avulla poskipunaan voi lisätä hohdetta oman mieltymyksensä mukaan. Näin saman tuotteen avulla voi luoda erilaisia lopputuloksia erilaisiin meikkityyleihin.

Shironerin inspiroimat sävyt

Japanilaisessa silkin värjäystekniikassa, Shironerissa silkkilangasta pestään ja poistetaan valkaisemalla sen luonnollinen keltaisuus ennen värjäämistä. Prosessi takaa väreille puhtaan kirkkaan sävyn ja tästä syystä japanilainen silkki tunnetaan edelleenkin upean arvokkaasta värimaailmastaan. Shironeri-menetelmän avulla aikaan saatu puhdas valkoinen sävy inspiroi lisäämään BLOOMING BLUSH -poskipunapalettiin valkoista puuteria. Puuteri, joka on yhtä valkoista ja puhdasta kuin Koishimaru-silkki, tuo poskipunasävyt kauniisti ja puhtaasti esiin.

CHEEK BRUSH -poskipunasivellin

Korkealuokkainen poskipunasivellin, johon väri tarttuu helposti ja jonka avulla väri levittyy iholle tasaisesti.

Sävyvalikoima:

01 blooming mauve                02 blooming peach

03 blooming coral                   04 blooming orange

05 blooming beige

Hinta

BLOOMING BLUSH -poskipuna 4g, suositushinta 47,00 euroa.

CHEEK BRUSH -poskipunasivellin, suositushinta 56,00 euroa.

Myynnissä

SENSAIn BLOOMING BLUSH -poskipuna tulee myyntiin syyskuussa 2018.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/tbMwQ_X_-f7S

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi