SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE 10 MINUTES REVITALIZING PADS

Silmänympärysihoa virkistävät hoitolaput, joiden vaikutus on nähtävissä jo 10 minuutissa

Kuluttajatutkimuksissa kävi ilmi, että jo yhden käyttökerran jälkeen:

  • Iho näytti raikkaalta ja virkistyneeltä
  • Iho tuntui ja näytti kosteutetulta ja silkinpehmeältä
  • Ihon väri oli kirkastunut

(Sensain Italiassa ja Saksassa teettämä kuluttajatesti, johon osallistui 105 henkeä.)

10 Minutes Revitalising Pads -hoitolaput tarjoavat nopean tehohoidon silmän- ja suunympärysiholle. Joustavat hoitolaput on kyllästetty Koishimaru Silkillä ja ne kiinnittyvät tiivisti ihoon kosteuttaen ja virkistäen ihoa. Hoitolappujen sisältämä Advanced CPX Vital -uute vaikuttaa viiteen tärkeimpään ikääntymisen mukanaan tuomaan muutokseen ihossa: ihon kuivumiseen, ihon veltostumiseen, ryppyihin ja juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen. Advanced Energy Charge -teknologia taas ylläpitää ihon toiminnoille tärkeää energiantuotantoa. Jo yhden 10 minuutin hoitokerran jälkeen iho on näkyvästi aiempaa nuorekkaamman ja raikkaamman näköinen sekä tuntuu ja näyttää silkinpehmeältä.

Käyttö:
Aseta hoitolaput alaluomelle tai nenän ja suupielten välisen nasolabiaalipoimun päälle ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja irrota sen jälkeen laput iholta hellävaraisesti. Taputtele ja hiero imeytymätön hoitoneste ihoon.

Silky Touch Pads -hoitolaput

Silky Touch Pads -hoitolaput ovat kolmikerroksisia, hienon, hienoista säikeistä kudottuja kuitulappuja. Niiden valmistuksessa on käytetty edistyksellistä, korkeapaineista vesisuihkutekniikkaa, minkä ansiosta kuitulaput tuntuvat iholla silkinpehmeiltä. Kuitulaput on suunniteltu siten, että ne luovuttavat iholle mahdollisimman paljon kosteutta ja vaikuttavia aineita. Hoitolappujen sisäkerros on kosteutettu hoitonesteellä, lappujen ulkokerrosten toimiessa hoitonesteen kuljettajana sekä suojana sisäkerroksen sisältämälle hoitonesteelle. Hoitolappujen vaikutus perustuu osmoosin periaatteelle. Heti, kun hoitolaput joutuvat kosketuksiin ihon kanssa niiden ulkokerros luovuttaa sisäkerroksen sisältämän hoitonesteen välittömästi iholle. Näin iho saa hetkessä annoksen sen toimintoja elvyttäviä vaikuttavia aineita.

Acerola-uute

Acerola on kirsikan tapainen hedelmä, jota kutsutaan myös kauneuden hedelmäksi. Se sisältää 34 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin yksi sitruuna. Se toimii tehokkaana antioksidanttina ja suojaa ihoa tehokkaasti vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Se sisältää myös runsaasti polyfenoleita, jotka tasapainottavat melaniin muodostumista ja kirkastavat siten ihon väriä.

Advanced Energy Charge -teknologia

SENSAIn kehittämään Advance Energy Charge -teknologiassa yhdistelmä vaikuttavia aineita ylläpitää ihon toiminnoille tärkeää energiantuotantoa. Ihon nuorekkuus on riippuvainen sen kyvystä tuottaa energiaa. Vaikuttavina aineina ovat Ene-Activate Complex II -yhdiste, joka lisää karnitiinin tuotantoa ihossa ja parantaa siten epidermiksen solujen energian saantia, sekä Cell Activator, joka parantaa dermiksessä sijaitsevien fibroblastisolujen energian saantia.

Advanced CPX Vital -uute

Kaikkien SENSAIn Cellular Perforamnce -linjan tuotteiden sisältämä uute, joka vaikuttaa tehokkaasti viiteen ikääntymisen mukanaan tuomaan muutokseen ihossa: ihon kuivumiseen, ihon veltostumiseen, ryppyihin ja juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen.

Hinta:
Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads 10 paria, suositushinta 124,00 euroa.

Myynnissä:
Syyskuussa 2018

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/l/HLTdVKNDBsmK

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Kaikki tiedotteemme löytyvät osoitteesta:
https://www.berner.fi/uutishuone/

Muut Extra-Intensive-linjan tuotteet

Extra-Intensive Cream -hoitovoide 40 ml, suositushinta 329,55 euroa

Extra Intensive Essence -tehohoito 40 ml, suositushinta 300,25 euroa

Extra Intensive Mask -naamio 75 ml, suositushinta 261,20 euroa

Extra Intensive Eye Cream 15 ml, suositushinta 172,35 euroa