SENSAI LASH VOLUMISER 38° C -RIPSIVÄRI

Intensiivisen mustan sävyinen ripsiväri, joka antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja erottelee ripset toisistaan

LASH VOLUMISER 38° C -ripsiväri saa ripset näyttämään selvästi aiempaa runsaammilta. Se muodostaa ripsien pintaan vahoista muodostuvan kalvon, joka antaa ripsille runsaasti lisää tuuheutta. Ripsivärin erikoismuotoiltu Triple Sprial Brush -harjaosa tarttuu jokaiseen ripseen, levittäen värin tasaisesti ripsiin ja erotellen samalla ripset toisistaan. SENSAIn alkuperäinen 38° C -koostumus on hien-, veden- ja ihotalinkestävä, mutta kuitenkin helposti poistettavissa noin 38-asteisella vedellä. Ripsivärin intensiivinen, kiiltävän musta sävy tuo ripset hyvin esiin ja korostaa siten ripsivärin tuuheuttavaa ominaisuutta.

Ripsiä tuuheuttavat vahat

Ripsiväri sisältää 40 % enemmän vahoja kuin SENSAIn aiemmat ripsivärit. Ne muodostavat jokaisen ripsen pinnalle ripsiä tuuheuttavan vahakerroksen. Ripsiä tuuheuttava vahakoostumus on juoksevassa muodossa ja se levittyy tasaisesti ripsien tyvestä ripsien kärkiin. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa, ripsiväri asettuu ja kuivuu tasaiseksi kerrokseksi ripsien pintaan. Ripsiväriä voi halutessaan tästä syystä kerrostaa ripsiin useitakin kerroksia ilman, että ripsiin muodostuu paakkuja. Yksi kerros ripsiväriä tuo ripset kauniisti esiin. Lisäkerrokset antavat ripsille vielä lisää tuuheutta ja antavat vaikutelman, että ripsiä olisi aiempaa enemmän.

Triple Spiral Brush -harjaosa

Triple Spiral Brush -harjaosassa harjakset on kiinnitetty spiraalinmuotoon, jotta harja erottelisi ripset mahdollisimman hyvin toisistaan. Porrastetut harjakset tarttuvat jopa kaikista lyhyimpiin ja hennoimpiin ripsiin, jolloin ripsiväri levittyy yhtä tasaisesti kaikkiin ripsiin.

Hinta:

Lash Volumiser 38° C -ripsiväri 10 ml, suositushinta 39,70 euroa.

Myynnissä:

SENSAIn uusi Lash Volumiser 38° C -ripsiväri tulee myyntiin elokuussa 2018.

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/l/ChBqzFvLF82z

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Legendaarinen 38° C -teknologia

1997

Tullessaan markkinoille vuonna 1997 MASCARA 38° C herätti huomiota meikkitaiteilijoiden ja kuuluisuuksien joukossa, kun kerrottiin, että sen on maailman ensimmäinen ripsiväri, joka lähtee ripsistä 38-asteisella vedellä.
Ajatus lämpimällä vedellä poistettavasta ripsiväristä syntyi sattumalta, kun tuotteen kehittäjä näki erään musiikkikilpailun voittajan itkun jättävän mustia kyynelvanoja hänen poskilleen. Lukuisten kokeilujen jälkeen, hän huomasi omassa kylpyhuoneessa, että hänen viimeksi kehittämänsä koostumus irtosi ripsistä kalvoina. Näin hän oli viimein saanut kehitettyä ripsivärikoostumuksen, joka on hien-, veden- ja ihotalinkestävä ja kuitenkin helposti poistettavissa 38-asteisella vedellä.
Tähän päivään asti SENSAIn kehittämä ripsivärikoostumus on ollut yksi arvostetuimmista SENSAIn tuotekehityksen tuloksista.

2005

Elokuussa 2005 MASCARA 38° c (Separating & Lenghtening) tuli markkinoille ja tämän jälkeen SENSAI on jatkanut ikonisen 38° C -perheensä tuotevalikoiman laajentamista.

2018

SENSAI saavuttaa jälleen läpimurron ripsiväriteknologiassa. Uusi LASH VOLUMISER 38° C -ripsiväri on ensimmäinen SENSAI-ripsiväri, jossa yhdistyvät seuraavat ominaisuudet: ripsiväri antaa ripsille lisää tuuheutta, erottelee ripset toisistaan ja antaa ripsille intensiivisen, kiiltävän mustan värin.

Muut MASCARA 38° C -valikoimaan kuuluvat ripsivärit

MASCARA 38° C -ripsiväri, luonnollinen lopputulos 6 ml, suositushinta 26,40 euroa

MASCARA 38° C (Separating & Lengthning), ripsiä pidentävä ripsiväri 8 ml, suositushinta 32,70 euroa

MASCARA 38° C (Volumising) ripsiä tuuheuttava ripsiväri 8 ml, suositushinta 32 70 euroa

EYELASH BASE 38° C -ripsivärin pohjustustuote 6 ml, suositushinta 26,65 euroa