XZ Kauraöljy -sarjan tuotteet hellivät kuivia ja käsiteltyjä hiuksia

Kotimainen XZ laajentaa valikoimansa uudella XZ Kauraöljy -tuotesarjalla, johon tuodaan XZ Kauraöljy shampoo, XZ Kauraöljy hoitoaine ja XZ Kaura hiusöljy. 

Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti kosteuttavia ja hoitavia luonnonöljyjä ja luonnon antioksidantteja kuten E-vitamiinia. Keskeisenä ainesosana toimii ainutlaatuinen, pohjoismainen kauraöljy, joka sisältää ihon hyvinvoinnille tärkeitä keramideja. Keramidit hellivät hiuspohjaa sekä kiinnittyvät hiukseen tehden siitä vähemmän huokoisen ja näin parantavat sen kiiltoa. Tuotteet saavat tuoksunsa lempeästä kauran ja hunajan yhdistelmästä. Tuotteet valmistetaan Heinävedellä ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.  

– Kauraa on nyt kaikkialla ja sen ympärille on syntynyt runsaasti kotimaisia innovaatioita. Kaura on kaikille tuttu raaka-aine, ja hyödynnettävissä hyvin myös kauneudenhoidossa, kertoo XZ-tuotteista vastaava brand manager Elina Seppänen.

XZ Kauraöljy shampoo on hiuspohjalle hellävarainen ja pehmeästi vaahtoava shampoo, joka sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Shampoon sisältämät luonnonöljyt kosteuttavat ja hoitavat hiuksia ja tekevät niistä kiiltävät ja helpommin käsiteltävät. Shampoo tuo hiuksille pehmeyttä ja helpottaa hiusten käsittelyä jättäen latvat terveen ja kauniin näköisiksi. Shampoo imeytyy nopeasti ja jättää kuivan ja miellyttävän tunteen. Lopputuloksena hiuksista tulee silkkisen pehmeän tuntuiset, vähemmän sähköiset ja hoidetut ilman latistavaa tunnetta.

XZ Kauraöljy hoitoaine on pehmeä ja miellyttävä hoitoaine, jonka sisältämät ravitsevat ainesosat suojaavat ja kosteuttavat hiuksia. Hoitoaine antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä ja selvittää hiukset tehden niistä helpommin käsiteltävät ja hoidetut. Hoitoaine soveltuu hyvin kuiville ja käsitellyille hiuksille.  

XZ Kaura hiusöljy on suunniteltu tehohoidoksi kuivalle hiuspohjalle sekä karheille ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille. Tuote sisältää E-vitamiinia sekä kauraöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa kuivaa hiuspohjaa ja karheita hiuksia. Kauraöljyn sisältämät keramidit korjaavat hiusta tehden hiuksista terveemmän ja kiiltävämmän näköiset. Riittoisa ja nopeasti levittyvä hiusöljy helpottaa hiusten selvittämistä ja tuo niille kaunista kiiltoa ja pehmeyttä. Kätevä pumppupullo helpottaa tuotteen annostelua. Hiusöljyä voi käyttää muutaman minuutin poishuuhdeltavana tehohoitona hiuspohjalle ennen hiusten pesua tai pesun jälkeen koko hiuksien pituuksiin selvittämään kuivia ja karheita hiuksia.

Tuotetiedot 

XZ Kauraöljy shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa
XZ Kauraöljy hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa
XZ Kaura hiusöljy, 100 ml, hinta noin 4 euroa

XZ Kauraöljy -sarjan tuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2018.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet 

Berner Oy, Kuluttajatuotteet
Elina Seppänen, brand manager, puh. 020 791 4069, elina.seppanen@berner.fi 

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ valittiin vuonna 2018 Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo seitsemännen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2018) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi. 

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.