Berner polkee kovempaan kuntoon ja apua Syyriaan

Olemme jälleen omalla joukkueellamme mukana Kilometrikisassa ja sen sisällä toimivassa Ketjureaktio-varainhankintakampanjassa. Kilometrikisa on leikkimielinen pyöräilykilpailu, jonka ideana on aktivoida työpaikkoja ja muita yhteisöjä pyöräilyyn ja liikuntaan. Samalla osallistumme Ketjureaktio-kampanjaan, jonka myötä muutamme poljetut kilometrit avuksi. Lahjoitamme euron jokaista pyöräiltyä 25 kilometriä kohden Suomen Punaiselle Ristille. Lahjoitukset kohdistetaan terveysapuun Syyriaan muun muassa fysioterapiahoitoihin, proteeseihin ja ruokakuluihin sodan vammauttamille uhreille.

Berner on osallistunut Kilometrikisaan aiempinakin vuosina ja yhteistä pyöräilysaldoa kartoitetaan taas toukokuusta syyskuuhun.

– Hienoa, että henkilöstöä aktivoidaan työmatkapyöräilyyn. Samalla säästämme luontoa ja keräämme varoja hyvään tarkoitukseen, sanoo reilut 30 kilometriä tänäänkin töihin polkenut hr-generalisti Anne Kesänen.

Palkinnoksi avun polkemisesta saa paitsi hyvän mielen, myös kasvaneen kunnon ja virtaa arkeen. Verkkotuottaja Laura Karhulahti on kulkenut työmatkat pyörällä jo useampana vuotena ja polkee tänäkin kesänä työpaikalle päivittäin säästä riippumatta. Karhulahti on mukana kisassa nyt ensimmäistä kertaa, mutta kirjaa poljetut kilometrit lähinnä omaksi ilokseen.

– Kiireisinä päivinä liikunnalle jää harmittavan vähän aikaa, joten työmatkapyöräily on helppo tapa lisätä arkiliikuntaa ainakin näin kesäaikaan ja samalla seurata, paljonko tulee liikuttua, hän kertoo.

 

 

 

Laura Karhulahti polkee päivittäin toimistolle Herttoniemeen.