Kotimainen Herbina uudistuu –  rentoon ja huolettomaan kauneudenhoitoon kehitetyt tuotteet saavat inspiraationsa Suomen luonnosta

Kotimainen Herbina saa uuden brändi-ilmeen syksyllä. Brändiuudistuksen yhteydessä Herbinan koko tuotevalikoima saa rohkeamman ilmeen ja selkeämmän designin, mikä helpottaa omiin tarpeisiin sopivien tuotteiden valintaa.  Samalla Herbina saa uudistuneen, selkeäpiirteisemmän logon ja uuden sloganin.

Brändiuudistuksella tavoitellaan voimakkaammin naisia, jotka arvostavat rentoa ja vaivatonta kauneudenhoitoa. Brändityön keskiössä ovat rohkeus, huolettomuus ja luonnon voima.

 Halusimme tuoda markkinoille tuotevalikoiman, joka puhuttelisi nuorten lisäksi myös aikuisempaa kohderyhmää. Herbinan juuret ovat Suomessa, ja uusien tuotteiden lähtökohtana on edelleen Suomen luonto, joka voi joskus olla armotonkin. Herbina-tuotteet onkin kehitetty nimenomaan suomalaisiin olosuhteisiin rohkeille, seikkailullisille ja aktiivisille naisille, jotka arvostavat tuotteiden kotimaisuutta, kertoo brand manager Daniela Berner-Ax.

Kaikki Herbina-tuotteet valmistetaan Heinävedellä Itä-Suomessa, ja niillä on Avainlippu-tunnus. Herbina-tuotteet ovat myös vegaanisia, ja tuotteissa on käytetty aiempaa vähemmän pakkausmateriaalia, minkä ansiosta ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

Kasvojenhoitotuotteiden valikoima uudistuu syyskuussa

Brändiuudistuksessa ensimmäisenä uudistuu Herbinan kasvojenhoitotuotteiden valikoima, jonka tuotteet löytyvät jatkossa leikkisistä, lehtikuvioiduista pakkauksista. Herbinan kasvojenhoitotuotteiden valikoima koostuu seitsemästä eri ihoa virkistävästä ja hoitavasta tuotteesta: puhdistusgeeli- ja -vaahto, misellipuhdistusvesi, kuorintavoide ja kolme eri tarkoituksiin ja eri ihotyypeille sopivaa kasvovoidetta. Sarjassa yhdistyvät aiemman Moisture Balance -kasvojenhoitosarjan kosteuttavat ja Energy Boost -sarjan virkistävät vaikutukset. Tuotteet on dermatologisesti testattu ja valikoimasta löytyy tuotteita sekä kuivan, normaalin että sekaihon tarpeisiin. Herbinalle tyypillisiä, suomalaisen luonnon raaka-aineita hyödynnetään edelleen tuotesisällöissä.

Herbina Puhdistusgeeli on riittoisa ja tehokas puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle. Puhdistusgeeli poistaa helposti myös vesiliukoisen silmämeikin. Tuotteen sisältämät glyseroli ja betaiini kosteuttavat ja tyrniuute ja appelsiininkukkavesi virkistävät ihoa. Pirteän hedelmäisen tuoksuinen puhdistusgeeli sisältää myös C-vitamiinipitoista tyrnimehua.

Herbina Puhdistusvaahto on aiemmasta Herbinan kasvojenhoitosarjasta tuttu suosikki, joka jatkaa valikoimassa. Erittäin riittoisa ja pehmeä puhdistusvaahto puhdistaa epäpuhtaudet ja vesiliukoisen silmämeikin hellävaraisesti jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille puhdistamiseen, meikinpoistoon ja ihon virkistämiseen. Puhdistusvaahto sisältää kosteuttavaa glyserolia, rauhoittavaa allantoiinia sekä raikasta ruusuvettä. Pudistusvaahdossa on pehmeä, miedon kukkainen tuoksu.

Herbina Misellipuhdistusvesi on kolmitehoinen, raikkaan hedelmäisen tuoksuinen puhdistusvesi, joka poistaa meikin ja muut epäpuhtaudet, sekä virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Misellivesi sisältää kosteuttavaa betaiinia ja ksylitolia sekä ihoa virkistävää tyrniuutetta ja appelsiininkukkavettä.

Herbina Heleyttävän Kasvokuorinnan sisältämät luonnolliset kasvipohjaiset kuorintarakeet poistavat epäpuhtaudet hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Kuorinnan ansiosta iho kirkastuu ja tuntuu pehmeältä. Kuorintavoiteen sisältämät rapsiöljy, manteliöljy ja avokadoöljy hoitavat ja pehmentävät ihoa. Kuorintavoide sisältää myös piristävää appelsiininkukkavettä ja C-vitamiinipitoista tyrnimehua. Betaiini ja glyseroli kosteuttavat ihoa. Tuote sopii normaalille ja sekaiholle. Kuorintavoiteessa on raikas, hedelmäinen tuoksu.

Herbina Kasvovoide SPF 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitallisilta säteiltä virkistäen samalla kasvojen ihoa ja antaen sille pitkäkestoista kosteutusta. Aurinkosuojakerroin 15 suojaa tehokkaasti ihoa auringon vanhentavilta vaikutuksilta. Appelsiininkukkavesi ja C-vitamiinipitoinen tyrnimenu piristävät kasvojen ihoa. Voiteessa on kevyt sitruksinen tuoksu.

Herbina Hoitava Kasvovoide on normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kasvovoide, jossa on pehmeä kukkaistuoksu. Kasvovoide sopii kuivaihoisille ympäri vuoden tai normaalin ihon talvi- tai yövoiteeksi. Voidetta voi myös käyttää kasvonaamiona sekä kuivalle että normaalille iholle. Helposti levittyvä kasvovoide antaa pitkäkestoisen 24 tunnin kosteutuksen ja jättää kasvojen iholle samettisen pehmeän tunteen. Voide sisältää sheavoita sekä manteli- ja rapsiöljyä, joilla on ihoa hoitavia ja pehmentäviä vaikutuksia, sekä kosteuttavaa glyserolia ja raikasta ruusuvettä.

Herbina Kevyt Kasvovoide on miellyttävän sitruksen tuoksuinen voide, joka antaa pitkäkestoisen, 24 tunnin kosteutuksen kasvojen iholle. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen kasvot pehmeän tuntuisiksi. Voiteen sisältämä avokadoöljy hoitaa ihoa sekä parantaa sen elastisuutta. Voide sisältää myös manteliöljyä, joka pehmentää ja hoitaa kasvojen ihoa, sekä piristävää appelsiininkukkavettä ja C-vitamiinipitoista tyrnimehua.

Uutuuksia lisää alkuvuodesta 2019

Herbinan brändiuudistus jatkuu seuraavaksi hiustenhoitotuotteiden valikoimaan, kun Herbinan shampoot ja hoitoaineet saavat uuden ilmeen. Uudistuneet hiustenhoitotuotteet tulevat myyntiin alkuvuodesta 2019.

Tuotetiedot

Herbina Puhdistusgeeli 150 ml, hinta noin 4 euroa

herbina Puhdistusvaahto 150 ml, hinta noin 5 euroa

Herbina Misellipuhdistusvesi 150 ml, hinta noin 5 euroa

Herbina Heleyttävä Kuorintavoide 60 ml, hinta noin 6 euroa

Herbina Kevyt Kasvovoide 50 ml, hinta noin 5 euroa

Herbina Kasvovoide SPF 15 50 ml, hinta noin 6 euroa

Herbina Hoitava Kasvovoide 50 ml, hinta noin 6 euroa

Uusi kasvojenhoitosarja tulee myyntiin syyskuussa.

Lisätietoja: Daniela Berner-Ax, brand manager, daniela.berner-ax@berner.fi, p. 020 791 4292.

Herbina on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi. 

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.