Nokian Jalkineet ja HAI lanseeraavat Saapaspäivän 11.10.

Kaikilla on oikeus kuiviin sukkiin:
Nokian Jalkineet ja HAI lanseeraavat Saapaspäivän 11.10.

Suomen ensimmäistä vuotuista Saapaspäivää vietetään torstaina 11. lokakuuta. Nokian Jalkineiden ja HAI:n ideoima päivä julistaa, että kaikilla on oikeus kuiviin sukkiin. Samalla se haluaa muistuttaa, että saappaat ovat sadesäällä myös täydelliset kaupunkijalkineet.

Suomalaiset ovat kumisaapaskansaa. Kumisaappaita käytetään niin pihalla, puutarhassa kuin metsäretkillä. Kumisaappaat toimivat kuitenkin myös erinomaisesti kaupunkimiljöössä, erityisesti sateessa ja loskassa. Tämä innoitti Nokian Jalkineita ja HAI:ta lanseeraamaan Saapaspäivän, jota vietetään ensimmäisen kerran torstaina 11. lokakuuta.

Nokian Jalkineilla on pitkä asiantuntemus kumisaappaiden valmistuksesta. Tänä vuonna 120 vuotta täyttävän brändin huippuosaaminen on synnyttänyt niin lukuisia klassikkosaappaita kuin innovatiivisia ja teknisesti yhä kehittyneempiä jalkineita. Tämän syksyn uutuussaapas Pallas onkin enemmän joka sään jalkine kuin perinteinen kumisaapas niin ulkonäöltään kuin käyttömukavuudeltaan.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Hai-saapas on suunniteltu alun perin purjehduskäyttöön, mutta siitä on kasvanut vuosien saatossa kaupunkisaappaiden klassikko. Erityisesti matalavartinen Hai Low -malli puhuttelee kaupunkilaisia ja nuoria, jotka muuten helposti vierastavat kumisaappaiden käyttöä sadesäällä, vaikka se olisi käytännöllistä ja nyt jopa trendikästä. Villasukan kanssa kumisaappaat ovat lämpimät ja vedenpitävät myös loskasäällä. Aito luonnonkumista valmistettu kumisaapas ei murru pakkasella ja kestää käytössä pitkään.

Saapaspäivänä halutaan kannustaa kaikkia käyttämään saappaita, satoi tai paistoi, sillä sukat kuivana on mukavampaa. Lisäksi kuiville keleille suunnitellut nahkakengät ja tennarit pysyvät paremmassa kunnossa ja ovat pitkäikäisempiä, kun niitä ei käytetä kostealla säällä tai vaikkapa loskassa. Kaikki nämä ovat erinomaisia syitä juhlistaa Saapaspäivää yhdessä Nokian Jalkineiden ja HAI:n kanssa, sillä kaikilla on oikeus kuiviin sukkiin!

Lisätiedot, tuotelainat ja -kuvat:
Suvi-Marja Kunnari
Polhem PR
suvii@polhem.com
www.saapaspaiva.fi