Berner jälleen mukana Innovate or die -innovaatiokilpailussa

Berner osallistuu korkeakouluopiskelijoille suunnattuun Innovate or die -innovaatiokilpailuun. Kilpailussa eri alojen korkeakouluopiskelijoiden tiimit ratkovat mukana olevien yritysten liiketoimintaan liittyviä toimeksiantoja. Tänä vuonna Berner on kisassa mukana toista kertaa.

Jyväskylän Tiimiakatemialta lähtöisin olevien nuorten yrittäjien toteuttaman innovaatiokilpailun tavoitteena on luoda ja kehittää alustaa innovaatioiden syntymiselle ja tuoda korkeakouluopiskelua lähemmäs yritysmaailmaa. Innovaatiokilpailua on järjestetty vuosittain vuodesta 2013 lähtien.

Kilpailu tuo korkeakouluopiskelijoita ja yritysmaailmaa lähemmäksi toisiaan, antaen opiskelijoille mahdollisuuden avata ovia yrittäjämäiseen ja innovatiiviseen ajattelutapaan, ja yrityksille tehokkaan tavan saada uusia ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin eri koulutusalojen opiskelijoiden näkemyksiä hyödyntäen. Yhteistyö yritysten ja opiskelijoiden välillä voi parhaassa tapauksessa jatkua myös tapahtuman jälkeen.

– Kilpailussa pääsemme samalla verkostoitumaan opiskelijoiden kanssa ja saamaan ulkopuolista näkemystä toimintaamme. Uskomme saavamme tapahtumasta tänäkin vuonna hyviä tuloksia, kertoo HR-generalisti Anne Kesänen, joka organisoi Bernerin ratkaisutehtävää.

Innovaatiokilpailu järjestetään Himoksella 14.-15.11. Vuorokauden kestävän intensiivisen innovaatioprosessin päätteeksi yritysten edustajat valitsevat parhaat ratkaisuehdotukset ja voittajatiimit palkitaan 1000 eurolla. Tänä vuonna kilpailussa on mukana opiskelijoita seitsemästä eri korkeakoulusta ja yrityksinä mukana on Bernerin lisäksi mm. Himos, HKScan, Caruna, Puustelli, Lehto Group, Atria, Vianor sekä Sanoma Lifestyle.