Berner Oy:n LV-tuoteperhe ja Sulapac Oy tähtäävät yhteistyöllään kestävämpiin pakkausratkaisuihin

Berner Oy:n tuoksuttomista puhdistus- ja ihonhoitotuotteista tunnettu LV-tuoteperhe sekä puusta ja luonnonperäisistä sidosaineista pakkauksia valmistava Sulapac Oy ovat aloittaneet yhteistyön. LV All Around Cream -perusvoiteen pakkauksesta alkavan yhteistyön tavoitteena on tuottaa yhä vastuullisempia pakkausratkaisuja, sillä pakkaus on 100 % biohajoava. 

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys yhdistävät Berner Oy:n puhdistus- ja ihonhoitotuotteita sisältävää LV-tuoteperhettä sekä pakkausinnovaatioistaan tunnettua Sulapac Oy:tä. Yritykset ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena LV-tuote pakataan Sulapac Oy:n pakkaukseen. Ensimmäisenä täysin biohajoavan pakkaukseen saa ympärilleen kuivan ihon ja
huulten hoitoon tarkoitettu LV All Around Cream. 

Kestävä kehitys alkaa tulevaisuuden pakkauksista 

LV-tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia, ja sen takia ne kuormittavat vähemmän niin ihoa kuin ympäristöä. LV-tuoteperheen filosofiaan kuuluu kestävän kehityksen ratkaisuiden etsiminen, ja siksi pakkausyhteistyö Sulapac Oy:n kanssa sopii tuoteperheen toimintaperiaatteisiin erinomaisesti.

”Haluamme toiminnallamme tavoitella jatkuvasti kestävämpiä ratkaisuja, oli sitten kyse tuotekehityksestä tai pakkausmateriaaleista. Toivottavasti tulevaisuudessa yhä useamman pakkauksen suunnittelun lähtökohtana on ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus”, kertoo LV-tuoteperheen tuotepäällikkö Sanni Väinölä.  

Vastuullisuuteen toimintansa perustaa myös Sulapac Oy, joka on paitsi suomalainen yritys, myös palkittu pakkausinnovaatio: tuotteet valmistetaan puusta ja biohajoavista luonnonsidosaineista. Miksi pakkausmateriaalilla on väliä, Sulapacin perustaja ja toimitusjohtaja Suvi Haimi

”Puussa piilee tulevaisuus, mutta sitä hyödynnetään materiaalina vielä liian vähän. Pakkauksissa käytettävä puu on peräisin sivuvirrasta ja kestävän kehityksen mukaan hoidetuista metsistä. Berner Oy:n LV-tuoteperheen kanssa aloitettu yhteistyö on osoitus siitä, että biohajoavat ja mikromuovittomat pakkaukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ihonhoidontuotteisiin”, Suvi Haimi kertoo. 

LV-tuoteperheen All Around Cream -perusvoide on saatavilla kahden LV-tuotteen oston yhteydessä Sokos-tavarataloista 16.10.2018 alkaen.