LV Käsidesinfiointi ja Desinfiointi kodin pinnoille

Asiantuntijoiden erityisesti herkälle iholle kehittämä LV-tuotesarja tuo markkinoille kaksi uutta, tehokkaasti vaikuttavaa desinfiointiainetta. LV:n Käsidesinfiointi ja Desinfiointi kodin pinnoille ovat ainoat kuluttajakäyttöön tarkoitetut desinfiointiaineet, jotka tehoavat tutkitusti bakteereiden ja hiivojen lisäksi myös norovirukseen.

LV Käsidesinfiointi

LV tuo ensimmäisenä markkinoille käsidesinfiointiaineen kuluttajille, joka tutkitusti tehoaa nyt myös norovirusta vastaan. LV Käsidesinfiointiaine sopii käsien toistuvaan desinfiointiin ja se sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia.

Käyttöohje: Käsistä pestään tarvittaessa näkyvä lika pois haalealla vedellä ja pesunesteellä. Tämän jälkeen käsille annostellaan 3-5 ml käsidesiä ja sitä hierotaan ihoon, kunnes alkoholi on haihtunut.

Tuotteesta on saatavilla kätevä 100 ml matkakoko sekä pumppupullo 300 ml.

LV Desinfiointi kodin pinnoille

LV Desinfiointi kodin pinnoille on käyttövalmis alkoholipitoinen liuos keittiön ja kylpyhuonetilojen puhtaiden pintojen desinfiointiin. Tuotetta sumutetaan kohdistetusti niihin kohteisiin, joista mikrobit yleensä tarttuvat, kuten oven kahvat, vesihanat, wc-pytyn reunus jne. Koska kyseessä on desinfiointiaine, sitä ei ole tarkoitus suihkutella ympäriinsä kuten puhdistusaineita. LV Desinfiointi kodin pinnoille viimeistelee puhdistustuloksen tehokkaasti tuhoten pinnoilta bakteerit, useimmat homeet, hiivat sekä virukset, kuten esim. noroviruksen. Tuotteen ainesosat haihtuvat käytön aikana eikä tuote sisällä klooria, joten sitä voidaan pitää ympäristöystävällisenä desinfiointiaineena.

Käyttöohje: Tuotetta suihkutetaan puhdistetulle ja kuivalle desinfioitavalle pinnalle ja annetaan vaikuttaa
2 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen tuote pyyhitään pois esimerkiksi talouspaperilla. LV Desinfiointi kodin pinnoille ei vaadi erillistä huuhtelua, eikä se jätä jäämiä kodin pinnoille. Siinä käytetyt raaka-aineet haihtuvat ja pyyhityt pinnat ovat heti käyttövalmiita. Tuote sopii alkoholeja kestäville pinnoille sekä pinnoille, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

Tuotetiedot:

LV Desinfiointi kodin pinnoille on pakattu spraypulloon 500 ml ja sen suositushinta on 7,90 euroa.

LV Käsidesinfiointi muovipullo 100 ml on suositushinnaltaan 2,00 euroa ja pumppupullo 300 ml 4,00 euroa.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/HhxhDc_8XWS6

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat ja väriaineettomat LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.