Omron HeatTens -kivunlievittäjä

Uusi Omron HeatTens -kivunlievittäjä yhdistää kaksi tehokasta lääkkeetöntä hoitomenetelmää:
TENS-teknologian ja lämpöhoidon

Jopa joka kolmas suomalainen kärsii kuukausittain erilaisista kivuista. Kipu voi olla esimerkiksi akuuttia niska-hartiaseudun kipua, alaselän kipua, nivelkipua, migreeniä tai kroonista, pitkittynyttä kipua. Kolme neljästä
yli 30-vuotiaasta suomalaisesta on kokenut vähintään yhden selkäkipujakson elämänsä aikana, ja noin puolella aikuisista on ollut yli viisi selkäkipujaksoa.1

Terveydenhuollon ammattilaiset ja kipua hoitavat lääkärit hyödyntävät kivun hoidossa lääkkeettömän kivunlievityksen menetelmiä. Myös Käypä Hoito -suositus painottaa kivun hoidossa lääkkeetöntä kivunlievitystä kuten liikuntaa, terapeuttista harjoittelua, kognitiivisbehavioraalista terapiaa, kylmä- ja lämpöhoitoa sekä TENS-hoitoa.

Omron HeatTens -kivunlievittäjä yhdistää kaksi lääkkeetöntä kivunlievitysmenetelmää: TENS-teknologian ja lämpöhoidon.

          TENS-hoito käyttää sähköimpulsseja stimuloimaan kehon omia, luonnollisia kipua lieventäviä mekanismeja. TENS kolmoisvaikutus: Estää aivoille lähtevän kipuviestin, vapauttaa kehoon endorfiineja ja lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella.

          Rauhoittava lämpö lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa kipua.

          Hoitotapoja on kolme: lämpö- ja TENS-hoidon yhdistelmä tai jompikumpi niistä. Valmiiksi asetettuja TENS-hoito-ohjelmia on yhdeksän erilaista.

          Hoitoaika 30 minuuttia.

Testipaneelin suosittelema Omron HeatTens:

          73% testaajista suosittelisi Omron HeatTens kivunlievittäjän käyttöä muille.

          Kaksi kolmesta käyttäjästä ilmoitti, että he kokivat vähemmän kipua viikon käytön jälkeen.2

Helppokäyttöinen ja turvallinen

          OMRON HeatTens on kotikäyttöön tarkoitettu laite, joka lievittää kipua lääkkeettömästi ja turvallisesti.

          HeatTens on sertifioitu lääkinnällinen laite. Se täyttää kotikäyttöön tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden tiukat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset.

TENS-tutkimustietoa (referaatit): migreeni, yhdistelmähoidot, tekonivelleikkauksen jälkeinen hoito, aivohalvauksesta toipuminen, ylivilkas rakko. Referaatit pyydettäessä kirsti.vesterinen@berner.fi.

Tuotetiedot: Omron HeatTens -kivunlievittäjä, suositushinta 129,00 euroa. Myynnissä Prismoissa, Citymarketeissa, hyvin varustetuissa apteekeissa ja tavarataloissa.

Yhteystiedot: Kirsti Vesterinen, Brand Manager p. 050 377 9172, kirsti.vesterinen@berner.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, p. 020 7914 393, omronneuvonta@berner.fi

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/tvGxFb9kCtnt

OMRON Healthcare on maailmanlaajuisesti toimiva lääketieteellisten laitteiden valmistaja. Se pyrkii innovatiivisilla tuotteillaan edistämään ihmisten terveystietoisuutta ja hyvinvointia ympäri maailman. OMRON keskittyy myös kuluttajien ja ammattikäyttäjien kannalta tärkeisiin ominaisuuksiin: luotettavuuteen, tarkkuuteen, korkeaan laatuun ja käytön helppouteen. Maailman johtavan digitaalisten verenpainemittareiden valmistajan valikoimiin kuuluvat myös digitaaliset kuumemittarit, aktiivisuusmittarit, astman ja muiden hengityselinsairauksien hoidossa käytettävien lääkkeiden sumutinlaitteet, kehonkoostumusmittarit ja vaa’at sekä kivunlievitykseen tarkoitetut laitteet. www.omron-healthcare.com/fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, Ainu, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.