Rajamäen tuoteperhe täydentyy pastöroimattomalla omenaviinietikalla – Luonnollista makua ja hyvinvointia

Väkiviinaetikoista, viinietikoista, balsamikastikkeista ja oliiviöljyistä tunnettu Rajamäen laajentaa valikoimaansa monikäyttöiseen pastöroimattomaan omenaviinietikkaan. Luonnollisella käymismenetelmällä valmistettu pastöroimaton omenaviinietikka sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä ravintoaineita, kuten entsyymejä, antioksidantteja sekä kivennäis- ja hivenaineita.  

Omenaviinietikka on pastöroimaton, jolloin kuumentaminen ei pääse tuhoamaan sen luonnollista, hyvää mikrobikantaa. Tuote on myös hellävaraisesti suodatettu, minkä ansiosta siihen jää hyödyllisiä mikrobeja. Pastöroimatonta omenaviinietikkaa voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa ja juomissa. Omenaviinietikasta löytyy kolme makuvaihtoehtoa; maustamaton, lämmin kaneli ja piristävä inkivääri-kurkuma. Ainesosina on käytetty ainoastaan pastöroimatonta omenaviinietikkaa, luontaista kaneliaromia, sekä inkivääri- ja kurkumauutteita. Tuotteet on valmistettu Bernerin Heinäveden tehtailla ja pakattu lasipulloon. 

– Käymisteitse valmistetut ruoat sisältävät paljon luonnollisia probiootteja, joiden sanotaan tasapainottavan suoliston tilaa ja vaikuttavan positiivisesti muun muassa vastustuskykyyn sekä ihon ja hiusten hyvinvointiin. Aamuisin, pieninä määrinä veden seassa nautittuna omenaviinietikalla voi mahdollisesti tehostaa aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, brand manager Suvi Jukko kertoo.

Luonnollista hyvinvointia etikan avulla 

Pastöroimattoman omenaviinietikan terveyshyödyistä on useita näkemyksiä. Omenaviinietikan käyttö on yleistynyt ja siitä on tullut suosittu luonnollinen vaihtoehto terveyden- ja kauneudenhoitoon. Omenaviinietikka lisää hiusten kiiltoa ja silottaa hiuksen pintaa. Omenaviinietikka auttaa myös tasapainottamaan hiuspohjaa ja säilyttämään hiusten ja ihon pH-tasapainon. Omenaviinietikalla sanotaan olevan positiivinen vaikutus myös ruoansulatukseen ja verensokerin säätelyyn.  


Tuotetiedot 

Rajamäen pastöroimaton omenaviinietikka, maustamaton, 500 ml, hinta noin 4,5 e. 

Rajamäen pastöroimaton omenaviinietikka, lämmin kaneli, 500 ml, hinta noin 4,5 e.  

Rajamäen pastöroimaton omenaviinietikka, virkistävä inkivääri-kurkuma, 500 ml, hinta noin 4,5 e.  

Tuotteet tulevat myyntiin lokakuussa 2018, ja ne ovat saatavilla hyvin varusteltujen kauppojen hyvinvointi- tai etikkahyllystä. 


Tuotekuvat: 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/TZs7BFJS6H-C

Kaikki tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone  


Lisätiedot ja tuotenäytteet:

Berner Oy, Kuluttajatuotteet-osasto 
Suvi Jukko, brand manager, puh. 020 791 4309, suvi.jukko@berner.fi

Rajamäen Väkiviinaetikkaa on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1892 lähtien. 125 vuotta suomalaisissa kodeissa käytetty Rajamäen on kasvanut monilukuiseksi tuoteperheeksi, jonka tuotteita käytetään maustamiseen, marinointiin ja säilöntään. Rajamäen väkiviinaetikat, viinietikat, balsamietikat ja balsamikastikkeet syntyvät luonnollisella käymismenetelmällä laadukkaista raaka-aineista. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös laadukkaat ekstra-neitsytoliiviöljyt. Rajamäen Väkiviinaetikka valmistetaan Heinävedellä Itä-Suomessa. www.rajamaen.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.
Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.
 
Lisätietoja: www.berner.fi.