Clarins uudet silmämeikit

Clarins esittelee uudet silmämeikkinsä

WONDER PERFECT MASCARA 4D -ripsivärin

OMBRE VELVET, OMBRE SATIN, OMBRE SPARKLE -luomivärit

WATERPROOF PENCIL -silmänrajauskynän

WONDER PERFECT MASCARA 4D -ripsiväri

Wonder Perfect Mascara 4D saa ripset näyttämään välittömästi aiempaa pidemmiltä ja tuuheammilta. Lisäksi ripsiväri hoitaa ripsiä. Mitä useammin ripsiväriä käyttää sitä parempaan kuntoon ripset tulevat ja sitä pidemmiksi ne kasvavat.

  1. Lisää tuuheutta

Wonder Perfect Mascara 4D ympäröi ripset ripsivärikerroksella, joka antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta. Lisäksi ripsivärin sisältämä Lash Boosting -yhdiste hoitaa ja vahvistaa ripsiä ja tekee niistä aiempaa tuuheamman näköiset.

Neljä viikkoa kestäneissä kliinisissä testeissä, joihin osallistui 25 naista, todettiin ripsien saaneen 10,1 % lisää tuuheutta.

Lisää pituutta

Tuuheuttavan vaikutuksen lisäksi ripsivärin koostumus saa ripset näyttämään välittömästi aiempaa pidemmiltä. Ripsivärin sisältämä Lash Boosting -yhdiste tukee lisäksi ripsien kasvua ja tekee niistä päivä päivältä pidemmän näköiset.

Neljä viikkoa kestäneissä kliinisissä testeissä, joihin osallistui 25, todettiin ripsien saaneen 5,6% lisää pituutta.

Kauniisti kaartuvat ripset

Ripsivärin sisältämät kolme kasvivahaa, joista yksi on ruusuvaha muodostavat ripsien pintaan ohuen kalvon, joka pitää ripset kauniisti taivutettuina.

Tasaisesti levittyvä väri

Ripsivärin harjaosa levittää ripsivärin tasaisesti jokaiseen ripseen ja erottelee samalla ripset toisistaan. Harjaosan joustavat harjakset kulkevat helposti ripsien läpi, jolloin jokaiseen ripseen levittyy tasainen, yhtenäinen kerros ripsiväriä, eikä ripsiin muodostu paakkuja. Ripsivärin sisältämät väripigmentit ovat 100 prosenttisesti mineraalipigmenttejä.

Ripsivärin sisältämät ruusuvaha ja pantenoli vahvistavat ripsiä ja suojaavat niitä ripsivärin levittämisen ja ripsivärin poistamisen aiheuttamilta rasituksilta.

Ripsiväriä on saatavilla kahta sävyä 01 perfect black, joka on valikoimaan jäävä sävy sekä 02 perfect brown, joka on kevään ajan myynnissä oleva kausisävy.

Hinta

Wonder Perfect Mascara 4D -ripsiväri 8 ml, suositushinta 32,00 euroa

OMBRE VELVET, OMBRE SATIN ja OMBRE SPARKLE -luomivärit

Clarinsin uudet luomivärit sisältävät runsaasti pigmenttejä, ovat hyvin pysyviä ja tasoittavat silmäluomen pintaa.

Valittavana kolme erilaista lopputulosta, matta, satiininen tai kimalteleva

Haluamansa lopputuloksen voi valita mielialansa tai päivän tai illan ohjelman mukaan. Matta sopii arkeen, satiininen lopputulos tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon ja valoa kauniisti heijastavat kimalteet kruunaavat iltameikin.

Valittavana yhdeksän eri sävyä

Clarinsin uudet luomivärit sopivat kaikille ja niitä on erittäin helppo käyttää. Kaikki luomivärit ikään kuin sulautuvat ihoon ja ne on helppo levittää ja rajat helppo häivyttää, joko sormin tai siveltimen avulla. Luomivärit pysyvät hyvin paikoillaan, eivätkä tuhraa tai valu päivän mittaan.

Hinta

Ombre Velvet -luomiväri 4 g, suositushinta 25,00 euroa

Ombre Satin -luomiväri 4 g, suositushinta 25,00 euroa

Ombre Sparkle -luomiväri 1,5 g, suositushinta 25,00 euroa

WATERPROOF PENCIL -silmänrajauskynä

Rajauksen tarkoituksena on tuoda silmän muoto kauniisti esiin ja avartaa katsetta.

Ohutkärkisen rajauskynän avulla on helppo vetää rajaus ripsirajaan. Rajausvärin pehmeä koostumus levittyy iholle helposti ja rajaus on haluttaessa helppo pehmittää utuiseksi. Vedenkestävillä Waterproof Pencil -kynillä tehty rajaus pysyy hyvin paikoillaan jopa 8 tunnin ajan. Rajauskynää voi käyttää joko tavallisen rajauksen tekemiseen tai kajal-rajauksena.

Sävyvalikoimaan kuuluu 6 väriä

Hinta

Waterproof Pencil 0,29 g, suositushinta 21,50 euroa.

Myynnissä:

Clarinsin uudet silmämeikit tulevat myyntiin maaliskuussa 2019.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/WDkDCXwNBT7K

Uusimmat tiedotteemme

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi