NUXE Huile Prodigieuse Riche Täyteläisen tuntuinen hoitoöljy kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Kehitettyään ensimmäisen kuivaöljyn, Huile Prodigieusen, Nuxe esittelee nyt suihkepulloon pakatun täyteläisen tuntuisen hyoitoölojyn.

Huile Prodigieuse Riche hoitaa tehokkaasti kuivaa ja erittäin kuivaa ”krokotiili-ihoa”, jättäen sen miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Öljy sisältää arvokkaita kasviöljyjä, jotka tuovat iholle sen tarvitsemia ravintoaineita, korjaavat vaurioita ja tekevät ihosta satiininpehmeän, ilman rasvaista jälkitunnetta.

Salaisuus rasvattomalta tuntuvan täyteläisen hoitoöljyn takana

Erittäin kuivalle iholle tarkoitettu Huile Prodigieuse Riche -öljy sisältää antioksidanttina toimivaa
E-vitamiinia ja sen sisältämistä aineosista 98,1 % on peräisin luonnosta. Öljy ei sisällä silikoneja eikä säilöntäaineita.

Yhdistelmä arvokkaita kasviöljyjä tuo iholle välittömästi sen tarvitsemia ravintoaineita

Nuxe on yhdistänyt öljyssä seitsemän arvokasta kylmäpuristamalla saatua kasviöljyä. Öljyjen kylmäpuristamisessa ei tarvita liuottimia eikä kemiallisia aineosia, jolloin saaduista öljyistä tulee korkealaatuisia ja ne sisältävät runsaasti samantapaisia rasvahappoja kuin ihossa ja hiuksissakin on.
Huile Prodigieuse Riche sisältää tavallista runsaammin kasviöljyjä, erityisesti macadamiaöljyä, jonka hoitavia ominaisuuksia iho ja hiukset pystyvät hyödyntämään tehokkaasti.

Macadamiaöljy

Öljy sisältää runsaasti omega 9 -rasvahappoja ja palmitoleiinihappoa ja muistuttaa koostumukseltaan ihotalia. Öljy tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se vahvistaa myös ihon luonnollista suojamuuria.

Kameliaöljy

Erityisen runsaasti omega 9 -rasvahappoja sisältävä öljy, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja kosteuttaa ihoa.

Purasruohoöljy

Erityisen runsaasti omega 6 -rasvahappoja sisältävä öljy, joka pitää ihon kimmoisana ja joustavana.

Pähkinäöljy

Omega 9 -rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä öljy, joka kosteuttaa, pehmittää, rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Manteliöljy

Runsaasti omega 9 -rasvahappoja sisältävä öljy, joka pitää ihon pehmeänä ja joustavana. Öljy on tunnettu tehostaan hoitaa raskausarpia ja kuivia hiustenlatvoja.

Arganöljy

Omega 6 -rasvahappoja ja steroleja sisältävä öljy, joka hoitaa tehokkaasti vaurioituneita hiuksia. Öljy sisältää myös antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.

Tsubaki-öljy

Kallisarvoinen Tsubaki-kukista, japanilainen ruusu, saatu öljy on ollut vuosisatojen ajan geishojen kauneuden salaisuus. Öljy tuo iholle ja hiuksille niiden tarvitsemia ravintoaineita sekä suojaa ja kosteuttaa ihoa ja hiuksia. Nuxen valitsema tsubakiöljy tulee Jejun saarelta, jossa kukkia viljellään luonnonmukaisin menetelmin ja sato korjataan paikallisin voimin. Öljy tunnetaan ravitsevista ominaisuuksistaan sisältämiensä omega 9 -rasvahappojen ja fytosterolien ansiosta. Se ehkäisee myös ihon ennenaikaista vanhenemista aktivoimalla kollageeni 1:n muodostumista ihossa. Lisäksi öljyn sisältämä C-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina.

Miellyttävä, satiininpehmeä tunne iholla

Erittäin kuivalle iholle tarkoitetusta Huile Prodigiesue Riche öljystä haluttiin tehdä öljy, joka ei jätä iholle rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Siksi sen kehittämiseen kului runsaasti aikaa, jotta saatiin valittua oikeanlaiset, hyvin yhteensopivat raaka-aineet. Näin saatiin luotua öljy, jossa tehokkaasti hoitavat ominaisuudet yhdistyvät käytön miellyttävyyteen.

Tunnistettava tuoksu

Täyteläinen Huile Prodigieuse Riche -öljy ei kuuluisi Huile Prodigieuse -tuoteperheeseen ilman kesän ja auringon lämmittämän hiekan mieleen tuovaa tuoksua. Tuoksua, jonka alussa voi erottaa appelsiininkukan ja bergamotin tuoksuvivahteita. Ruusu kukkii tuoksun sydämessä ja lämpimän jälkituoksun muodostavat kookos ja vanilja.

Alkutuoksu                                   Appelsiininkukka, bergamotti, mandariini

Sydäntuoksu                               Ruusu, gardenia, mangolia

Jälkituoksu                                   Vanilja, kookosmaito

Testitulokset

Testit tehtiin kuivalle iholle

Kasvot

Huile Prodigieus RIche -hoitoöljyllä tehdyt in vitro -testit osoittivat, että öljyllä on erittäin tehokas antioksidanttivaikutus, joka ehkäisee tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista. Jo yksi tippa hoitoöljyä suojaa ihoa 90 %:sti vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Vartalo

Ihotautilääkärin tekemissä tutkimuksissa kävi ilmi, että Riche-hoitoöljy vaalensi raskausarpia 27 %. Hoitoöljyä voidaan käyttää niin raskauden kuin painonvaihtelun aiheuttamien raksausarpien hoitamiseen käsivarsissa, reisissä, lantiolla, dekolteella ja vatsassa.

Hiukset

Kaikille hiustyypeille ammattilaisen valvonnassa tehdyt testit osoittivat, että:

 • Vaurioituneiden hiusten kunto parani 112 %
 • Hiusten kiilto parani 75 %
 • Hiusten joustavuus parani 72 %

Testitulokset erittäin kuivalle iholle tehdyistä testeistä

100 % hoitoöljyä testanneista sanoin öljyn hoitavan tehokkaasti niin kasvojen kuin vartalonkin ihoa.    

90 % testaajista tunsi ihonsa kunnon parantuneen.

100 % testaajista sanoi ihonsa tuntuvan aiempaa pehmeämmältä ja joustavammalta.

87 % testaajista sanoi hiustensa olevan paremmin suojatut ulkopuolisilta rasitustekijöiltä.

Pakkaus

Huile Prodigieus Riche -hoitoöljy on pakattu huurrelasiseen pulloon erotukseksi alkuperäisestä hoitoöljystä.

Käyttövinkit:

Kasvot

Erittäin kuivaihoiset voivat tehostaa ihonhoitoaan sekoittamalla muutaman pisaran hoitoöljyä käyttämäänsä päivä- ja/tai yövoiteeseen.

Vartalo

Huile Prodigieuse Rich -hoitöljyä voidaan hieroa joko vielä hieman kostealle tai kuivalle vartalon iholle. Tämän jälkeen öljyä hierotaan vielä erikseen erityisen kuiville vartalon ihon alueille, kuten kyynärpäät ja polvet. Muutama pisara hoitoöljyä vartalonkuorintatuotteessa tekee kuorinnasta aiempaa pehmeämmän tuntuisen.

Hiukset

Huile Prodigieuse Riche -hoitoöljyä voidaan käyttää hiusnaamiona hoitamaan ja ravitsemaan erittäin kuivia hiuksia ennen sampoopesua. Öljyä voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin antamaan hiuksille lisää kiiltoa ja joustavuutta. Tällöin pieni määrä öljyä hierotaan kevyesti sormenpäillä hiusten latvoihin.

Hinta:

Huile Prodigieuse Riche 100 ml, suositushinta 39,60 euroa.

Myynnissä:

Huile Prodigieuse Riche -hoitoöljy tulee myyntiin marraskuussa 2018.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/KJ2H2nBsNB8p

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Nuxen sitoumukset

LAATUSITOUMUS

 • Tuotteiden tuotekehitys ja valmistus tapahtuu Ranskassa.
 • Ehdottomana ja tärkeänä periaatteena tuotteiden koostumuksissa on, etteivät ne sisällä mineraaliöljyjä eivätkä parabeeneja.
 • Systemaattiset, ihotautilääkäreiden suorittamat in vivo -testit.
 • Vallitsevien säädösten mukaisesti tuotteita ei testata eläinkokein.

YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAVAT SITOUMUKSET

 • Käytetyt kasviperäiset vaikuttavat aineet voidaan jäljittää maantieteellisesti.
 • Syntyvän jätteen määrän vähentäminen kierrätyksen/lajittelun avulla.
 • Ekologinen lähestymistapa pakkausten suunnittelussa.
 • Poishuuhdottavat tuotteet helposti biohajoavia.

YHTEISKUNNALLISET SITOUMUKSET

 • Tuetaan mehiläispesien kuntoa ja rakentamista ”Un Toit pour les abeilles” -yrityksen, ”Katto mehiläisille”, kanssa, sponsoroimalla Vosgesissa, Ranskassa sijaitsevia mehiläispesiä.
 • Tuetaan ”1001 Fontaines” -projektia, jonka avulla Kambodzaan asennetaan puhdasta juomavettä tuottavia vesiasemia.