Uusia tuotteita Clarinsin Extra-Firming-hoitolinjaan

Clarins tuo ihoa tehokkaasi kiinteyttävään ja ryppyjä häivyttävään Extra-Firming-linjaansa kaksi uutta erikoistuotetta

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumin ja
Extra-Firming Yeux -silmänympärysvoiteen

Noin 40 vuotiaina naiset huomaavat ihossaan ensimmäiset veltostumisen merkit ja rypytkin tuntuvat näkyvän aiempaa selvemmin. Iho tuntuu kaipaavan myös virkistystä näyttääkseen jälleen raikkaalta ja hehkuvalta. Moni nainen haluaisi ihostaan kiinteämmän ja kasvonpiirteistään selkeämmät, kuitenkin ilman kirurgin veistä. Kiireinen elämä, stressi ja väsymys näkyvät myös entistä selvemmin silmänympärysiholla. Silmänympärysrypyt syvenevät, silmänympärysiho turpoaa aiempaa helpommin ja silmänalusten tummuudesta on aiempaa vaikeampaa päästä eroon.

Näitä ongelmia ratkaisemaan Clarins kehitti uudet Extra-Firming-linjan tuotteensa.

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumi kohottaa välittömästi ja näkyvästi kasvonpiirteitä sekä kiinteyttää ihoa päivä päivältä. Kasvonpiirteet selkiytyvät ja ihosta tulee aiempaa nuorekkaamman ja kiinteämmän näköinen ja tuntuinen.

Extra-Firming Yeux on tehokkaasti vaikuttava 2-in-1 silmänympärysvoide, jossa seerumin ryppyjä silottava vaikutus yhdistyy voiteen hoitavuuteen.

Innovaatiot Extra-Firming-linjan tuotteiden takana:

Jokaisen Extra-Firming-linjan uudistumisen myötä Clarins on kehittänyt jonkin uuden innovaation, jonka avulla vaikutetaan kokonaisvaltaisesti kaikkiin ihon kiinteyttä ylläpitäviin tekijöihin, kuten elastiinisäikeisiin, kollageenisäikeisiin ja fibroblastisoluihin sekä proteiinisidoksiin, jotka vahvistavat säikeiden ja solujen välisiä sidoksia.

 1. Tänä vuonna Clarins lisäsi uusiin Extra-Firming-linjan päivä- ja yövoiteisiinsa luomu-mitacarpus-kasviuutetta, joka vaikuttaa kollageeni- ja elastiinisäikeisiin sekä niiden välisiin proteiinisidoksiin ja parantaa siten näkyvästi ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Testitulokset, in vitro, osoittivat, että luomu-mitracarpus-uute:

 • Aktivoi kollageeni 1:n muodostumista ihossa 371 %
 • Vahvistaa solujen ja säikeiden välisiä proteiinisidoksia aktivoimalla fibronektiinin muodostumista 177 % ja emlin 1:n muodostumista 131 %

Hyväntekeväisyys mukana mitacarpus-uutteen hankinnassa

Clarinsin ja Jardin du monde -järjestön välisen sopimuksen mukaisesti osa mitacarpuksen ostohinnasta lahjoitetaan sen keräämiseen osallistuneiden ihmisten taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 1. Vuonna 2018 jatkuvan ihon kiinteyttä koskevan tutkimustyön tuloksena Clarins löysi myös ihon ”nuoruusvarastot”, nuorten, vahvasti uusiutumiskykyisten solujen ryhmittymät, jotka irtautuessaan ryhmittymästä muuttuvat kypsiksi fibroblastisoluiksi. Nämä nuorten solujen ryhmittymät takaavat, että hyväkuntoisia fibroblastisoluja syntyy jatkuvasti ja iho pysyy kiinteänä.

Kengurunkukka

Clarinsin etnobotanistit matkustivat Australiaan asti tutkiakseen kengurunkukkaa. Heitä kiinnosti erityisesti kasvin varren päähän yhteen ryhmittyneet kukat. Tällainen ennennäkemätön kukinto moninkertaistaa kukan uusiutumiskyvyn vetämällä puoleensa pölyttämiseen tarvittavia lintuja, samoin kuin nuoret, yhteen ryhmittyneet solut parantavat ihon uusiutumiskykyä.

Extra-Firming-tuotteiden sisältämä kengurunkukkauute suojaa nuorten, uusiutumiskykyisten solujen ryhmittymiä ja niiden sisältämien solujen välisiä sidoksia. Testit osoittavat, että vaikka nuorten solujen määrä iän myötä vähenee, ihon uusiutumiskyky paranee.

Toisin kuin kukan nimestä voisi luulla, kengurut eivät kuitenkaan ymmärrä kukan päälle, vaan nimi tulee kasvin kukinnon kengurunkäpälää muistuttavasta muodosta. Clarins kiinnostui kukasta sen voimakkaan uusiutumiskyvyn johdosta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kukasta saatava uute auttaa dermistä toimimaan ja uusiutumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ihon kiinteydestä vastaavien sidosten vahvistaminen

 1. Vuoden 2019 innovaatio

Clarinsin viimeisin innovaatio ihon kiinteyden vahvistamiseen on ihon napakkuudesta vastaava filamiini-niminen proteiini. Filamiinilla on oma erityinen roolinsa kaikkien niiden proteiinien joukossa, jotka kiinnittävät fibroblastit dermiksen soluväliaineeseen. Filamiini saa aikaan napakan jännitteen fibroblastien ja kollageenisäikeiden välille. Tätä jännitettä voidaan kutsua ihon sisäiseksi lifting-vaikutukseksi, joka ylläpitää kasvonpiirteiden kiinteyttä ja selkeyttä. Filamiinin tuotanto laskee iän myötä, jolloin iho veltostuu ja kasvonpiirteet menettävät pikkuhiljaa kiinteyttään ja selkeyttään.

Valkoisesta lupiinista saadun uutteen ihoa kiinteyttävä vaikutus

Tutkiessaan valkoisesta lupiinista saatua uutetta, Clarins huomasi sen aktivoivan filamiinin tuotantoa ja parantavan siten jännitettä ihon kiinteydestä ja napakkuudesta vastaavien sidosten välillä. Tästä syystä Clarins lisäsi kyseistä kasviuutetta Extra-Firming Phyto-Serum -seerumiin. Se kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä päivä päivältä ja saa ihon näyttämään aiempaa nuorekkaammalta.

Valkoisen lupiinin uute tehostaa filamiinin muodostumista

In vitro -testit osoittavat, että:

Iän myötä fibroblastien kyky tuottaa filamiinia vähenee 88 %

Valkoisen lupiinin uute lisää filamiinin tuotantoa 114 %

EXTRA-FIRMING PHYTO-SERUM -seerumi

Kaksitahoinen lifting-vaikutus

Extra-Firming Phyto-Serum saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen ja kiinteyttää ihoa näkyvästi päivä päivältä. Ihosta tulee selvästi aiempaa kiinteämpi, ihon pinnan rakenne tasoittuu, kasvonpiirteet selkeytyvät ja kasvojen yleisilme näyttää virkeältä. Extra-Firming-linjan sisältämien yhteisten vaikuttavien aineiden, mitacarpus- ja kengurunkukkauutteiden lisäksi seerumi sisältää kolmea kasvonpiirteitä kohottavaa kasviuutetta: sinisen levän, kvinoan ja valkoisen lupiinin uutetta.

Seerumi, joka kohottaa kasvonpiirteitä kaksivaiheisesti

Välitön kasvonpiirteitä kohottava vaikutus

Seerumin kasvonpiirteitä välittömästi kohottava vaikutus perustuu kahteen uuteen sokeriin, jotka muodostavat ihon pintaan ohuen verkon. Kun verkon kiinnityskohdat lähenevät toisiaan syntyy ihoa välittömästi kiinteyttävä vaikutus.

Pitkäaikainen kasvonpiirteitä kohottava vaikutus

Seerumin pitkäaikaisesti kasvonpiirteitä kohottava vaikutus perustuu sen sisältämään valkoisen lupiinin uutteeseen, joka aktivoi filamiini-nimisen proteiini muodostumista ihossa. Filamiini ylläpitää jännitettä ihon kiinteyttä ylläpitävien säikeiden välillä. Uutteen tarkoituksena on saada iho näyttämään selkeästi aiempaa nuorekkaammalta.

Runsaasti aktiivisia aineita sisältävän seerumin geelimäinen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä ja ikään kuin sulaa iholle. Ihoa kiinteyttävien ominaisuuksiensa lisäksi seerumi kirkastaa ihon väriä. Seerumissa on miellyttävä, kevyt tuoksu.

Käyttö:
Muutama tippa seerumia painellaan, ei hierota kevyesti kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin ennen voiteen levittämistä.

Kuluttajatestin tulokset kuukauden käytön jälkeen

Testiin osallistui 111 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Iho tuntui aiempaa napakammalta                89 %

Iho muuttui näkyvästi kiinteämmäksi            85 %

Kasvonpiirteet kohosivat                                 84 %

Ihon väri kirkastui                                            92 %

EXTRA-FIRMING YEUX -silmänympärysvoide

Miellyttävän tuntuinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava silmänympärysihon hoitovoide, joka vastaa 40-vuotiaiden naisten silmänympärysihon erityisongelmiin, kuten silmäkulman ryppyihin, silmänalusten turpoamiseen ja iän mukanaan tuomaan silmänalusten tummumiseen.

Mitacarpus- ja kengurunkukkauutteen lisäksi Extra-Firming Yeux sisältää kolmea kasviuutetta, jotka on valittu niiden silmänympärysihon ongelmia tehokkaasti hoitavien vaikutusten takia.

Kofeiini

Kofeiini aktivoi silmänympärysihon aineenvaihduntaa, vähentäen silmänalusten turvotusta ja tummuutta.

Silkkialbitsian uute

Uute ehkäisee ja vähentää iän mukanaan tuomaa silmänalusten turpoamista ja tummumista

Hevoskastanjauute

Uute on tunnettu nestekiertoa vilkastuttavasta vaikutuksestaan. Se alentaa silmänalusten turvotusta ja vähentää niiden tummuutta.

Lisäksi silmänympärysvoide sisältää luomumanteliöljyä, joka kosteuttaa ihoa sekä kaurasokereita, jotka silottavat ihon pintaa.

Silmänympärysvoiteella on myös välittömästi silmänympärysihoa kirkastava vaikutus. Tuotteeseen on lisätty uudenlaisia helmiäishiukkasia, jotka heijastavat valon iholta mahdollisimman kauniisti. Tutkittuaan 75 erilaista helmiäistä, Clarins yhdisti neljä helmiäistä, jotka heijastavat ainoastaan valkoista valoa. Näin saadaan häivytettyä parhaalla mahdollisella tavalla optisesti ihon virheellisyyksiä ja kirkastettua ihon väriä. Olipa ihon sävy mikä tahansa, lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen.

Miellyttävän tuntuinen koostumus

Silmänympärysvoiteen, kevyessä, miellyttävän tuntuisessa koostumuksessa yhdistyvät seerumin ihon pintaa silottava vaikutus voiteen ihoa tehokkaasti hoitavaan vaikutukseen. Voide jättää herkän, ohuen silmänympärysihon miellyttävän pehmeän ja joustava tuntuiseksi.

Kliinisten testien tulokset

 • Iho kiinteytyi                                       28 %*
 • Rypyt madaltuivat                              12 %*
 • Rypyt lyhenivät                                   13 %**
 • Silmänalusten turvotus väheni         16 %**

Neljä viikkoa kestävät kliiniset testit. Testiin osallistui *33 naista, **25 naista.

Kuluttajatestin tulokset

Kuluttajatestiin osallistui 107 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Yhden käyttökerran jälkeen                          Kuukauden käytön jälkeen

Iho tuntui kosteutetulta         92 %                 Iho näytti selvästi aiempaa sileämmältä                         92 %

Iho tuntui pehmeältä              91 %                 Rypyt olivat vähemmän näkyviä                 77 %

Iho näytti hoidetulta               90 %                 Väsymyksen merkit olivat vähentyneet      78 %

Hinta

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumi 50 ml, suositushinta 99,00 euroa.

Extra-Firming Yeux -silmänympärysvoide 15 ml, suositushinta 62,00 euroa.

Myynnissä

Uudet Extra-Firming-linjan tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa 2019.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/RbDbfBHgSR6L

Uusimmat tiedotteemme

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Noin 40 vuotiaina naiset huomaavat ihossaan ensimmäiset veltostumisen merkit ja rypytkin tuntuvat näkyvän aiempaa selvemmin. Iho tuntuu kaipaavan myös virkistystä näyttääkseen jälleen raikkaalta ja hehkuvalta. Moni nainen haluaisi ihostaan kiinteämmän ja kasvonpiirteistään selkeämmät, kuitenkin ilman kirurgin veistä. Kiireinen elämä, stressi ja väsymys näkyvät myös entistä selvemmin silmänympärysiholla. Silmänympärysrypyt syvenevät, silmänympärysiho turpoaa aiempaa helpommin ja silmänalusten tummuudesta on aiempaa vaikeampaa päästä eroon.

Näitä ongelmia ratkaisemaan Clarins kehitti uudet Extra-Firming-linjan tuotteensa.

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumi kohottaa välittömästi ja näkyvästi kasvonpiirteitä sekä kiinteyttää ihoa päivä päivältä. Kasvonpiirteet selkiytyvät ja ihosta tulee aiempaa nuorekkaamman ja kiinteämmän näköinen ja tuntuinen.

Extra-Firming Yeux on tehokkaasti vaikuttava 2-in-1 silmänympärysvoide, jossa seerumin ryppyjä silottava vaikutus yhdistyy voiteen hoitavuuteen.

Innovaatiot Extra-Firming-linjan tuotteiden takana:

Jokaisen Extra-Firming-linjan uudistumisen myötä Clarins on kehittänyt jonkin uuden innovaation, jonka avulla vaikutetaan kokonaisvaltaisesti kaikkiin ihon kiinteyttä ylläpitäviin tekijöihin, kuten elastiinisäikeisiin, kollageenisäikeisiin ja fibroblastisoluihin sekä proteiinisidoksiin, jotka vahvistavat säikeiden ja solujen välisiä sidoksia.

1.       Tänä vuonna Clarins lisäsi uusiin Extra-Firming-linjan päivä- ja yövoiteisiinsa luomu-mitacarpus-kasviuutetta, joka vaikuttaa kollageeni- ja elastiinisäikeisiin sekä niiden välisiin proteiinisidoksiin ja parantaa siten näkyvästi ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Testitulokset, in vitro, osoittivat, että luomu-mitracarpus-uute:

 • Aktivoi kollageeni 1:n muodostumista ihossa 371 %
 • Vahvistaa solujen ja säikeiden välisiä proteiinisidoksia aktivoimalla fibronektiinin muodostumista 177 % ja emlin 1:n muodostumista 131 %

Hyväntekeväisyys mukana mitacarpus-uutteen hankinnassa

Clarinsin ja Jardin du monde -järjestön välisen sopimuksen mukaisesti osa mitacarpuksen ostohinnasta lahjoitetaan sen keräämiseen osallistuneiden ihmisten taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantamiseen.

2.       Vuonna 2018 jatkuvan ihon kiinteyttä koskevan tutkimustyön tuloksena Clarins löysi myös ihon ”nuoruusvarastot”, nuorten, vahvasti uusiutumiskykyisten solujen ryhmittymät, jotka irtautuessaan ryhmittymästä muuttuvat kypsiksi fibroblastisoluiksi. Nämä nuorten solujen ryhmittymät takaavat, että hyväkuntoisia fibroblastisoluja syntyy jatkuvasti ja iho pysyy kiinteänä.

Kengurunkukka

Clarinsin etnobotanistit matkustivat Australiaan asti tutkiakseen kengurunkukkaa. Heitä kiinnosti erityisesti kasvin varren päähän yhteen ryhmittyneet kukat. Tällainen ennennäkemätön kukinto moninkertaistaa kukan uusiutumiskyvyn vetämällä puoleensa pölyttämiseen tarvittavia lintuja, samoin kuin nuoret, yhteen ryhmittyneet solut parantavat ihon uusiutumiskykyä.

Extra-Firming-tuotteiden sisältämä kengurunkukkauute suojaa nuorten, uusiutumiskykyisten solujen ryhmittymiä ja niiden sisältämien solujen välisiä sidoksia. Testit osoittavat, että vaikka nuorten solujen määrä iän myötä vähenee, ihon uusiutumiskyky paranee.

Toisin kuin kukan nimestä voisi luulla, kengurut eivät kuitenkaan ymmärrä kukan päälle, vaan nimi tulee kasvin kukinnon kengurunkäpälää muistuttavasta muodosta. Clarins kiinnostui kukasta sen voimakkaan uusiutumiskyvyn johdosta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kukasta saatava uute auttaa dermistä toimimaan ja uusiutumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ihon kiinteydestä vastaavien sidosten vahvistaminen

3.       Vuoden 2019 innovaatio

Clarinsin viimeisin innovaatio ihon kiinteyden vahvistamiseen on ihon napakkuudesta vastaava filamiini-niminen proteiini. Filamiinilla on oma erityinen roolinsa kaikkien niiden proteiinien joukossa, jotka kiinnittävät fibroblastit dermiksen soluväliaineeseen. Filamiini saa aikaan napakan jännitteen fibroblastien ja kollageenisäikeiden välille. Tätä jännitettä voidaan kutsua ihon sisäiseksi lifting-vaikutukseksi, joka ylläpitää kasvonpiirteiden kiinteyttä ja selkeyttä. Filamiinin tuotanto laskee iän myötä, jolloin iho veltostuu ja kasvonpiirteet menettävät pikkuhiljaa kiinteyttään ja selkeyttään.

Valkoisesta lupiinista saadun uutteen ihoa kiinteyttävä vaikutus

Tutkiessaan valkoisesta lupiinista saatua uutetta, Clarins huomasi sen aktivoivan filamiinin tuotantoa ja parantavan siten jännitettä ihon kiinteydestä ja napakkuudesta vastaavien sidosten välillä. Tästä syystä Clarins lisäsi kyseistä kasviuutetta Extra-Firming Phyto-Serum -seerumiin. Se kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä päivä päivältä ja saa ihon näyttämään aiempaa nuorekkaammalta.

Valkoisen lupiinin uute tehostaa filamiinin muodostumista

In vitro -testit osoittavat, että:

Iän myötä fibroblastien kyky tuottaa filamiinia vähenee 88 %

Valkoisen lupiinin uute lisää filamiinin tuotantoa 114 %

EXTRA-FIRMING PHYTO-SERUM -seerumi

Kaksitahoinen lifting-vaikutus

Extra-Firming Phyto-Serum saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen ja kiinteyttää ihoa näkyvästi päivä päivältä. Ihosta tulee selvästi aiempaa kiinteämpi, ihon pinnan rakenne tasoittuu, kasvonpiirteet selkeytyvät ja kasvojen yleisilme näyttää virkeältä. Extra-Firming-linjan sisältämien yhteisten vaikuttavien aineiden, mitacarpus- ja kengurunkukkauutteiden lisäksi seerumi sisältää kolmea kasvonpiirteitä kohottavaa kasviuutetta: sinisen levän, kvinoan ja valkoisen lupiinin uutetta.

Seerumi, joka kohottaa kasvonpiirteitä kaksivaiheisesti

Välitön kasvonpiirteitä kohottava vaikutus

Seerumin kasvonpiirteitä välittömästi kohottava vaikutus perustuu kahteen uuteen sokeriin, jotka muodostavat ihon pintaan ohuen verkon. Kun verkon kiinnityskohdat lähenevät toisiaan syntyy ihoa välittömästi kiinteyttävä vaikutus.

Pitkäaikainen kasvonpiirteitä kohottava vaikutus

Seerumin pitkäaikaisesti kasvonpiirteitä kohottava vaikutus perustuu sen sisältämään valkoisen lupiinin uutteeseen, joka aktivoi filamiini-nimisen proteiini muodostumista ihossa. Filamiini ylläpitää jännitettä ihon kiinteyttä ylläpitävien säikeiden välillä. Uutteen tarkoituksena on saada iho näyttämään selkeästi aiempaa nuorekkaammalta.

Runsaasti aktiivisia aineita sisältävän seerumin geelimäinen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä ja ikään kuin sulaa iholle. Ihoa kiinteyttävien ominaisuuksiensa lisäksi seerumi kirkastaa ihon väriä. Seerumissa on miellyttävä, kevyt tuoksu.

Käyttö:
Muutama tippa seerumia painellaan, ei hierota kevyesti kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin ennen voiteen levittämistä.

Kuluttajatestin tulokset kuukauden käytön jälkeen

Testiin osallistui 111 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Iho tuntui aiempaa napakammalta                89 %

Iho muuttui näkyvästi kiinteämmäksi            85 %

Kasvonpiirteet kohosivat                                 84 %

Ihon väri kirkastui                                            92 %

EXTRA-FIRMING YEUX -silmänympärysvoide

Miellyttävän tuntuinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava silmänympärysihon hoitovoide, joka vastaa 40-vuotiaiden naisten silmänympärysihon erityisongelmiin, kuten silmäkulman ryppyihin, silmänalusten turpoamiseen ja iän mukanaan tuomaan silmänalusten tummumiseen.

Mitacarpus- ja kengurunkukkauutteen lisäksi Extra-Firming Yeux sisältää kolmea kasviuutetta, jotka on valittu niiden silmänympärysihon ongelmia tehokkaasti hoitavien vaikutusten takia.

Kofeiini

Kofeiini aktivoi silmänympärysihon aineenvaihduntaa, vähentäen silmänalusten turvotusta ja tummuutta.

Silkkialbitsian uute

Uute ehkäisee ja vähentää iän mukanaan tuomaa silmänalusten turpoamista ja tummumista

Hevoskastanjauute

Uute on tunnettu nestekiertoa vilkastuttavasta vaikutuksestaan. Se alentaa silmänalusten turvotusta ja vähentää niiden tummuutta.

Lisäksi silmänympärysvoide sisältää luomumanteliöljyä, joka kosteuttaa ihoa sekä kaurasokereita, jotka silottavat ihon pintaa.

Silmänympärysvoiteella on myös välittömästi silmänympärysihoa kirkastava vaikutus. Tuotteeseen on lisätty uudenlaisia helmiäishiukkasia, jotka heijastavat valon iholta mahdollisimman kauniisti. Tutkittuaan 75 erilaista helmiäistä, Clarins yhdisti neljä helmiäistä, jotka heijastavat ainoastaan valkoista valoa. Näin saadaan häivytettyä parhaalla mahdollisella tavalla optisesti ihon virheellisyyksiä ja kirkastettua ihon väriä. Olipa ihon sävy mikä tahansa, lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen.

Miellyttävän tuntuinen koostumus

Silmänympärysvoiteen, kevyessä, miellyttävän tuntuisessa koostumuksessa yhdistyvät seerumin ihon pintaa silottava vaikutus voiteen ihoa tehokkaasti hoitavaan vaikutukseen. Voide jättää herkän, ohuen silmänympärysihon miellyttävän pehmeän ja joustava tuntuiseksi.

Kliinisten testien tulokset

·       Iho kiinteytyi                                       28 %*

·       Rypyt madaltuivat                              12 %*

·       Rypyt lyhenivät                                   13 %**

·       Silmänalusten turvotus väheni         16 %**

Neljä viikkoa kestävät kliiniset testit. Testiin osallistui *33 naista, **25 naista.

Kuluttajatestin tulokset 

Kuluttajatestiin osallistui 107 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Yhden käyttökerran jälkeen                          Kuukauden käytön jälkeen

Iho tuntui kosteutetulta         92 %                 Iho näytti selvästi aiempaa sileämmältä                         92 %

Iho tuntui pehmeältä              91 %                 Rypyt olivat vähemmän näkyviä                 77 % 

Iho näytti hoidetulta               90 %                 Väsymyksen merkit olivat vähentyneet      78 %

Hinta

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumi 50 ml, suositushinta 99,00 euroa.

Extra-Firming Yeux -silmänympärysvoide 15 ml, suositushinta 62,00 euroa.

Myynnissä

Uudet Extra-Firming-linjan tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa 2019.

Tuotekuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/RbDbfBHgSR6L

Uusimmat tiedotteemme 

https://www.berner.fi/uutishuone/ 

Lisätiedot 

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi