Pauliina Bovellan on nimetty Sailab-Medtech Finland ry:n hallitukseen

Berner Pro:n osastonjohtaja Pauliina Bovellan on nimitystoimikunnan esityksellä ja syyskokouksen yksimielisellä päätöksellä nimetty Sailab-Medtech Finland ry:n hallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2019-2020. Nimitystoimikuntaan kuuluivat puheenjohtajana Näkövammaisten keskusliiton Jukka Tahvanainen, ja toimikunnan jäseninä Lääkäriliiton johtaja Heikki Pärnänen, Tehy:n johtaja Kirsi Sillanpää, HUS-logistiikan toimialajohtaja Jyrki Putkonen sekä Sailab-MedTech Finland ry:n kunniapuheenjohtaja Rauno Heikkinen.

Syyskokous myös hyväksyi hallituksen esityksen nimen muuttamisesta muotoon MedTech Suomi ry.

– Terveysteknologian kasvava toimiala on Bernerille erittäin mielenkiintoinen kasvun ja investointien kohde, joten haluamme olla aktiivisesti vaikuttamassa alan kehitykseen, käytäntöihin ja sitä säätelevään lainsäädäntöön, kertoo Pauliina Bovellan. Hallituspaikka on näköalapaikka terveydenhuoltoalan tulevaisuuden uudistuksiin. Terveydenhuollon toimialalla vuosikymmeniä toimineena yrityksenä tavoitteenamme on jatkaa pitkäjänteistä työtä suomalaisten terveyden puolesta entistäkin paremmin, hän jatkaa.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa