NUXE Crème Prodigieuse® Boost

Ihon vaurioita monitahoisesti korjaava ja ihon nuorekasta ulkonäköä ylläpitävä ihonhoitolinja

Crème Prodigieuse® Boost -ihonhoitotuotteet korjaavat monitahoisesti kiireisen elämänrytmin aiheuttamia haitallisia vaikutuksia ihossa. Tuotteiden vaikutus perustuu jasmiininkukasta saatuun antioksidanttiyhdisteeseen, joka säilyttää ihon raikkaan, säteilevän ja nuorekkaan näköisenä ja ylläpitää samalla ihon tasapainoista toimintaa.

Kasviperäinen innovaatio: yhdistelmä vaikuttavia-aineita, jotka aktivoivat ihon toimintoja

Ruuhkavuosia elävät naiset ovat varsinaisia monisuorittajia. He tekevät päivässä kahden päivän työt ja pyrkivät muutenkin suorittamaan 200 prosenttisesti kaiken tekemänsä. Heidän ihonsa altistuu päivittäin stressille, liian lyhyille yöunille, mutta myös urbaanin kaupunkielämän, kuten ilman saasteiden ja erilaisten säteiden aiheuttamille rasituksille. Jatkuva oksidatiivinen stressi, soluihin kohdistuva stressi ja kollageenivauriot ajavat ihon väsymystilaan.

NUXE auttaa ihosoluja korjaamaan kiireisen elämäntyylin aiheuttamia vaurioita jasmiininkukasta, kehäkukasta ja solusokerista koostuvalla antioksidanttiyhdisteellä:

JasmiininkukkauuteNuxe valitsi ympäristöystävällisellä entsymaattisella hydrolyysilla ekologisesti valmistetun jasmiininkukkauutteen, joka sisältää runsaasti antioksidantteina toimivia flavonoideja.Uute vahvistaa ihon kykyä suojautua vapaiden radikaalien haitoiltaUute vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä lisäämällä iholle haitallisten yhdisteiden vaikutuksia neutraloivan glutationin muodostumista ihossa 70 prosentilla. Uute lisää myös ihoa oksidatiiviselta stressiltä suojaavan katalaasi-entsyymin muodostumista 85 prosentilla. KehäkukkauuteNuxen Ranskassa patentoima uute.Kehäkukan kauniin keltaiset terälehdet sisältävät runsaasti aktiivisia molekyylejä, kuten flavonoideja, karotenoideja ja estereitä.Uute vaikuttaa ihon kollageenin tuotantoon sekä ihossa olevan kollageenin kuntoonUute tehostaa kollageenin muodostumista ihossa sekä ehkäisee kollageenia rappeuttavien entsyymien toimintaa. Uute ehkäisee myös tehokkaasti vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ja ylläpitää siten soluväliaineen hyvää kuntoa. Sen ihon toimintoja elvyttävät ja ihoa suojaavat ominaisuudet hidastavat ensimmäisten ryppyjen muodostumista ihoon. RiboosiKaikki elimistömme elävät solut sisältävät riboosi-nimistä sokeria. Ihon proteiinisynteesiä tukeva ARN-molekyyli sisältää riboosia, samoin solun energiataloudesta vastaava ATP-yhdiste.Nuxen valitsema puhdas riboosi tuotetaan bioteknologian avulla maissista.Riboosi aktivoi ihosolujen toimintaaRiboosi parantaa soluhengitystä ja ylläpitää siten solujen aineenvaihduntaa ja tasapainoista toimintaa.Se tehostaa myös kollageenin ja elastiinin muodostumista ihossa, ylläpitäen ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Crème Prodigieuse® Boost -ihonhoitolinja

Ihonhoitolinja sisältää viisi tuotetta, jotka ehkäisevät väsymyksen, stressin ja ilman saasteiden haitallisia vaikutuksia iholle ja ylläpitävät siten ihon raikasta ja nuorekasta ulkonäköä. Tuotteiden miellyttävän tuntuiset, raikkaat koostumukset imeytyvät nopeasti ihoon ja niiden pehmeän aistillinen tuoksu hemmottelee aisteja.

Energising Priming Concentrate

Kaikille ihotyypeille sopiva hoitoneste, joka valmistaa ihon vastaanottamaan muut käytettävät hoitotuotteet. Koostumukseltaan nestemäiseltä seerumilta tuntuva hoitovesi sisältää kahden tyyppistä, luonnosta peräisin olevaa hyaluronihappoa. Yhdessä ne tasoittavat näkyvästi ihon pintaa ja kosteuttavat tehokkaasti kaikkia iho kerroksia. Hoitonesteen sisältämä C-vitamiini auttaa kirkastamaan ihoa.

Hoitonestettä suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin. Hoitoneste levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti sormenpäillä taputellen.

Energising Priming Concentrate, pumppupullo 100 ml, suositushinta 31,00 euroa.

Multi Corrective Gel Cream
Geelivoide normaalille- ja sekaiholle

Multi Corrective Silky Cream
Hoitovoide normaalille- ja kuivalle iholle

Päivittäiseen käyttöön tarkoitetuissa hoitovoiteissa jasmiininkukan uutteesta valmistettu antioksidanttiyhdiste yhdistyy luonnosta saatuun, ihoa tehokkaasti kosteuttavaan hyaluronihappoon. Hoitovoiteet virkistävät ihoa, kirkastavat sen väriä ja häivyttävät siltä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Kevyen tuntuinen, ihoon nopeasti imeytyvä, mattapinnan jättävä geelivoide on tarkoitettu normaalille- ja sekaiholle. Miellyttävän pehmeän tuntuinen voidekoostumus taas sopii normaalille- ja kuivalle iholle.

Hoitovoide levitetään aamuisin kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Multi Corrective Gel Cream -geelivoide ja Multi Corrective Silky Cream -hoitovoide on pakattu pumppumekanismilla varustettuun tuubiin 40 ml. Voiteiden suositushinta on 38,00 euroa.

Night Recovery Oil Balm

Yövoide kaikille ihotyypeille

Makadamiaöljyä sisältävä yövoide tukee ihon uusiutumista sekä ihon omaa vaurioita korjaavaa vaikutusta. Sen sisältämä jasmiinikukkauutteeseen perustuva antioksidanttiyhdiste vahvistaa ihon vastustuskykyä, samalla, kun opuntiakaktuksen kukasta saatu uute aktivoi ihon uusiutumista. Yövoide saa ihon näyttämään aamulla virkeältä ja levänneeltä.

Yövoidetta levitetään iltaisin kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Night Recovery Oil Balm -yövoide on pakattu muovipurkkiin 50 ml ja sen suositushinta on 42,00 euroa.

Multicorrection Eye Balm Gel

Silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille

Kevyen ja raikkaan tuntuinen silmänympärysvoide sisältää kasviperäistä kofeiinia, joka häivyttää tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholta. Kevyen koostumuksensa takia valittu pähkinäöljy hoitaa ja vahvistaa herkkää silmänympärysihoa.

Silmänympärysvoidetta levitetään silmänympärysiholle aamuin illoin.

Multicorrection Eye Balm Gel on pakattu pumppumekanismilla varustettuun tuubiin 15 ml ja sen suositushinta on 30,00 euroa.

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/J9tmRB_WsmHB

Myynnissä:
Cème Prodigieuse Boost -hoitolinjan tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa 2019.


Uusimmat tiedotteemme:
https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi