NUXE Rêve de Miel Repairing Super Balm with Honey

Ihoa ravitseva, korjaava ja rauhoittava hunajainen SOS-balsami kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Herkistyneelle iholle tunnusomaista on ihon luonnollisen suojamuurin heikkeneminen. Tietyt kasvojen ja vartalon alueet, kuten nenänpielet, leuka, kynärpäät ja kantapäät joutuvat muuta ihoa enemmän alttiiksi ulkopuolisille ärsytystekijöille (kylmä, tuuli, hankaus). Näille ihoalueille syntyy muuta ihoa herkemmin kuvia läiskiä, punoitusta, ärsytystä ja kutinaa. Nuxe kehitti Repairing Super Blam with Honey -balsamin hoitamaan tehokkaasti kyseisiä herkistyneitä ihoalueita.

Balsamin vaikuttavat aineet tulevat luonnosta

  • Hunaja, jonka on vuosituhansien ajan tiedetty tukevan ihon vaurioita korjaavaa vaikutusta.
  • Kuusi kallisarvoista kasviöljyä, auringonkukka, purasruoho, avokado, mustaherukansiemen, buriti ja jojoba vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.
  • Rakkoköynnös, tropiikissa kasvava köynnöskasvi, jonka mustia siemeniä koristaa valkoinen sydänkuvio. Nuxe käyttää kasvista saatua öljyuutetta, koska se sisältää runsaasti fytosteroleja ja pystyy ehkäisemään tulehdusta aiheuttavien tekijöiden vapautumista. Öljy rauhoittaa nopeasti ärtynyttä ihoa.

Vaikuttavat aineet on sekoitettu erityiseen vedettömään voidepohjaan, joka ei sisällä säilöntäaineita. Tasapaino kasviöljyjen ja vahan välillä saa aikaiseksi uudentyyppisen iholle sulavan, pehmeän koostumuksen, joka ei jätä iholle tahmaista jälkitunnetta.

Käyttö

Balsamia lämmitetään rasiassaan sormenpäillä pyöritellen, minkä jälkeen sitä levitetään pieni määrä hoidettavalle alueelle kasvoilla ja vartalolla. Lopuksi balsami hierotaan ihoon. Monikäyttöinen balsami sopii käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin. Kyseessä on koko perheelle sopiva hoitabalsami, jota voidaan käyttää myös yli 3 vuotiaille lapsille. Hoitobalsamia ei suositella käytettäväksi huulille, koska sen tuoksua ei ole testattu tätä tarkoitusta varten. Huulille suositellaan käytettäväksi joko Rêve de Miel -linjan Ultra-Nourishing Lip Balm -huulivoidetta tai Ultra-Nourishing Lip Balm -huulipuikkoa.

Pakkaus

Repairing Super Blam with Honey -balsami on pakattu pyöreään, helposti mukana pidettävään alumiinirasiaan. Rasian sisäpuoli on lakattu, jotta tuote ei joudu suoraan kosketuksiin alumiinin kanssa. Rasian tyhjennyttyä se on helppo kierrättää metellinkeräyksen kautta.

Hinta:

Repairing Super Blam with Honey 40 ml, suositushinta 23,90 euroa.

Tuotekuva:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/qT_TBb2xL_pw

Myynnissä:

Repairing Super Blam with Honey on myynnissä välittömästi.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi