SENSAI total Lip Gloss

Yksi Sensain suosituimmista tuotteista, CELLULAR PERFORMANCE TOTAL LIP TREATMENT -huulivoide muuntuu huulikiilteeksi. Nestemäinen kiille levittyy helposti ja tasaisesti huulille saaden ne näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä, antaen niille kauniin kiillon sekä kevyen pinkin, aavistuksen helmiäistä sisältävän sävyn.

Huulikiilteen koostumus perustuu TOTAL LIP TREATMENT -huulivoiteen koostumukseen. Sen sisältämät Koishimaru-silkki ja Lip Care -yhdiste, kosteuttavat tehokkaasti huulia, häivyttävät huulten pystyryppyjä, jättäen huulet pehmeän ja joustavan tuntuisiksi.

TOTAL LIP GLOSS -huulikiiltoa voi käyttää yksinään tai huulipunan päällä antamassa sille näyttävää kiiltoa.

Hinta:

Total Lip Gloss -huulikiilto 4,5 ml, suositushinta 47,00 euroa

Myynnissä:

Maaliskuussa 2019.

Tuotekuva:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/-nXQDPGTJzqh

TOTAL LIP TREATMENT
Erityisesti huulten ja huultenympärysihon hoitoon tarkoitettu tuote

Erilaisia öljyjä sisältävä pehmeän tuntuinen voide, joka hoitaa tehokkaasti huulia sekä huultenympärysihoa. Huolella valitut vaikuttavat aineet kosteuttavat huulia, vähentävät ryppyjä ja juonteita huulten ympärillä sekä aktivoivat mikroverenkiertoa huulten alueella. Huulten muoto paranee, huuliraja selkeytyy ja huulet ja huultenympärysiho näyttävät aiempaa nuorekkaammalta.
Total Lip Treatment 15 ml, suositushinta 95,80 euroa.

Tuotekuva:
http://www.bernerbrandbank.fi/l/G7RffWvXvG7R

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi