SENSAI Uudistunut The Lipstick -huulipuna

Sensain uudistunut The Lipstick on miellyttävän, silkkimäisen tuntuinen, huulten ihoa tehokkaasti hoitava ja sen ikääntymisen merkkejä ehkäisevä huulipuna

Koishimaru-silkin syvimmän olemuksen voi aistia The Lipstick
-huulipunassa. Huulipunan sävyt heijastavat valoa upean silkin tavoin ja punan koostumus tuntuu huulilla silkinpehmeältä. Silky Lustrous Powders -puuterihiukkaset ja Anti-ageing Look -yhdiste antavat huulipunan väreille täyteläisyyttä ja saavat huulimeikin näyttämään tasaiselta ja virheettömältä. Lip Care-yhdiste ja Koishimaru-silkki hoitavat ja kosteuttavat huulia ja vähentävät huuliin muodostuvia pystyryppyjä.

Anti-ageing Look -yhdiste

Huulten muotoa ja väriä korostava, oranssin värisistä mikrohelmistä ja Silky Lustrous -puuterihiukkasista koostuva yhdiste, joka heijastaa valoa kauniisti huulista ja saa huulet näyttämään optisesti aiempaa täyteläisemmiltä.

Silk Drape -teknologia

Sensain kehittämän ainutlaatuisen menetelmän avulla aikaansaatu silkkipuuteriyhdiste, joka saa huulipunan levittymään tasaisesti huulille ja tuntumaan huulilla silkkimäisen pehmeältä. Aivan kuin huulten iho olisi kiedottu ylelliseen silkkiin.

Lip Care -yhdiste

Yhdiste koostuu aprikoosiuutteesta, joka hoitaa rohtuneita huulia ja yuzu-uutteesta, joka aktivoi huulten ihon mikroverenkiertoa ja parantaa siten huulten väriä. Lisäksi yhdiste sisältää Aqua Firming Conditionner ja Full Moisture Oil -yhdisteet, jotka kosteuttavat tehokkaasti huulia.

Värisävyt

The Lipstick -huulipunan sävyt on jaettu viiteen väriryhmään, punaiset, oranssit, pinkit, liilat ja nudet. Kuhunkin väriryhmään kuuluu kolme sävyä, yhteensä sävyjä on siis 15.

Hinta:

SENSAI The Lipstick -huulipuna 3,5 g, suositushinta 52,00 euroa.

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/tbpngv5QFLVg

SENSAI Lip Pencil

Uudistuneen The Lipstick -huulipunan myötä SENSAI esittelee uuden Lip Pencil -huultenrajauskynänsä. Kapea, helppokäyttöinen huultenrajauskynä, jonka väri liukuu huulilla helposti ja vaivattomasti. Kynää voi käyttää joko huulten rajaamiseen tai huulten värittämiseen, kun halutan lisätä käytettävän huulipunan pysyvyyttä. Huultenrajauskynän toisessa päässä on huulipunasivellin ja pakkaus sisältää teroittimen.

Värisävyt

Lip Pencil -huultenrajauskynän värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä, jotka sopivat yhteen kaikkien SENSAI-huulipunien kanssa.

Hinta:

SENSAI Lip Pencil 1 g, suositushinta 37,00 euroa.

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/CZDfQRN5Bfdq


Myynnissä:

Sekä The Lipstick -huulipuna että Lip Pencil-huultenrajauskynä tulevat myyntiin maaliskuussa 2019.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi