Clarins Men Super Moisture Care -kosteusvoiteet

Meillä kaikilla on 24 tuntia aikaa vuorokaudessa. Joskus, varsinkin miehillä se ei tunnu riittävän. Työ vie oman aikansa, sen päälle tulevat liikuntaharrastukset, ystävien tapaaminen, iltamenot, liian lyhyet yöunet… Olipa kyseessä kiireinen elämäntyyli, parranajo tai muut ulkoiset ärsytystekijät, miesten iho altistuu jatkuvasti erilaisille rasitustekijöille, jotka saavat kosteuden haihtumaan ihosta. Lisäksi mieshormoni testosteroni heikentää ihon luonnollista suojamuuria ja edistää siten kosteuden haihtumista ihosta. Clarins Men -linjan uudet Super Moisture Care -voiteet kehitettiin kosteuttamaan tehokkaasti miesten ihoa, jopa ääriolosuhteissa. Lisäksi ne vahvistavat ihon vastustuskykyä erilaisia ärsytystekijöitä vastaan.

Miksi miehet tarvitsevat omat erityisesti miesten iholle tarkoitetut kosteusvoiteensa?

Iho tarvitsee vettä, jotta sen kosteuspitoisuus pysyisi hyvänä. Se muodostaa tarvitsemansa kosteusvaraston juomastamme vedestä. Ihon luonnollinen suojamuuri ja ihon omat ”sienimolekyylit” sitovat vettä ihoon ja ehkäisevät sen haihtumista ihon pinnasta.

Testosteronin vaikutus miesten ihoon

Parranajon lisäksi, miesten ihon sisältämä testosteroni heikentää ihon ulointa luonnollista suojamuuria, jolloin kosteus pääsee haihtumaan ihon pinnasta.

Ihon kosteustasapainon heikkeneminen

Miesten iho on päivittäin alttiina erilaisille rasitustekijöille, kuten viimalle, kylmälle, lämpötilan vaihteluille, kosteudelle, stressille ja UV-säteille. Tämä vähentää ihoon kosteutta sitovien ”sienimolekylien” määrää ihossa, jolloin ihon kyky sitoa kosteutta heikkenee ja ihon kosteuspitoisuus alenee.

Uusi vaikuttavien aneiden yhdiste: Hydra Resist Phyto Complex

Hydra Resist Phyto Complex -yhdiste koostuu kahdesta eri kasviuutteesta, jotka valittiin niiden tehokkaasti kosteutta sitovien ominaisuuksien johdosta. Luomumehitähden uute vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja ehkäisee siten kosteuden haihtumista ihosta. Luomuitulehden uute taas tehostaa ihoon kosteutta sitovien ”sienimolekyylien” muodostumista ihon kaikissa kerroksissa ja parantaa siten ihon kosteudensitomiskykyä. Iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ja joustavalta.

Mehitähti on pitkäaikaiseen kuivuuteen sopeutunut kasvi, joka selviää ankarissakin sääolosuhteissa pitkiä aikoja ilman vettä runsaasti vettä sitovien lehtiensä ansiosta. Tehokkaasti vettä sitovan ominaisuutensa ansiosta mehitähdestä saatu uute vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria sekä ihon pinnassa että syvemmällä ihossa ja ehkäisee siten tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta.

Luomuitutähtiuute sitoo tehokkaasti kosteutta kaikkiin ihon kerroksiin. Se aktivoi hyaluronihapon eli sienimolekyylien muodostumista ihossa ja parantaa siten kokonaisvaltaisesti ihon kosteudensitomiskykyä ja kosteuspitoisuutta.

Kaikkien ClarinsMen-tuotteiden sisältämä oinaansarviliaanista ja maarianheinästä koostuva ClarinsMen-yhdiste tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa ja rauhoittaa ihoa, saaden ihon näyttämään terveeltä ja raikkaalta.

Tuotteisiin lisätty anti-pollution-yhdiste suojaa ihoa ilman saasteiden haitallisilta vaikutuksilta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Linnunkaalin ja haaralevän lisäksi anti-pollution yhdiste sisältää valkohurtanminttua, joka suoja ihoa monitahoisesti ilman saasteiden haitoilta, kuten punoitukselta, ihon kuivumiselta jne.

Valittavana kaksi erityyppistä tuotetta

Super Moisutre Balm

Ärtyneelle, punoittavalle ja kuivuuteen taipuvalle ihoille sopiva Super Moisutre Balm rauhoittaa ihoa ja jättää sen miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Voide ei jätä iholle rasvaista tunnetta.

Hinta: Super Moisture Balm pumppupullo 50 ml, suositushinta 39,50 euroa.

Super Moisture Lotion SPF 20

Kevyt, raikkaan tuntuinen emulsio, joka suojaa ihoa UV-säteiden haitoilta. Helposti levittyvä ja nopeasti ihoon imeytyvä emulsio ei jätä iholle rasvaista, tahmeaa tunnetta.

Hinta: Super Moisutre Lotion SPF 20 pumppupullo 50 ml, suositushinta 39,50 euroa.

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/nqq6KJkV2_dv

Myynnissä:

Uudet ClarainsMen-tuotteet tulevat myyntiin helmikuun 2019 aikana.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi