Hiuspohja on hiusten hyvinvoinnin perusta – LV-uutuudet suojaavat ja kosteuttavat kuivaa hiuspohjaa sekä helpottavat hiusten käsittelyä

Kotimaisen LV-tuotesarjan uutuussampoo ja -hoitoaine sisältävät prebiootteja, jotka edistävät iholla hyvien mikrobien olosuhteita ja auttavat hiuspohjaa pysymään terveenä. Hiuksiin jätettävä, kosteuttava LV Hoitosuihke antaa hiuksille kiiltoa. LV-tuotteet ovat hajusteettomia, ja ne sopivat herkällekin iholle.

Tuntuuko hiuspohja kuivalta ja kireältä? Kaipaavatko hiukset kosteutusta? Kotimainen, herkällekin iholle soveltuva LV-tuotesarja laajenee nyt prebioottisampoolla ja -hoitoaineella sekä hiuksiin jätettävällä, kosteuttavalla hoitosuihkeella.

LV Prebiootti Shampoo ja LV Prebiootti Hoitoaine auttavat ylläpitämään hiuspohjan normaalia tasapainoa.

– Prebiootit edistävät iholla hyvien mikrobien olosuhteita ja palauttavat ihon normaalikasvuston tasapainoon, tuotekehityskemisti Lan Tran kertoo.

Hellävaraisesti pesevä ja pehmeästi vaahtoava sampoo ja tasapainottava hoitoaine sisältävät myös Suomessa sokerijuurikkaasta valmistettua, hiuksia kosteuttavaa betaiinia.

– Betaiini vahvistaa hiuksia, parantaa niiden joustavuutta ja tekee niistä sileät ja pehmeät. Hiukset näyttävät terveiltä ja hyvinvoivilta, Tran sanoo.

Hiuksiin jätettävä, pitkäaikaisesti kosteuttava LV Hoitosuihke helpottaa hiusten käsittelyä. Se silottaa hiuksen pintaa sekä antaa sille kiiltoa ja tehokasta kosteutusta, jolloin hiukset näyttävät terveemmiltä.

Usein toistuvaan pesuun ja päivittäiseen käyttöön

LV haluaa uusilla tuotteillaan muistuttaa, että hiusten hyvinvointi lähtee hyvinvoivasta hiuspohjasta.

– Käytämme hiusten hoitoon ja laittamiseen aikaa. Kaiken perusta eli hiuspohja jää kuitenkin helposti ilman huomiota, Brand Manager Sanni Väinölä toteaa.

– Tuotteidemme avulla hiuspohjasta voi huolehtia hellävaraisesti ja helposti.

LV Prebiootti Shampoo ja LV Prebiootti Hoitoaine sopivat usein toistuvaan pesuun, ja LV Hoitosuihketta voi käyttää päivittäin.

Tuotteet tulevat päivittäistavarakauppoihin huhtikuuhun mennessä.

LV-sarjan tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia, ja siksi ne kuormittavat vähemmän ihoa ja ympäristöä. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja hajusteettomina ja väriaineettomina ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Suurin osa tuotteista valmistetaan Heinävedellä, ja tuotekehitys sijaitsee Helsingissä.

Tuotetiedot

LV Prebiootti Shampoo 250 ml, suositushinta 3,20 e
LV Prebiootti Hoitoaine 200 ml, suositushinta 3,20 e
LV Hoitosuihke 150 ml, suositushinta 3,80 e

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Sanni Väinölä                             Paula Larjo
Brand Manager                          Viestintäasiantuntija
050 501 8744                             040 586 2400
sanni.vainola@berner.fi          paula.larjo@berner.fi

Lataa LV-tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/5HXkrM7p-nXj

Lue lisää tuotteista: www.lv.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia ja jotka on tuotettu kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 500. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa LV, XZ, Herbina, Oxygenol, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.