BIC Miss Soleil Sensitive -varsiterä

Miss Soleil Sensitive on naisille suunniteltu varsiterä. Sen suunnittelussa on huomioitu erityisesti naiset, joiden iho ärtyy ja punoittaa helposti varsiterällä tehdyn ihokarvojen ajelun jälkeen.
Miss Soleil Sensitive -varsiterässä on kolme erillistä, joustavaa terää, jotka seuraavat tarkasti vartalon muotoja ja katkaisevat karvan mahdollisimman läheltä ihoa. Joustavat terät eivät revi tai raavi ihoa. Lisäksi varsiterän pää liikkuu ja seuraa vartalon muotoja oikean ajoasennon löytämiseksi ja mahdollisimman hellävaraisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Terät on helppo huuhtoa puhtaiksi vedellä ihokarvojen ajelun jälkeen. Terien yläpuolella sijaitsevat kaksi voidenauhaa sisältävät aloe veraa ja E-vitamiina, jotka hoitavat ja rauhoittavat ihoa ihokarvojen ajelun aikana. Terien alapuolella sijaitsevat ohuet turvapalkit venyttävät hellävaraisesti ihoa, jolloin terät luistavat iholla tasaisesti, eivätkä pääse nipistämään ihoa. Varsiterän varsi on ergonomisesti suunniteltu, jotta se sopii hyvin käteen. Varren kumitus estää varren lipeämisen kädestä suihkussa. Käyttäjästä riippuen varsiterän terät säilyttävät ajo-ominaisuutensa 15 – 20 käyttökertaa.

Hinta: Miss Soleil Sensitive, pakkaus sisältää kolme varsiterää, suositushinta 6,90 euroa.

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/jhmcFThWv6sr

Myynnissä: Päivittäistavarakaupat, tavaratalot, halpakauppaketjut huhtikuusta 2019 eteenpäin.

Ihokarvojen poisto kuuluu naisten kauneudenhoitorutiineihin. Yli 85 % eurooppalaisista naisista poistaa ihokarvojaan. Eurooppalaisista naisista 59 % ajelee ihokarvansa varsiterän avulla, karvanpoistovoiteita ja
-vahoja käyttää 39 % ja 2 % naisista poistaa ihokarvansa muilla keinoin. Naisille tarkoitettujen varsiterien myynti on viimeisen kolmen vuoden aikana kasvanut yli viisi prosenttia. Eurooppalaisista naisista 81 % käyttää varsiteriä, joihin teräosaa ei voi vaihtaa ja 19 % varsiteriä, joihin teräosan voi vaihtaa. BIC myy eniten naisille tarkoitettuja varsiteriä, joihin teräosaa ei voi vaihtaa mm. Ruotsissa, Norjassa, Ranskassa, Portugalissa ja Sveitsissä.

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi