Clarins HIGH PERFORMANCE SUN CARE -aurinkotuotteet

Kaunis rusketus vähemmällä auringonottamisella

Aurinko on yhtä aikaa paras ystävämme ja pahin vihollisemme. Sen ansiosta ihossamme muodostuu D-vitamiinia, aurinko saa meidät hyvälle tuulelle ja antaa iholle kauniin päivetyksen. Toisaalta auringonvalo aiheuttaa auringonpolttaman ja vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Tästä syystä Clarins on hyödyntänyt auringosta saamaansa tietotaitoa ihoa tehokkaasti suojaavien, korkean suojakertoimen omaavien aurinkotuotteiden kehittämisessä.

Clarinsin uusi aurinkolinja koostuu kymmenestä suojakertoimen 30 ja 50+ omaavasta aurinkotuotteesta ja kahdesta auringonoton jälkeen käytettävästä tuotteesta. Tuotteet suojaavat ihoa kaikissa olosuhteissa UVA- ja UVB-säteiden sekä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta samalla, kun niiden sisältämät hoitavat aineosat ylläpitävät ihon hyvää kuntoa.

Suojaavat aurinkotuotteet

Suojakertoimen 30 ja 50+ sisältävät aurinkotuotteet suojaavat ihoa auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta ja tukevat kauniin, tasaisen rusketuksen muodostumisessa paikasta, UV-säteilyn voimakkuudesta tai harrastetusta liikunnasta huolimatta. Clarins suosittelee aurinkotuotteiden lisäämistä auringonvalolle altistuville ihoalueille kahden tunnin välein.

Kasvot

Kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet hoitavat ihoa ja suojaavat sitä vapaiden radikaalien haitoilta. Tuotteiden koostumukset on suunniteltu sopimaan erityisesti kasvojen iholle.

1. Dry Touch Sun Care Crea SPF 30
2. Invisible Sun Care Gel-to Oil SPF 30
3. Mineral Sun Care Fluid SPF 30
4. Mineral Sun Care Compact SPF 30
5. Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+

Vartalo

Miellyttävän tuntuiset, vartalon iholle tarkoitetut aurinkotuotteet levittyvät helposti ja tasaisesti iholle.

1. Sun Care Cream SPF 30
2. Sun Care Gel-to-Oil SPF 30
3. Sun Care Oil Mist SPF 30
4. Sun Care Cream SPF 50+
5. Sun Care Lotion Spray SPF 50+

Auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet

Auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet rauhoittavat ja viilentävät UV-säteiden rasittamaa ihoa ja tehostavat kauniin, tasaisen ja kestävän rusketuksen muodostumista.

Auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet sopivat sekä kasvojen että vartalon iholle.

1. Refreshing After Sun Gel
2. Soothing After Sun Balm

Selkeät värikoodit

Clarins on jaotellut aurinkotuotteensa kolmen selkeän värikoodin alle. Suojakertoimella 30 varustetut tuotteet on pakattu keltaisiin pakkauksiin, suojakertoimella 50+ oranssin värisiin pakkauksiin ja auringonoton jälkeen tuotteet vihreisiin pakkauksiin.

Tehokasta suojaa

Sun Filter Complex -yhdiste suojaa ihoa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Niissä käytetyt aurinkosuodattimet on valittu parhaiden, kansainväliset säädökset täyttävien orgaanisten* aurinkosuodattimien joukosta. Nämä suodattimet imevät säteilyn itseensä, ennen kuin se ehtii tunkeutua ihoon. Uuden aikakauden aurinkosuodattimet ovat edeltäjiään tehokkaampia ja antavat iholle kaksoissuojan ihoa ennenaikaisesti vanhentavia ja aurinkoihottumaa aiheuttavia UVA-säteitä sekä auringonpolttamia aiheuttavia UVB-säteitä vastaan. Aurinkotuotteet levittyvät tasaisesti kaikkialle ihoon, jolloin niiden muodostama suoja on tehokas ja yhtenäinen koko auringonottoajan. Kaikkiin kasvoille tarkoitettuihin aurinkotuotteisiin on lisätty E-vitamiinijohdannaista, joka vahvistaa aurinkosuodattimien ihoa vapaiden radikaalien haitoilta suojaavaa vaikutusta ja ennaltaehkäisee siten ryppyjen ja pigmenttiläiskien muodostumista.

*Paitsi Mineral Sun Care Fluid ja Mineral Sun Care Compact, joissa on käytetty mineraalisuodattimia.

Sun Plant Complex -yhdiste ylläpitää ihon nuorekasta ulkonäköä.

Tämä 100 % kasviperäinen yhdiste on ollut alusta alkaen Clarinsin aurinkolinjan tavaramerkkinä. Yhdisteen soluja suojaava vaikutus täydentää aurinkosuodattimien tehoa ja ehkäisee tehokkaasti UVA-säteiden aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista.
Viimeisin yhdiste perustuu kuuteen kasviuutteeseen**, jotka suojaavat ihoa ja kosteuttavat sitä tehokkaasti.

**Paitsi Sun Care Moist Mist, joka sisältää kolmea kasviuutetta.

Sun Plant Complex -yhdisteen sisältämät kasviuutteet:

Oliiviuute suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitoilta ja elvyttää ihoa.
Herneuute ehkäisee elastiinisäikeiden rappeutumista.
Aloe vera kosteuttaa ihoa.
Sennauute suojaa ihosoluja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta.
Plataaniuute ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
Baobabuute suojaa solujen välistä kommunikaatiota
UV-säteiden vaurioittavilta vaikutuksilta.

Sun Plant Complex -yhdiste suojaa ihoa monitahoisesti:

  1. Suojaa sekä epidermiksen soluja (keratinosyyttejä) että dermiksen soluja (fibroblasteja, jotka vastaavat ihon nuorekkuudesta).
  2. Suojaavat dermiksessä sijaitsevia elastiini- ja kollageenisäikeitä.
  3. Ehkäisevät ihon kuivumista.

Ihon hoitaminen ja rauhoittaminen auringonoton jälkeen

Auringonoton jälkeen on tärkeää ehkäistä ihon hilsehtimistä ja huomioida erityisesti, että UV-säteiden haitallinen vaikutus ihossa jatkuu myös auringonoton jälkeen. Tästä syystä Clarinsin auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet sisältävät vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ehkäiseviä, rauhoittavia ja kosteuttavia kasviuutteita. Hoidettuna, rauhoitettuna ja kosteutettuna, iho on paremmin valmistautunut seuraavaa auringonottokertaa varten.

Aloe vera ja vesimeloniuute kosteuttavat ihoa.
Kariteevoi hoitaa ihoa ja tuo sille sen tarvitsemia ravintoaineita.
Rusomimosauute ehkäisee vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia.
Auringonkukkauute rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon kuumotusta.
Lisäksi auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet sisältävät värisafloriuutetta, joka syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa.

Hyvä muistaa aurinkoa otettaessa

VALMISTAA iho kuorimalla auringonottoa varten. Näin rusketuksesta tulee kauniin värinen ja kestävä.

SUHTEUTTAA aurinkosuojakerroin ihon fototyypin ja auringon UV-säteilyn voimakkuuden mukaan.

LEVITTÄÄ aurinkotuotteet iholle ennen ulos menoa, jotta iho ei yllättäen palaisi matkalla rannalle. Lisätä aurinkotuotetta kahden tunnin välein sekä aina uinnin jälkeen.

SUOJATA iho myös varjossa. Päivänvarjo suojaa ihoa suoralta säteilyltä, mutta ei UVA-säteiltä, epäsuoralta säteilyltä eikä muista pinnoista heijastuvilta säteiltä.

VÄLTTÄÄ oleilua auringossa päivän kuumimpien tuntien aikana kello 12 – 16 välillä. On parempi oleilla auringossa aamulla tai myöhäisiltapäivällä, jolloin UVB-säteet eivät ole niin polttavia.

MUISTAA vaatteiden suojaava vaikutus: leveälierinen hattu, aurinkolasit, t-paita kaikille, pakollisena lapsille.

VAROTTAVA hajustettujen tuotteiden sekä auringon kanssa yhteensopimattomien lääkkeiden käyttöä. Tähän voi kysyä neuvoja ja ohjeita lähimmästä apteekista.

HUOMIOIDA oma herkkyytensä auringonvalolle. Auringossa ei pidä oleskella tuntikausia.

LEVITTÄÄ iholle auringonoton jälkeen after sun -tuotetta, joka rauhoittaa ihoa ja auttaa sitä korjaamaan omia vaurioitaan.

Aurinkotuotteiden koostumukset

Jotta aurinkotuotteita olisi mukava käyttää, niiden koostumusten tulee tuntua miellyttäviltä ja niiden tulee levittyä helposti. Tuotteiden koostumusten tulee olla sellaisia, että ne suojaavat ihoa kaikissa olosuhteissa. Aurinkotuotteiden tulee kestää kuumuutta, meriveden suolaa, klooria, hikoilua jne. Tämä asettaa haasteita koostumusten suunnittelulle ja vaatii todellista ammattitaitoa.

Suojaavien aurinkotuotteiden koostumukset

Emulsio ja voide, kevyen tuntuinen, iholle sulautuva koostumus, joka ei jätä iholle rasvaista jälkitunnetta.

Öljy, hienojakoinen kuivaöljy, joka ei jätä iholle rasvaista jälkitunnetta.

Geelimäinen öljy, silkkimäisen tuntuinen koostumus, joka ei liukene veteen.

Iholle suihkutettava emulsio
Nestemäinen, iholle helposti levittyvä emulsio.

Sävytetty emulsio
Kaikille sopiva beigen sävy, joka tasoittaa ihon väriä ja antaa sille kauniin hehkun.

Auringonoton jälkeen tuotteet

Geeli
Raikkaan tuntuinen geeli, joka sulautuu ihoon eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.

Voide
Miellyttävän tuntuinen, ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi jättävä voidekoostumus.

Uudenlainen geeli öljyssä -koostumus

Kyseessä on tuotekoostumus, joka on suunniteltu siten, että sen voi levittää kuivan ihon lisäksi myös märälle iholle. Koostumuksessa öljypisarat ja aurinkosuodattimet on yhdistetty vesimäiseen geelin. Kun tuotetta hierotaan ihoon, vesi häviää ja öljypisarat sekä aurinkosuodattimet levittyvät tasaisesti iholle muodostaen tehokkaan suoja auringonvalon haitallisille vaikutuksille.

Veden ja hikoilun kestävät koostumukset

Clarinsin suojaavien aurinkotuotteiden koostumukset on suunniteltu veden- ja hikoilunkestäviksi. Aurinkotuotetta tulisi kuitenkin lisätä kahden tunnin välein ja aina uinnin jälkeen.

Kesäinen tuoksu

Aurinkotuotteissa on miellyttävä kesäinen tuoksu. Mandariinin, appelsiinin ja mustaherukan tuoksut sekoittuvat pionin ja santelipuun hienostuneisiin vivahteisiin auringonsuojatuotteissa. Metsäisin vivahtein maustettu aistillinen kukkaistuoksu on taas valittu auringonoton jälkeen käytettäviin tuotteisiin.

VASTUULLISUUS

Clarins haluaa toimia erittäin vastuullisesti tuotteita valmistaessaan ja huomioida tässä niin ihon kuin maapallonkin. Joka kesä myydään miljoonia tuubeja aurinkotuotteita ihon suojaamiseksi… Clarins haluaa huolehtia myös tulevista sukupolvista ja hyödyntää asiantuntijoita ymmärtääkseen, kuinka toimia paremmin merten ekosysteemin ja maapallon parhaaksi.

Korallit

Clarinsin uusien aurinkotuotteiden koostumukset huomioivat ihon lisäksi myös korallit. Miksi korallit? Koska ne vaikuttavat suuresti merenpohjan tasapainoon. Korallien tiedetään vaurioituvan helposti ja vaikka ne peittävät ainoastaan 0,2 % merien pinta-alasta, ne toimivat suojana miltei kolmannekselle meressä elävistä olioista. Lisäksi ne ehkäisevät rantojen eroosiota. Merten biodiversiteetti on riippuvainen korallien hyvästä kunnosta.

Clarins toimii korallien suojelemiseksi

Tammikuussa 2018 Monacon ruhtinas Albert II luovutti Oliver Courtin-Clarinsille Croix de l’Ordre de Saint-Charles -ristin Clarinsin merten suojelua koskevan työn johdosta. Arvostettu monacolainen kunnianosoitus on kiitollisuudenosoitus Clarins-laboratorioiden yhdessä Monacon tiedekeskuksen kanssa korallien parissa tekemästä tutkimustyöstä. Tutkimuksen aihe, tutkia korallien geenejä, jotta koralliriutat pystyttäisiin säilyttämään.

Vastuullisuus valtameristä

Clarins oli ensimmäinen, joka lähti tukemaan kunnianhimoista ”Palstic Odyssey” -hanketta. Kyseessä on 25 metriä pitkä katamaraani, jonka ainoana käyttövoimana toimii laivan pysähdyksissä ollessa merestä keräämä muovijäte. Muovi kierrätetään ja lajitellaan laivassa ja kierrätykseen kelpaamaton muovi muutetaan laivan moottoreita pyörittäväksi polttoaineeksi. Laivan neitsytmatka on suunniteltu vuodelle 2020. Tällöin on tarkoitus tehdä kolmen vuoden tutkimusmatka Keski-Amerikkaan, Tyynellemerelle ja Afrikkaan. ”Plastic Odyssey” -hanke on täydellinen tapa osoittaa, että muovijäte on liian arvokasta jätettäväksi meriä saastuttamaan. Hankkeeseen liittyy myös opetuksellinen ja sosiaalinen tarkoitus: alus toimii myös työpajana, jossa rakennetaan ja testataan koneita, joiden avulla paikalliset asukkaat voivat kierrättää muovijätettään tai muuttaa sen polttoaineeksi. Nämä tekniikat on tarkoitus jakaa kaikkialle maailmaan tuomaan taloudellista hyötyä ja vähentämään ympäristön saastumista.

Vastuu ympäristöstä

Clarinsin aurinkotuotteiden pakkaukset on suunniteltu ympäristöystävällisiksi.

Pullojen ja tuubien valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia*. Tuotteiden pakkaukset on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin viljellyistä puista saadusta paperista.

*Paitsi Mineral Sun Care Compact and Mineral Sun Care Fluid

TUOTEVALIKOIMA JA HINNAT

Kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet

Dry Touch Sun Care Cream for Face SPF 50+, 50 ml, suositushinta 29,60 euroa

Dry Touch Sun Care Cream for Face SPF 30, 50 ml, suositushinta 29,60 euroa

Invisible Sun Care Gel-to-Oil for Face SPF 30, 50 ml, suositushinta 29,60 euroa

Mineral Sun Care Compact for Face SPF 30, 11,5 ml, suositushinta 37,00 euroa

Mineral Sun Care Fluid for Face SPF 30, 30 ml, suositushinta 29,60 euroa

Vartalolle tarkoitetut aurinkotuotteet

Hydrating Sun Care Lotion Spray for Body SPF 50+, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Hydrating Sun Care Cream for Body SPF 50+, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Invisible Sun Care Oil Mist SPF 30 Body & Hair, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Invisible Sun Care Gel-to-Oil for Body SPF 30, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Hydrating Sun Care Cream for Body SPF 30, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet

Soothing After Sun Balm for Face and Body, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Refreshing After Sun Gel for Face and Body, 150 ml, suositushinta 29,60 euroa

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/P-9ckRPQTQRX

Myynnissä:
Kevään 2019 aikana

Lisätiedot:
BERNER OY, kosmetiikka ja kulutustavarat -osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi