KORREK PRO -SARJA TÄYDENTYY RAUDANPOISTO- JA VANNEPUHDISTUSAINEELLA

KORREK Pro -sarja täydentyy uudella raudanpoisto- ja vannepuhdistusaine KORREK Pro Iroxilla.
Tuote on nopeavaikutteinen ja tehokas, ja se soveltuu kaikille vannetyypeille sekä maalipinnoille.

Irox ei sisällä happoja ja se poistaa rautajäämät kaikilta auton ulkopinnoilta vahingoittamatta materiaaleja. Raudanpoisto suositellaan tehtäväksi myös auton maalipinnoille aina ennen vahaamista tai pinnoittamista. Raudanpoistoaineen erityistehoa tarvitaan, koska rautahiukkasia ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla.

Raudanpoisto tehdään aina auton esipesun tai kinnaspesun jälkeen. Vaikka auto on pesun jälkeen puhdas, tarkempi tarkastelu paljastaa kuitenkin mustia tai ruosteen värisiä rautahiukkasia ja karkeutta erityisesti vanteissa ja auton helmoissa. Nämä rautahiukkaset ovat suurimmaksi osaksi peräisin ajoneuvojen jarrupaloista ja -levyistä, kun jokaisen jarrutuksen yhteydessä ilmaan pääsee pieni rautapilvi.

Reagoidessaan raudan kanssa Iroxin väri muuttuu punertavaksi. Tuotteen rakenne on hieman geelimäinen pidentäen sen vaikutusaikaa. Irox tulee olemaan myös ammattilaisten käytössä.


Tuotetiedot
KORREK Pro Irox, 700 ml. Hinta noin 15 euroa.
Tuote tulee myyntiin huhtikuussa.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:
Tomi Laitila, Category Manager, tomi.laitila@berner.fi , puh. 020 791 4336 

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/F9Q7wq5R-rT8

Kuluttajatiedustelut: 
Berner Oy, puh. 020 791 00

Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä. 

www.korrek.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.