KORREK PRO -SARJAAN KESTÄVÄMPI KERAAMINEN PINNOITE

KORREK Pro -sarjaan on kehitetty uusi entistä kestävämpi SiO2 -pohjainen keraaminen pinnoite, KORREK Pro TFC Polymatrix auton pintojen suojaamiseen. 

Polymatrix-pinnoite muodostaa erittäin kestävän, likaa ja vettä hylkivän suojan maali-, kumi-, muovi-, alumiini- ja kromipinnoille jopa 6 kuukaudeksi. SiO2-pohjainen keraaminen pinnoite antaa autolle loistavan kiillon ja suojaa myös UV-säteiltä ja tiesuolalta. Pinnoitteen käyttäminen helpottaa auton pesua, koska lika irtoaa pinnoilta vaivattomasti.

TFC, Thin Film Coating on ohutkalvopinnoiteteknologia, joka pohjautuu käyttäjäturvalliseen hybridipolymeerikemiaan. KORREK Pro TFC -tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Polymatrix korvaa vuonna 2016 lanseeratun KORREK Pro TFC Kestopinnoitteen. Polymatrix on Kestopinnoitetta kestävämpi ja sitä käyttävät myös ammattilaiset. Luotamme Polymatrixin erinomaisuuteen niin, että annamme tuotteelle tyytyväisyystakuun: mikäli kuluttaja ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saa hän rahansa takaisin.

Tuotetiedot
KORREK Pro TFC Polymatrix, 350 ml. Hinta noin 25 euroa.
Tuote tulee myyntiin huhtikuussa.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:
Tomi Laitila, Category Manager, tomi.laitila@berner.fi , puh. 020 791 4336 

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/F9Q7wq5R-rT8

Kuluttajatiedustelut: 
Berner Oy, puh. 020 79100

Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä. 

www.korrek.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.