Korrekin yhteistyökumppani Emma Kimiläinen mukaan W Series -formulasarjaan

Emma Kimiläinen on valittu mukaan kuljettajaksi uuteen naisten W Series -formulasarjaan. 18 kilpakuljettajaa valittiin sarjaan Espanjassa ajettujen viimeisten testien perusteella. Korrek onnittelee lämpimästi yhteistyökumppaniaan Emmaa upeasta saavutuksesta. 

W Series on uusi, vain naisille tarkoitettu kuuden osakilpailun formulasarja, joka ajetaan Formula 3- autoilla. Yksi sarjan taustavaikuttajista on entinen F1-kuljettaja David Coulthard. Sarjaan valittiin mukaan 18 kilpakuljettajaa sekä 4 varakuljettajaa. Emma on upeasti tässä ryhmässä mukana ainoana suomalaisena.

”Joukossa on monta todella lahjakasta nuorta kuljettajaa, joilla on jo kokemusta kovista kansainvälisistä formulasarjoista. Itse olen sarjan vanhin ja kokenein, mutta formulavuosistani on aikaa. Helppoa se ei tule olemaan, mutta lähden ehdottomasti voittamaan”, Emma Kimiläinen kertoo ajatuksistaan kisapaikan varmistuttua.

Kotimainen Korrek-autonhoitosarja on tehnyt Emman kanssa yhteistyötä kolmen vuoden ajan. ”Olen ylpeä saadessani tehdä yhteistyötä Korrekin kanssa. Kyseessä on suomalainen innovaatio minulle tärkeän asian ympärillä eli auton ja sen ylläpidon. On myös upeaa, että tuotteen taustalla on suomalainen perheyhtiö, jonka kanssa jaan samoja arvoja”, Emma kertoo yhteistyöstä.

Korrek-yhteistyö on ollut mukana mahdollistamassa myös keskittymisen Emmalle tärkeimpään ja olennaiseen eli ajamiseen ja fyysiseen harjoitteluun. ”Tämänkaltaiset yhteistyöt ovat urheilijan näkökulmasta äärimmäisen tärkeitä ja arvokkaita”, Emma kiittää.

Mukaan tiukkojen karsintojen kautta
Emma eteni kilpakuljettajaksi 18 kuljettajan ja 4 varakuljettajan joukkoon useiden karsintojen kautta. Viimeisessä karsintavaiheessa Espanjan Almeriassa W Series -paikasta oli kilpailemassa 28 kuljettajaa, jotka olivat edenneet karsintoihin 54 kuljettajan joukosta aikaisemmasta Itävallassa ajetusta karsintatapahtumasta. Itävaltaan kuljettajat oli puolestaan valittu ympäri maailman tulleiden satojen kirjallisten ennakkohakemusten joukosta.

Olemme kotimaisen Korrek-brändimme kanssa halunneet olla tukemassa suomalaista lahjakasta ja eteenpäin pyrkivää ja periksiantamatonta kilpa-ajajaa. Emmassa nämä ominaisuudet ovat juuri kohdillaan. Yhteistyömme Emman kanssa tukee mainiosti myös Korrekin kansainvälistymis-suunnitelmia”, Berner Oy:n markkinointijohtaja Satu Laakso kertoo.

Ensimmäinen kuudesta osakilpailusta ajetaan Saksan Hockenheimissa 4. toukokuuta. Palkintorahoja sarjassa on jaossa yhteensä lähes 1,5 miljoonaa euroa. Korrek toivottaa Emmalle tsemppiä ja menestystä W Series -sarjaan!

Lue Emman ajatuksia W Series -sarjasta Korrekin blogista https://www.korrek.fi/blogi/uusi-w-series-oma-formulasarja-naisille/

Lisätetoja:
Satu Laakso
Markkinointijohtaja, Berner Oy
Puh: 020 791 4025
satu.laakso@berner.fi


Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä.

 

www.korrek.fi  

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.