CLARINS SUPER RESTORATIVE ROSE RADIANCE CREAM

Uuden aikakauden anti-age-voide, joka kirkastaa välittömästi ihon sävyä, kiinteyttää ihoa ja pitää sen kimmoisana ja joustavana.

Moni nainen tuntee olonsa nuorekkaaksi ja virkeäksi, mutta heidän ihonsa on menettänyt nuorekasta hehkuaan ja täyteläisyyttään. Heitä varten Clarins kehitti Rose Radiance Cream -hoitovoiteensa, joka sisältää erittäin tehokkaita iholle nuorekasta hehkua ja täyteläisyyttä antavia vaikuttavia aineita.

Ihon väri ja hehku

Rose Radiance Cream sisältää kolme vaikuttavaa ainetta, jotka silottavat ihon pinnan rakennetta, tasoittavat ihon väriä ja palauttavat sille ruusunhohtoisen, nuorekkaan hehkun.

Sileän tuntuinen iho: hellävarainen hibiskuksenkukkahapon ihoa biologisesti kuoriva vaikutus poistaa iholta liiallista kuollutta solukkoa, jolloin ihon väri kirkastuu, ihon uusiutuminen tehostuu ja ihon pinnan rakenne muuttuu aiempaa tasaisemmaksi. Mitä tasaisempi ja sileämpi ihon pinta on sen kauniimmin se heijastaa valoa.

Hibiscus sabdariffa: kauneudestaan tunnettu kukka kätkee sisäänsä todellisen aarteen, kukkahapot, joita hyödynnetään Rose Radiance Cream -voiteessa. Kukkahappojen sisältämä pyruvic-happo poistaa ihon pinnasta liiallista kuollutta solukkoa, joka saa ihon näyttämään elottomalta ja tuntumaan karhealta. Pyruvic-happo kuorii ihoa hellävaraisesti, jolloin ihon luonnollinen suojamuuri ei vaurioidu eikä iho pääse kuivumaan tai ärtymään.

Kauniisti hehkuva iho: valoa heijastava helmiäiset

Clarinsin tarkoin valitsemat neljä helmiäistä heijastavat kukin tiettyä valon sävyä. Yhdessä nämä neljä helmiäistä heijastavat valkoista valoa, joka antaa kaikille ihosävyille kauniin hehkun.

Tasainen ihon sävy: voiteen sävy yhdistettynä C-vitamiinijohdannaiseen

Voiteen pehmeä roosan sävy jättää iholle välittömästi lämpimän, terveen hehkun. Pitempiaikaisessa käytössä voiteen sisältämä C-vitamiinijohdannainen häivyttää pigmenttiläiskiä ja tasoittaa siten ihon väriä. Pehmeä, raikas ruusun tuoksu antaa voiteelle naisellisen loppusilauksen.

Ihon nuorekas täyteläisyys: vahvistetaan kaikkia ihon kerroksia

Radiance Rose Cream -voiteen sydämessä ihon toimintoja elvyttävät harungana-uute ja tetrapeptidit yhdistyvät ryppyjä häivyttäviin mikrohelmiin. Ihon jokaisen kerroksen rakenteen vahvistuessa iho saa takaisin nuorekasta täyteläisyyttään ja heijastaa aiempaa kauniimmin valoa.

Harungana

Clarinsin tekemissä tutkimuksissa on selvinnyt, että harungana-uute aktivoi dermiksessä sijaitsevan fibroblastisolun toimintaa ja lisää siten kollageenin tuotantoa ihossa. Ihon tukirakenteen vahvistuessa, ihon veltostuminen hidastuu ja rypyt ja juonteet madaltuvat.

Vaikutus ihon pinnassa

Uuden aikakauden mikrohelmet asettuvat ryppyjen pohjalle ja vapauttavat vähitellen sisältämiään ryppyjä häivyttäviä ja tasoittavia vaikuttavia aineita ihoon. Ihon pinta näyttää välittömästi aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta.

Vaikutus epidermiksessä

Voiteen sisältämä tetrapeptidi aktivoi keratosyyttisolujen uusiutumista ja vahvistaa siten epidermiksen rakennetta.

Lisäksi Rose radiance Cream -voide sisältää Clarinsin kehittämän, luomulinnunkaalista, haarukkalevästä ja hurtanmintusta koostuvan, ihoa ilman epäpuhtauksilta suojaavan anti-pollution-yhdisteen.

Kuluttajatestien tulokset *

Välitön vaikutus:

Iho näytti aiempaa virkeämmältä                     82 %

Viikon käytön jälkeen

Ihon ruusuinen hehku oli palauutnut              83 %

Neljän viikon käytön jälkeen

Ihon väri oli kirkastunut                                       87 %

Iho oli virkistynyt                                                     81 %

Ihon pinnan rakenne oli parantunut                81 %

Ihon väri oli tasoittunut                                        80 %

Ihon pinta tuntui sileältä                                      80 %

Iho tuntui aiempaa napakammalta                  70 %

*Testiin osallistui 105 naista kuukauden ajan.

Voiteen roosan sävy

Voiteen roosa sävy sai ihon näyttämään välittömästi aiempaa virkeämmältä                       85 %

Värisävy oli purkissa voimakas, mutta iholla hyvin luonnollinen                                                 93 %

Voiteen tuoksu tuntui hyvin raikkaalta                                                                                                  84 %

Hinta:

Rose Radiance Cream 50 ml, suositushinta 111,30 euroa

Myynnissä:

Elokuussa 2019

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/VGs_Fk7dVQ2N

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi