NUXE INSTA-MASQUES -kasvonaamiot

Kolme nopeasti vaikuttavaa kasvonaamiota

Kukin naamio sisältää kaksi luonnosta saatua vaikuttavaa ainetta, jotka hoitavat ihoa kahdella tavalla kahdessa minuutissa.

Nopeasti vaikuttavia naamioita voi käyttää joko kiireisinä aamuina suihkun yhteydessä tai rauhoittavana, hemmotteluhetkenä kiireisen työpäivän jälkeen.

INSTA-MASQUE
Exfoliating + unifying

Hienon hienoa piijauhetta sisältävä, kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sopiva ihoa kuoriva ja sen pinnan rakennetta tasoittava naamio.

Naamion sisältämät ruusunkukkavesi ja makadamiaöljy jättävät ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi.

Käyttö:

Naamiota levitetään kasvojen iholle, silmänympärysihoa välttäen 1-2 kertaa viikossa. Sen annetaan vaikuttaa kahden minuutin ajan, minkä jälkeen naamiota hierotaan kevein pyöröliikkein, kunnes se muuttuu öljymäiseksi. Naamio huuhdotaan kasvoilta vedellä.

Hennon roosan sävyinen, kevyesti ruusun tuoksuinen geelinaamio muuttuu sitä hierottaessa hoitavaksi öljyksi.

INSTA-MASQUE
Detoxifying + glow

Kasvojen ihoa syväpuhdistava ja sen väriä kirkastava kasvonaamio.

Naamion sisältämä ruusunkukkavesi pehmittää ihoa ja sen sisältämä kasviperäinen hiili poistaa ihosta tehokkaasti epäpuhtauksia. Iho tuntuu ja näyttää naamion käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta.

Käyttö:

Reilu kerros naamiota levitetään 1- 2 kertaa viikossa kuivalle kasvojen iholle silmänympärysihoa välttäen. Naamio saa vaikuttaa iholla kahden minuutin ajan, minkä jälkeen ihoa hierotaan vedellä kostutetuin sormin. Lopuksi naamio huuhdotaan pois vedellä.

Miellyttävän tuntuinen, hiilenmusta geelinaamio muuttuu veden kansa kosketuksiin joutuessaan emulsiomaiseksi. Naamiossa on miellyttävä, hieman puinen setripuusta ja bergamotista muodostuva tuoksu.

INSTA-MASQUE
Purifying + smoothing

Liiallista ihotalia itseensä imevä, ihon miellyttävän tuntuiseksi jättävä kasvonaamio.

Naamio sisältää kaoliinia, hienojakoista valkoista savea, joka poistaa ihohuokosista liiallista ihotalia ja pitää ihon mattapintaisena. Ruusunkukkavesi pehmittää ihoa ja pitää ihon joustavan tuntuisena. Naamio supistaa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileältä ja mattapintaiselta.

Käyttö:

Reilu kerros naamiota levitetään kuivalle kasvojen iholle, silmänympärysihoa välttäen 1-2 kertaa viikossa. Naamoin annetaan vaikuttaa kahden minuutin ajan. Se huuhdotaan kasvoilta vedellä.

Naamion ilmavan voidemainen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä. Käyttökokemuksen miellyttävyyttä täydentää naamion vihreän hedelmäinen tuoksu.

Hinta:

Nuxen INSTA-MASQUE-naamiot on pakattu muovipurkkeihin 50 ml ja ne ovat
suositushinnaltaan 24,00 euroa.

Myynnissä:

INSTA-MASQUE-naamiot tulevat myyntiin syyskuussa 2019.

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/FKLf_kz8cpbC

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi