CHEEKY CHEEKY BAM BAM -syysmeikki 2019

Poskipuna tekee paluun syksyn meikeissä ja sitä saa levittää reilusti poskiluulle. Syksyn näytöksissä näkyi myös paljon meikkejä, joissa koko meikki oli soinnutettu poskipunan sävyyn, roosaa tai persikkaa luomilla poskilla ja huulilla. Poskipunan lisäksi toinen syksyn vahva meikkitrendi on huulikiiltojen paluu.

Clarinsin syksyn Cheeky Cheeky Bam Bam -syysmeikin tähtituotteena on uusi Joli Blush -poskipuna, jota muut meikkiin kuuluvat tuotteet täydentävät.

JOLI BLUSH -poskipuna, uutuus

Pitkäkestoinen, runsaasti väripigmenttejä sisältävä poskipuna, jonka sävy mukautuu ihon sävyyn. Värin voimakkuuden voi säätää haluamakseen tuotetta kerrostamalla. Poskipunan höyhenkevyt, hienojakoinen koostumus levittyy helposti ja tasaisesti iholle ja jättää ihon miellyttävän pehmeän ja sileän tuntuiseksi.
Joli Blush on ensimmäinen Clarinsin poskipuna, joka sisältää kasviöljyä. Ihoa ilman epäpuhtauksilta suojaavan Anti-Pollution Complex -yhdisteen lisäksi poskipuna sisältää hasselpähkinäöljyä, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja sitoo ihoon kosteutta.

Clarinsin poskipunassaan käyttämä hasselpähkinäöljy puristetaan paikan päällä kokonaisista hasselpähkinöistä. Näin öljy ei pääse hapettumaan ja kaikki sen hyvät ominaisuudet sekä öljyn kaunis keltainen väri säilyvät muuttumattomina.

Kuusi poskipunasävyä

Joli Blush -poskipunan Suomen värivalikoimaan kuuluu kuusi, kaikkiin ihosävyihin mukautuvaa väriä.

01 cheeky baby, hillitty, vaalea pinkki, matta
02 cheeky pink, näyttävä, hehkuva pinkki, matta
03 cheeky rose, lämmin pinkki, matta
04 cheeky purple, täyteläinen luumun sävy, helmiäinen
05 cheeky boum, vaalea, kullanhohtoinen pinkki, helmiäinen
07 cheeky peach, heleä persikan sävy, matta

Pieni, kätevä pakkaus

Joli Blush -poskipuna on pakattu pieneen, eleganttiin pyöreään rasiaan, joka mahtuu hyvin käsilaukkuun. Rasian kannen väri toistaa poskipunan väriä ja sen sisäpuolelle on kiinnitetty peili.
Rasian mukana tulee litteä, pyöreäpäinen poskipunasivellin.

NATURAL LIP PERFECTOR

Syysmeikin myötä Clarins esittelee uudistuneen Lip Perfector -huulikiilteen neljässä sävyssä. Sen voidemaisen tuntuinen, huulille sulautuva koostumus sisältää aiempaa enemmän väripigmenttejä. Syysmeikkiin kuuluvat neljä uutta sävyä parantavat huulten muotoa, kosteuttavat huulia ja antavat huulille kauniin kiillon.

16 intense rosebud, 17 intense maple, 18 intense garnet, 19 intense smoky rose

Natural Lip Perfector -huulikiillon sienikärkilevitin myötäilee huulten muotoa ja levittää kiillon helposti ja tasaisesti huulille. Huulikiilto tuntuu huulilla miellyttävältä ja siinä on herkullinen, hedelmäinen tuoksu. Huulikiilteeseen lisätty karitevoi hoitaa ja kosteuttaa huulia neljän tunnin ajan.

Syysmeikkiin kuuluvien huulikiilteiden pakkaukset on koristeltu vauhdikkaalta 20-luvulta inspiraationsa saaneilla eleganteilla, kultaisilla kuvioilla.

Meikin viimeistelee Wonder Perfect Mascara 4D -ripsiväri, joka tuuhentaa ja pidentää ripsiä sekä taivuttaa ne kauniille kaarelle. Lisäksi ripsivärin sisältämä pantenoli ja ruusuvaha hoitavat ja vahvistavat ripsiä.

Syysmeikkiin kuuluvien tuotteiden suositushinnat:

Joli Blush -poskipuna 5 g, suositushinta 44,00 euroa.

Natural Lip Perfector -huulikiille 12 ml, suositushinta 22,90 euroa.

Wonder Perfect Mascara 4D -ripsiväri 8 ml, suositushinta 32,00 euroa.

Myynnissä:

Cheey Cheeky Bam Bam -syysmeikki tulee myyntiin syyskuussa 2019.

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/PJPqjzzQMCCX

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 020 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi