M.E.C -kontaktimuoviarkki

Vihdoinkin kontaktimuovi, jonka avulla kirjat on helppo päällystää siististi ja vaivattomasti.

M.E.C -kontaktimuoviarkki on mitoitettu valmiiksi A4-kokoisille tai sitä pienemmille kirjoille, joten enää ei tarvitse yrittää mittailla sopivan kokoista kontaktimuovipalaa rullasta. Arkin koko on 50 x 30 cm.
Arkin muovi on normaalia paksumpaa, joten se pysyy hyvin paikoillaan pöytää vasten ja sen käsittely on helppoa. Kontaktimuoviarkissa käytetty liima ei tartu heti tiukasti kiinni, vaan antaa mahdollisuuden korjailuun muutaman minuutin ajan. Näin kontaktimuovin saa kiinnitettyä kirjan kansiin tasaisesti, ilman rypistymistä. Arkin taustapaperi on leikattu valmiiksi kolmeen osaan, kirjan selkämys sekä etu- ja takakansi, jotka voi irrottaa yksitellen kirjaa päällystettäessä.

Käyttö:

  1. Aseta päällystettävä kirja kontaktimuoviarkille kirjan selkämykselle tarkoitetun osan päälle. Leikkaa ylimääräinen muovi pois.
  2. Irrota suojapaperi ja paina kirjan selkämys kiinni kontaktimuoviin.
  3. Irrota kirjan takakannelle tarkoitettu suojapaperi ja paina takakansi kiinni kontaktimuoviin ja leikkaa kulmapalat pois.
  4. Taita ja paina reunat kiinni kirjan sisäkanteen.
  5. Irrota kirjan etukannelle tarkoitettu suojapaperi ja
  6. toista kohdat 3 ja 4.
  7. Kirja on päällystetty.

Hinta:

Yksi pakkaus sisältää 10 kontaktimuoviarkkia ja sen suositushinta on 4,90 euroa.

Myynnissä:

M.E.C -kontaktimuoviarkkeja on saatavilla Prismoista, Citymarketeista, Akateemisesta kirjakaupasta sekä hyvin varustelluista yksityisistä halpahalleista.

Lisätiedot:

BERNER OY, käyttötavarat-osasto
Anne Sario, viestintäasiantuntija, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Marko Hanski, category manager, puh: 044 555 7575, sähköposti: marko.hanski@berner.fi