XZ tuo markkinoille Pihlaja Plex Shampoon ja Pihlaja Plex Hoitoaineen, joiden teknologia hellii värjättyä hiusta

XZ Pihlaja Plex Shampoossa ja -Hoitoaineessa hyödynnetään kampaamoista tuttua plex-teknologiaa, joka korjaa vaurioitunutta hiusta sisältä päin ja sopii värjätyille hiuksille. XZ Pihjala Plex Shampoo ja -Hoitoaine sisältävät myös suomalaisille tutun pihlajan marjoista valmistettua uutetta.

Värjätty hius haalenee nopeammin, jos hiuksiin käyttää liian pesevää sampoota. Hiusten värjäys myös rasittaa hiuksia, jolloin niiden rakenne haurastuu ja ne katkeilevat helpommin.

– Värjättyjen hiusten hoitoon on tärkeä valita oikeat tuotteet, jotta hiusväri säilyy mahdollisimman pitkään ja hiukset pysyvät kauniina ja hyvinvoivina, XZ:n tuotepäällikkö Elina Seppänen sanoo.

XZ tuo syyskuussa markkinoille uuden Pihlaja Plex Shampoon ja -Hoitoaineen, joiden teho perustuu kampaamoista tuttuun plex-teknologiaan.

– XZ-uutuuksissa käytetty patentoitu innovatiivinen ainesosa luo uusia kemiallisia sidoksia vaurioituneiden hiusten keratiinirakenteeseen. Se vahvistaa hiuksia ja vähentää niiden katkeilua, tuotekehityskemisti Lan Tran kertoo.

Patentoitu ainesosa on kestävän kehityksen valinta, sillä se on luonnollista alkuperää.

Uutuuksien tuoksu on
makean kirpakka

XZ Pihlaja Shampoo ja -Hoitoaine sisältävät myös pihlajanmarjauutetta.

– Pihlajanmarjauutteessa on muun muassa antioksidantteja, hedelmähappoja ja mineraaleja, Lan Tran kertoo.

XZ Pihlaja Shampoo on koostumukseltaan runsaasti vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä, ja XZ Pihlaja Hoitoaineen täyteläinen koostumus levittyy pehmeästi hiuksiin levitysvaiheessa. XZ Pihlaja Shampoo sisältää myös UV-suoja-ainetta. Molempien uutuuksien tuoksu on makean kirpakka ja pehmeä.

XZ Pihlaja Shampoo ja XZ Pihlaja Hoitoaine on pakattu kierrätettäviin muovipulloihin, ja ne valmistetaan Heinävedellä.

XZ Pihlaja Shampoo ja XZ Pihlaja Hoitoaine ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista syyskuun alusta alkaen.

Tuotetiedot
XZ Pihlaja Shampoo 250 ml, 3 euroa
XZ Pihlaja Hoitoaine 200 ml, 3 euroa

Lisätiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Elina Seppänen                        Paula Larjo
Tuotepäällikkö                         Viestintäasiantuntija
040 717 2480                            040 586 2400
elina.seppanen@berner.fi     paula.larjo@berner.fi

Lataa XZ Pihlaja -sarjan tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/cGNmhTMSwNWn

Lue lisää tuotteista: www.xz.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia ja jotka on tuotettu kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 500. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.