Tanskalaisen GOSH COPENHAGEN -kosmetiikkatuotteiden edustus siirtyi BERNER OSAKEYHTIÖLLE syyskuun 2019 alusta lähtien

GOSH COPENHAGEN on nuori ja innovatiivinen kosmetiikkayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tanskassa.  Yritys perustettiin lääkealan yritykseksi vuonna 1945. Muutamaa vuosikymmentä myöhemmin, 70-luvun loppupuolella, yritys ryhtyi kehittämään ja valmistamaan kosmetiikkatuotteita. Tällä hetkellä GOSH COPENHAGEN -tuotteita myydään yli 80 maassa ympäri maailman.

Tuotekehitys, tuotteiden valmistus ja niiden jakelu tapahtuvat yrityksen Tanskassa toimivan pääkonttorin kautta. Näin yritys haluaa varmistaa, että kaikki sarjan tuotteet noudattavat yrityksen arvoja ja korkeaa vaatimustasoa.

Sarjan laajasta tuotevalikoimasta kuluttajat löytävät juuri omaan tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Kaikki GOSH COPENHAGEN -tuotteet valmistetaan uusinta teknologiaa ja tietotaitoa hyödyntäen. Tämä ja tiivis yhteistyö raaka-ainetoimittajien kanssa takaavat tuotteiden korkean laadun.

Kestävän kehityksen arvot ja kierrättäminen ovat tärkeitä GOSH COPENHAGENILLE. Tästä yhtenä esimerkkinä on Ocean Waste Plastic –yhteistyö, jonka avulla mereen kertynyttä muovia kierrätetään ja käytetään GOSH COPENHAGEN -tuotteiden pakkausten valmistuksessa. Yritys hyödyntää merestä kerättyä muovia ensimmäiseksi uuden Dextreme Foundation -meikkivoiteen pakkauksessa. Sen pakkauksesta 40 % on kierrätysmuovia. Jatkossa yritys tulee hyödyntämään yhä enemmän merestä kerättyä muovia pakkauksissaan.

Vegaaniset tuotteet ovat myös yksi yrityksen painopisteistä. Tällä hetkellä 70 % valikoimaan kuuluvista tuotteista on vegaanisia ja niiden määrä tulee tulevaisuudessa lisääntymään. Kaikki tulevat uutuustuotteet valmistetaan vegaanisiksi.

”GOSH COPENHAGEN -tuotteet ovat erinomainen lisä BERNERIN kosmetiikkaosaston tuotevalikoimaan.  Näin pystymme vastaamaan entistä paremmin tämän päivän kuluttajien toiveisiin ja vaateisiin.”, sanoo myynti- ja markkinointipäällikkö Christa Eklund BERNERILTÄ.

”Pääsemme toimittamaan ensimmäisiä syksyn uutuuksia syyskuun alussa. Ensi keväänä tulemme näkemään myös Suomen markkinoilla tuotteita, joiden pakkauksissa on hyödynnetty merestä kerättyä kierrätysmuovia.” kertoo tuotteista vastaava kategoriapäällikkö Kirsikka Nyqvist. ”Tuotteet ovat tällä hetkellä myynnissä Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä.” Nyqvist lisää.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Christa Eklund
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Puh: 0207 91 4259
Sähköposti: christa.eklund@berner.fi

Kirsikka Nyqvist
Kategoriapäällikkö
Puh: 0207 91 4592
Sähköposti: kirsikka.nyqvist@berner.fi

Viestintä:

Anne Sario
Viestintäasiantuntija
Puh: 0207 91 4322
Sähköposti: anne.sario@berner.fi