Uudet Heti-pyykkietikat – sarjassa nyt kolme tuoksua jokaiseen tunnelmaan

Kotimaiseen Heti-kodinpuhdistuksen tuotesarjaan on nyt tullut kaksi hyvän olon uutuustuotetta. Miedon & Silkkisen pyykkietikan rinnalle on tullut Pehmeä & Rauhoittava sekä Raikas & Energinen pyykkietikka. 

Vuoden alussa lanseerattu Heti on kodinsiivous- ja pyykinpesuaineiden tuotesarja, jonka tehoaineena on ympäristöystävällinen etikka. Yksi sarjan suosikkituotteista on Mieto & Silkkinen pyykkietikka, joka jättää pyykin raikkaan tuoksuiseksi. Nyt tämä suosikkituote on saanut kaksi kaveria – Pehmeän & Rauhoittavan pyykkietikan sekä Raikkaan & Energisen pyykkietikan.

”Pyykkietikoissa valinnan voi aina tehdä sen mukaan, mitä kaipaa juuri sillä hetkellä. Tuotteita voi käyttää kuin parfyymia – eri tuoksuja tilanteen mukaan”, tuotepäällikkö Daniela Berner-Ax sanoo.

Lakanoiden ja yövaatteiden pesussa voi kokeilla Pehmeää ja Rauhoittavaa pyykkietikkaa, joka tuoksuu kevyen kukkaiselta ja puhtaalta puuvillalta. Kun tarvitsee tehoa treeniin, voi urheiluvaatteisiin tai pyyhkeisiin käyttää Raikasta ja Energistä pyykkietikkaa, jossa on pirteän hedelmäinen ja iloinen tuoksu. Pyykkietikan määrää voi myös vaihdella toivotun voimakkuuden mukaan.

Pyykkietikka viimeistelee pesun

Rajamäen väkiviinaetikkaa sisältävä pyykkietikka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto huuhteluaineelle, sillä se ei sisällä turhia ympäristöä kuormittavia kemikaaleja. Pyykkietikka sopii kaikille materiaaleille. Se neutralisoi hajuja ja raikastaa pyykin, kirkastaa värejä ja suojaa vaatekuituja. Tuotteen käyttö on helppoa; koneen huuhteluainesäiliöön lisätään muutama korkillinen pyykkietikkaa, joka auttaa myös puhdistamaan pesukonetta pyykkäyksen aikana.

Heti-siivous- ja pesuainesarjan tuotteilla on Avainlippu-tunnus, ja ne valmistetaan Suomessa Heinävedellä. Tuotteet on pakattu kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin, jotka voi kierrättää uudelleen.

Lisätiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Daniela Ax-Berner  
Brand Manager  
050 355 9412  
daniela.ax-berner@berner.fi  
   

Noora Laurinus
Myynnin ja markkinoinnin assistentti
040 544 0084
noora.laurinus@berner.fi

 

Lataa Heti-siivous- ja pesuainesarjan tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/x2rV5LCzshRp

Katso Heti-video: https://www.bernerbrandbank.fi/l/BgrnJRJGGCBn

Katso vinkit etikan käyttöön puhdistuksessa: https://www.rajamaen.fi/etikan-maailma/puhdistus-etikalla

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 500. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.