Vegaaninen ja kotimainen LV Puhdistusvaahto puhdistaa kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti

Kaipaatko iholle tehokasta mutta hellää puhdistajaa? Uusi, vegaaninen LV Puhdistusvaahto puhdistaa iholta epäpuhtaudet, meikin ja vesiliukoisen silmämeikin hellävaraisesti ja raikastaa ihoa.

LV Puhdistusvaahto, kuten muutkin LV-sarjan tuotteet, on hajusteeton ja väriaineeton.

– Viestimme on, että vähemmän on juuri sopivasti. LV-tuotteiden raaka-ainelistat pidetään mahdollisimman lyhyenä, ja tuotteisiin valitaan mukaan vain ne raaka-aineet, jotka ovat olennaisia käytön kannalta, tuotepäällikkö Sanni Väinölä Berneriltä sanoo.

– LV-tuotteista on esimerkiksi jätetty pois hajusteet ja väriaineet, sillä ne eivät sinällään edistä ihon hyvinvointia. Näin LV-tuotteet sopivat paitsi herkkäihoisille myös heille, jotka haluavat keventää omaa tuoksukuormaansa ja keskittyä tuoksuissakin niihin olennaisiin, kuten vaikkapa omaan suosikkituoksuun.

LV Puhdistusvaahto on kosteuttava ja riittoisa

Pehmeä puhdistusvaahto levittyy kasvoille helposti. Tuotteessa on glyserolia, joka kosteuttaa ihoa ja jättää iholle pehmeän tunteen pesun jälkeen. Puhdistusvaahdon pH on 5,5, ja se säilyttää ihon luontaisen kosteustasapainon.

LV Puhdistusvaahto on riittoisaa: 1-2 pumppausta riittää yhdelle pesukerralle. Tuote levitetään kosteutetulle iholle pyörivin liikkein ja huudellaan pois vedellä. LV Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen.

LV-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Kaikki LV-kasvojenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä, ja niiden tuotekehitys on Helsingissä.

Tuotetiedot:
LV Puhdistusvaahto 150 ml, suositushinta 5 e
Saatavana hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Lisätiedot medialle:

Sanni Väinölä Paula Larjo
tuotepäällikkö viestintäasiantuntija
050 501 8744 040 586 2400
sanni.vainola@berner.fi paula.larjo@berner.fi

Linkki kuvaan:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/6DrGgthTc9fS

Lue lisää tuotteista: www.lv.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.