GOSH UNDER EYE PRIMER

VIILENTÄVÄ & RYPPYJÄ HÄIVYTTÄVÄ SILMÄNALUSTEN POHJUSTUSVOIDE

Silmänalusihon pohjustusvoide, joka vähentää silmänalusten turvotusta ja virkistää silmänympärysihoa.

Ainutlaatuinen, värisävyä vapauttava silmänalusihon pohjustusvoide, antaa jokaiselle ihosävylle terveen näköisen hehkun ja tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä. Viilentävä ja ryppyjä häivyttävä UNDER EYE PRIMER -silmänalusten pohjustusvoide antaa meikille tasaisen pohjan ja helpottaa meikin levittämistä.

Silmänalusten pohjustusvoide sisältää Frescolat X-Cool -yhdisteen, joka virkistää välittömästi ja pitkäaikaisesti silmänympärysihoa. Voiteen sisältämät pienen pienet hyaluronihappopallot täyttävät ryppyjä ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa.

Ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä parantamaan, pohjustusvoiteeseen on lisätty GATULINE® IN-TENSE -nimistä, nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavaa ihoa kiinteyttävää aineosaa. Sen vaikutus ihon tukikudokseen ja kollageenisäikeisiin tasoittaa nopeasti ja näkyvästi ihon pintaa. GATULINE® IN-TENSE auttaa häivyttämään ryppyjä ja vähentää siten kaikista ilmeisimpiä ikääntymisen merkkejä iholta.

KÄYTTÖ

Pohjustusvoidetta levitetään silmänalusiin kosteuttamaan ihoa ja antamaan sille energiaa ja suojaa koko päiväksi. Peitevoide häivyttää silmänalusten tummuutta ja vähentää silmänympärysihon turvotusta, saaden silmänympärysihon näyttämään virkeältä ja levänneeltä. Meikki levitetään pohjustusvoiteen päälle.

 

LYHYESTI

• Pohjustusvoiteen sävy mukautuu kaikkiin ihosävyihin

  • Viilentää ja häivyttää ryppyjä silmänalusiholta
  • Vähentää silmänalusten turvotusta
  • Neutraloi silmänalusten tummuutta
  • Antaa iholle terveen näköisen tasaisen hehkun ja sävyn
  • Kosteuttaa ihoa ja antaa sille energiaa ja suojaa koko päiväksi
  • Virhettömän näköinen, mattapintainen lopputulos
  • Hajusteeton
  • Vegaaninen

VÄRI

•  001 Chameleon

 
   

HINTA

UNDER EYE PRIMER 2,5 g,

suositushinta 17,50 euroa

MYYNNISSÄ

Syksy 2019

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/qVfCtg8tDk6W

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi