IsaDora SPARKLING NIGHTS -juhlakauden meikki 2019-2020

Kimallus, hohde, glitterit ja paljetit kuuluvat tämän kauden juhlameikkiin. Muotinäytöksissä hopea, kulta, paljetit ja strassit kimalsivat niin juhlapuvuissa kuin meikeissäkin. Rohkeimmissa meikeissä erivärisiä pieniä strasseja oli liimattu luomille, kasvoille, kynsiin ja käsiin.

IsaDoran Sparkling Nights -juhlakauden meikkikokoelma vie meidät juhlatunnelmaan kimmeltävillä, kullanhohtoisilla sävyllä ja ylellisen näköisillä kullanvärisillä pakkauksilla.

Sparkling Nights -meikkikokoelmaan kuuluvat tuotteet:

Eyeshadow Quartet -luomiväripaletti 5 g, suositushinta 16,90 euroa

Ylelliset, hohtavat kullan, pronssin ja samppanjan sävyt hehkuvat kahdessa Eyeshadow Quartet -luomiväripaletissa. Luomiväripaletit on puettu mattakultaisiin luomivärikoteloihin, joiden sisäkanteen on juhlan kunniaksi kiinnitetty peili.
Eyeshadow Quartet -luomiväripalettien sävyt Sparkling Nights 80 ja Golden Moments 81 ovat kausisävyjä.

Glitter Eyeliner -rajausväri 3,4 ml, suositushinta 18,90 euroa, kausituote

Silmämeikki viimeistellään kullansävyisellä Glitter Eyeliner -rajausvärillä, jota voi käyttää yksinään, kaksoisrajauksena mustan rajauksen kanssa tai kimallepisaroina ripsien kärjissä.

Grand Volume Lash Styler -ripsiväri 9 ml, suositushinta 21,90, valikoimaan kuuluva tuote

Juhlameikissä ripsiin halutaan näyttävyyttä ja runsautta. Viuhkamaiset, runsaan ja tuuhean näköiset ripset saadaan aikaiseksi Grand Volume Lash Styler -ripsivärin avulla. Ripsivärin erikoismuotoiltu harjaosa levittää ripsivärin tasaisesti ripsiin ja erottelee samalla ripset toisistaan.

Perfect Moisture Lipstick -huulipuna 4,5 g, suositushinta 16,90 euroa

Myös huulet saavat kimaltaa ja kimmeltää juhlameikissä. Sparkling Nights -kokoelmaan kuuluviin kolmeen Perfect Moisutre Lipstick -huulipunaan on lisätty runsaasti valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kimaltavat huulilla kuin irtoglitter.
Perfect Moisture Lipstick -huuulipunan sävyt 300 Glitzy Rose, 301 Glowing Ruby ja 303 Wine Devine ovat kausisävyjä.

Glossy Lip Treat -huulikiilto 13 ml, suositushinta 16,90 euroa

Huulikiillon ystäville Sparkling Nights -kokoelma tarjoaa neljä sävyvaihtoehtoa Glossy Lip Treat
-huulikiillosta. Sen lisäksi, että huulikiilto hoitaa ja kosteuttaa huulia, se antaa huulille kevyen sävyn. Juhlakokoelmaan kuuluviin kiiltoihin on lisätty valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kimaltavat huulilla pienten timanttien tavoin. Neljästä sävyvaihtoehdosta 51 Pearly Nougat on valikoimaan kuuluva sävy ja muut kolme, 80 Glossy Diamonds, 81 Sparkling Ruby ja 82 Red Divine ovat kausisävyjä.

Wonder Nail -kynsilakka 6 ml, suositushinta 8,90 euroa

Juhlakynsiin voi valita joko täyteläisiä syvän viininpunaisia sävyjä, hohtavaa kultaa tai ruusukultaa. Kaikkien kynsien ei tarvitse olla saman sävyisiä. Kullan ja ruusukullan sävyillä voi lakata myös tehosteraitoja, ruudukon, tähtiä jne. yksivärisen kynsilakan päälle. Kokoelman kolme lakkasävyä, 425 Golden Glam,
426 Sparkling Rose ja 427 Divine Red ovat kausisävyjä.

Loose Highlighting Powder -hohdeirtopuuteri 8 g, suositushinta 21,90 euroa

Loose Highlighting Powder -hohdeirtopuuteri on läpikuultava, silkkisen pehmeä irtopuuteri, joka sisältää iholle kiiltoa ja hohdetta antavia hienojakoisia, metallinhohtoisia helmiäispigmenttejä. Puuteria voidaan käyttää kasvoilla, luomilla, vartalolla ja hiuksissa. Loose Highlighting Powder, sävy 11 Gold Sparkles on kausituote.

Myynnissä:

Sparkling Nights -meikkikokoelma tulee myyntiin marraskuussa 2019 ja on myynnissä tammikuun 2020 alkupuolelle asti.

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/9p9gr5WTZBJ2

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi