MAM sai EU:n tuoteturvallisuuspalkinnon ensimmäisten joukossa

Euroopan komissio julkisti syyskuun lopussa ensimmäisten EU:n tuoteturvallisuuspalkintojen voittajat. Voittajien joukossa oli myös MAM, jonka tuotteita markkinoi Suomessa Berner.

EU:n tunnustuspalkinnot myönnetään yrityksille, joiden tuotteet tai toiminta täyttävät EU-vaatimuksia tiukemmat turvanormit. Palkinto myönnettiin sekä tuoteturvallisuusstandardien asettamisesta että niiden ylittämisestä.

Itävaltalainen MAM on ollut johtavassa roolissa alansa standardien kehittämisessä, ja se on nostanut turvallisuuden tasoa koko toimialalla. Yrityksen sisäiset vaatimukset ja testauskriteerit ylittävät asetetut normit selkeästi. MAM-tutit testataan 40:llä erilaisella testillä ennen kuin ne vapautetaan myyntiin. MAM pullojen on läpäistävä 28 erilaista testiä. Yrityksellä on myös oma tutkimusosasto, ja se tekee tuotteidensa kehityksessä tiivistä yhteistyötä lääketieteellisten asiantuntijoiden ja vanhempien kanssa. Lisäksi mittava seurantajärjestelmä tarjoaa kaikki tiedot tuotteista vuosien ajan.

”On suuri kunnia, että Euroopan komissio on myöntänyt meille tämän arvokkaan tuoteturvallisuuspalkinnon. Olemme yli 40 vuoden ajan pyrkineet olemaan alan johtava toimija tuoteturvallisuusasioissa. Ensisijainen tavoitteemme on kehittää tuotteita, jotka edistävät vauvojen hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä”, Peter Röhrig MAMilta sanoo.

MAM Baby kehittää, tuottaa ja myy tutteja ja vauvan ruokailutarvikkeita. Yritys alkoi kehittää Itävallassa jo 1980-luvulla tuttistandardia, joka on otettu myöhemmin käyttöön koko Euroopassa. MAMilla on yli 950 työntekijää, ja se myy vuodessa yli 70 miljoonaa tuotetta lähes 60 maassa. Suomessa MAM -tuotteita markkinoi Berner.

Lisätietoja tuotteista: ainu.fi

Lisätietoja EU:n tuoteturvallisuuspalkinnosta:
https://ec.europa.eu/product-safety-award/meet_the_winners_fi.htm

Jaa sosiaalisessa mediassa