Sucros ja Viljelijän Avena Berner yhteistyöhön viljelijähankinnassa

Sucros ja Viljelijän Avena Berner ovat aloittaneet yhteistyön sokerijuurikkaan viljelijähankinnassa. Tavoitteena on kasvattaa juurikkaan pinta-alaa tulevalle kasvukaudelle vähintään 2 000 hehtaarilla. Yhteistyö tuo viljelysopimusten tekoon ja uusien viljelijöiden hankintaan avuksi yhdeksän asiantuntijamyyjää.

Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjät tekevät viljelysopimuksia sekä nykyisten että uusien sokerijuurikkaan viljelijöiden kanssa. Sucroksen maatalousosasto jatkaa sopimushankintaa ja keskittyy erityisesti uusien viljelijöiden sopimushankintaan. Viljelyneuvonta jatkuu Sucroksen viljelykonsulenttien toimesta tuttuun tapaan.

Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjät ovat yhteydessä myös nykyisiin sokerijuurikkaan sopimusviljelijöihin viljelyvuoden 2020 viljelysopimuksen osalta jo tämän syksyn aikana. Yhteistyön tavoitteena on myös tavoittaa entistä suurempi joukko potentiaalisia viljelijöitä jo viljelyvuodelle 2020.

– Yhteistyön avulla saamme enemmän kontakteja vuoden aikana sekä nykyisiin että potentiaalisiin uusiin viljelijöihin. Tämä on yksi lisäpanostus työssä, jolla haemme tavoittelemaamme kasvua, Sucroksen maatalousjohtaja Tero Tanner sanoo.

Sucros ja Berner ovat tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenien ajan monipuolisesti muun muassa kasvinsuojeluaineiden toimittamisessa ja siemenlogistiikassa. Nyt yhteistyö laajenee viljelysopimusten tekemiseen. Viljelijän Avena Berner keskittyy ensisijaisesti sopimusten tekoon nykyisten sopimusviljelijöidemme kanssa. Tavoitteena on saada viljelijä kasvattamaan sopimustaan.  

– Strategiamme on olla viljelijälle luotettava ja asiantunteva kumppani, ja olemme panostaneet vahvasti kasvinviljelijöihin myyntityössämme. Sokerijuurikkaan viljelijät panostavat valtavasti viljelyyn, joten yhteistyö Sucroksen kanssa istuu hyvin omaan strategiaamme, Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola sanoo.

Lisätietoja:  
Kalle Erkkola
Osastonjohtaja (Viljelijän Berner), Berner Oy

Puh: 050 341 4848
kalle.erkkola@berner.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa