SENSAI SENSAI SILKINHOHTOISET MEIKKITUOTTEET

SENSAIN meikkituotteissa värit yhdistyvät valoa heijastaviin ominaisuuksiin ja silkin pehmeiltä tuntuviin koostumuksiin. Jokainen tuote on suunniteltu antamaan iholle Japanin kallisarvoisimmasta silkistä inspiraationsa saanut hehku.

EYE COLOUR PALETTE -luomiväripaletti

Luomiväripaletti koostuu neljästä harmonisesta sävystä, jotka on suunniteltu tuomaan silkin hohtoa luomille. Paletin vaalean, mattapintaisen luomivärin innoittajana on ollut shironeri-menetelmä, jossa silkki pestään ja vaalennetaan erikoismenetelmän avulla. Tämän tarkoituksena on tuoda esiin silkin puhdas, valkoinen väri. Vaalea, mattapintainen luomiväri on tarkoitettu luomen pohjustamiseen ja sitä voidaan käyttää sekä ylä- että alaluomelle. Se tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä sekä häivyttää optisesti väsymyksen merkkejä iholta. Paletin luomivärien sisältämien, erittäin hienojakoisten silkkipuutereiden ansiosta luomivärisävyjä voi sekoittaa toisiinsa ja sävyjen rajat on helppo häivyttää. Paletista valituista luomivärisävyistä riippuen silmämeikistä voi tehdä joko helmisäishohtoisen tai matan. Valikoimaan kuuluu neljä neutraaleista sävyistä koottua, harmonista sävykokonaisuutta.

01 Shiny Foliage

Syksyn hehkuvat, kullanhohtoiset sävyt

02 Night Sparkle

Keskikesän iltataivaalla kimmeltävät ilotulitusraketit

03 Petal Dance

Veden pinnalla kelluvat puuterinhohtoiset kirsikankukan lehdet

04 Frosty Twilight

Kaupungin valojen lämmin hehku talvi-iltana.

Hinta

Eye Colour Palette 3,7 g, suositushinta 70,00 euroa

DESIGNING LIQUID EYELINER

Helposti ja tasaisesti levittyvä nestemäinen rajausväri, jolla niin klassinen, näyttävä rajaus kuin ohut vino, kissamainen rajaus syntyvät vaivattomasti. Täyttöpakkaus saatavilla. Valikoimaan kuuluu kaksi sävyä.

Hinta:

Designing Liquid liner 0,6 ml, suositushinta 39,00 euroa
Täyttöpakkaus 0,6 ml, suositushinta 31,00 euroa

 

LASTING EYELINER PENCIL

Geelipohjainen rajauskynä esiin kierrettävällä lyijyllä. Väri levittyy helposti ja vaivattomasti ja rajauksesta tulee pehmeä ja tasainen. Valikoimaan kuuluu kaksi sävyä.

Hinta:

Lasting Eyeliner Pencil 0,1 g, suositushinta 36,00 euroa.

STYLING EYE BROW PENCIL

Pehmeä, puuterimaisen tuntuinen kulmakynä, jonka ovaalinmuotoisella lyijyllä on helppo korostaa kulmakarvoja luonnollisesti. Täyttöpakkaus saatavilla. Värivalikoimaan kuuluu kolme sävyä.

Hinta:

Styling Eye Brow Pencil 0,2 g, suositushinta 39,00 euroa
Täyttöpakkaus 0,2 g, suositushinta 20,00 euroa

Myynnissä:
Maaliskuu 2020

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/CztQt_R7vDCR

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi