SENSAI SILKY BRONZE -AURINKOTUOTTEET

SENSAIN SILKY BRONZE -linjan aurinkotuotteet hoitavat ihoa, ehkäisevät sen ennenaikaista vanhenemista ja suojaavat sitä tehokkaasti UV-säteiden haitoilta. Linja laajenee kahdella aurinkosuojatuotteella ja uudella auringonoton jälkeen käytettävällä tuotteella.

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR FACE SPF 50 +

Voidemainen, vettähylkivä, ihoa monivaiheisesti suojaava aurinkovoide, joka muodostaa kasvojen iholle silkkimäisen suojan UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Aurinkovoiteen sisältämä Sun Ageing Care
-yhdiste kirkastaa ihon väriä samalla, kun valkoisen teen uute suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkovoiteen koostumuksesta johtuen hikoilu ja ihotali eivät heikennä voiteen suojaavia ominaisuuksia.

Hinta:

Cellular Protective Cream for Face SPF 50+, 50 ml, suositushinta 108,80 euroa.

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF 50 +

Voidemainen, vettähylkivä, ihoa monitahoisesti suojaava aurinkovoide, joka muodostaa vartalon iholle silkkimäisen suojan UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Sun Ageing Care -yhdiste kirkastaa ihon väriä samalla, kun valkoisen teen uute suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Vartalolle tarkoitetun aurinkovoiteen koostumus on hankauksen kestävä.

Hinta:

Cellular Protective Cream for body SPF 50+, 150 ml, suositushinta 95,00 euroa.

AFTER SUN GLOWING CREAM

Auringonoton jälkeen käytettävä voide, joka jättää iholle kauniin silkinhohteen. Voide levittyy ja imeytyy hyvin ja sen iholle jättämä silkkinen hohde korostaa rusketusta samalla, kun sen sisältämä raikas persikan tuoksu rentouttaa mieltä. Sun Ageing Care -yhdiste ja antioksidanttina toimiva valkoisen teen uute pitävät huolta, että iho nauttii vain auringon parhaista puolista. Voiteen sisältämä Koishimaru Silk EX ylläpitää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta.

Hinta:

After Sun Glowing Cream 150 ml, suositushinta 95,00 euroa.

SILKY BRONZE -linjaan kuuluvat muut aurinkotuotteet

Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face SPF 30, 50 ml, suositushinta 108,80 euroa.
Silky Bronze Cellular Protective Cream for Body SPF 30, 150 ml, suositushinta 95,00 euroa.

Myynnissä:
Helmikuu 2020

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/PVr_BVRzfPJT

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi