SENSAI ULTIMATE PUHDISTUSTUOTTEET JA HOITOVESI

SENSAI Saho

Mahdollisimman hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi, SENSAI on kehittänyt ainutlaatuisen, kolmivaiheisen Saho-ihonhoitorituaalin, joka toistetaan päivittäin samalla tavalla. SENSAI uskoo, että tämä miellyttävän tuntuinen, rauhoittava ihonhoitorituaali on paras tapa saavuttaa virheetön, silkkinen SILK SKIN -iho.

ULTIMATE-ihonpuhdistusrituaali
Liota ja puhdista – hemmotteleva ja harmoninen tapa saada aikaan kaunis, puhdas SILK SKIN -iho.

ULTIMATE Saho –puhdistusrituaali, joka tekee ihon puhdistamisesta ylellisen hemmotteluhetken.

Ensin ULTIMATE CLEANSING OIL -puhdistusöljy liottaa ja irrottaa meikin, pehmittää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Tämän jälkeen ULTIMATE CREAMY SOAP -puhdistusvoiteen muodostama pehmeä vaahto, joka pyöritellään iholle SENSAIn puhdistusharjan avulla, liottaa ja poistaa iholta epäpuhtauksia ja jättää ihon silkinpehmeäksi. ULTIMATE puhdistustuotteet sisältävät Sakura Eternal Complex -yhdistettä, joka ehkäisee ikääntymisen merkkien muodostumista ihoon ja jättää ihon kimmoisan ja kiinteän tuntuiseksi.

ULTIMATE THE CLEANSING OIL -puhdistusöljy irrottaa tehokkaasi iholta meikin ja jättää ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja kosteutetuksi. Puhdistusöljy levittyy helposti ja tasaisesti iholle, puhdistaen sen vaurioittamatta ihon luonnollista suojamuuria.

ULTIMATE THE CREAMY SOAP -puhdistusvoiteella suoritettava ihonpuhdistus on saanut vaikutteita japanilaisesta teeseremoniasta. Joutuessaan kosketuksiin SENSAIN-puhdistusharjan hellävaraisten harjasten kanssa, puhdistusvoide muodostaa pehmeän vaahdon, joka liottaa epäpuhtauksia ihohuokosista ja puhdistaa ihon ja ihohuokoset. Lopputuloksena on puhdas, kuulas, silkinpehmeä iho.

Hinta:

ULTIMATE THE CLEANSING OIL -puhdistusöljy 150 ml, suositushinta 125,00 euroa
ULTIMATE THE CLEANSING CREAM -puhdistusvoide 125 ml ja kasvoharja, suositushinta 150, 00 euroa

ULTIMATE THE MICRO LOTION tuntuu vesimäisen kevyeltä, mutta samalla öljymäisen täyteläiseltä. Se sisältää mikronisoitua öljyä, joka saa hoitoveden muuttumaan iholla kevyestä, raikkaan tuntuisesta nesteestä täyteläisen tuntuiseksi hoitovedeksi. Hoitoveden sisältämä Sakura Eternal Complex -yhdiste ja Koishimaru Silk EX -silkkiuutteen kosteutta ihoon sitovat ominaisuudet hoitavat tehokkaasti kaikkia näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Iho tuntuu hoitoveden käytön jälkeen tasapainoiselta ja täydellisesti valmistetulta tämän ainutlaatuisen ihonhoitorituaalin seuraavia vaiheita varten.

Hinta:

ULTIMATE THE MICRO LOTION -hoitovesi 125 m, suositushinta 250,00 euroa.

Myynnissä:
Maaliskuu 2020

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/ksK8mvkBWFpM

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi