Berner mukana tukemassa BF&HAPPY -projektin kautta UNICEFin hanketta Ruandassa

Berner ja neljä muuta suomalaista yrittäjäperhettä tukevat BF&HAPPY -projektinsa kautta UNICEFin 3-vuotista hanketta äiti- ja lapsikuolleisuuden vähentämiseksi Ruandassa.

Viime vuosikymmeninä otetuista edistysaskelista huolimatta, on lapsi- ja äitikuolleisuus yhä suuri ongelma Ruandassa. Maassa menehtyy edelleen 32 lasta tuhannesta ennen ensimmäistä syntymäpäiväänsä, kun vastaava luku Suomessa on alle 2.

BF&HAPPY -projektissa ovat Bernerin lisäksi mukana Ahlströmin, Fazerin, Hartwallin ja Pauligin perheet. Perheiden tuki hankkeelle tulee olemaan yhteensä lähes puoli miljoonaa euroa vuosina 2020–2022.

”Kaikilla maailman lapsilla ja äideillä tulisi olla samat oikeudet ja samat mahdollisuudet synnyinmaasta riippumatta. Olemme erittäin iloisia, että meillä on mahdollisuus osallistua BF&HAPPY -projektiin, ja sitä kautta tukea UNICEFia kansainvälisessä projektissa ja auttaa apua eniten tarvitsevia”,  Bernerin perheen edustaja Linda Berner-Strandman kertoo.

Lue lisää UNICEFin uutisesta.

Kuva: © UNICEF/Noorani

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa