Clarins MILK SHAKE -kevätmeikkikokoelma 2020

Clarins yllättää kevätkaudella 2020 sukeltamalla maitojen, tarkemmin sanottuna persikkamaidon maailmaan.  Näin Clarins toteuttaa filosofiaansa löytää uusia entistä miellyttävämmän tuntuisia tuotekoostumuksia, jotka samalla hoitavat ihoa. Keveät, miellyttävän tuntuiset ilmavat koostumukset ovatkin tunnusomaisia kevään Milk Shake -kokoelman tuotteille. Vaikuttavana aineena tuotteissa toimii persikkamaito, joka tunnetaan iholle ravintoa tuovana ja ihoa pehmittävänä aineosana.

UUTUUS

MILKY BOOST

Milky Boost on kasvojen iholle tarkoitettu uudentyyppinen, väriltään valkoinen, maitomainen meikkiemulsio. Se sisältää pienen pieniä mikrohelmiä, jotka ihon kanssa kosketuksiin joutuessaan antavat meikkiemulsiolle värisävyn. Sävyvalikoimaan kuuluu neljä eri vaihtoehtoa. Mikrokapselointi pitää meikkiemulsion värin valkoisena ja sen hoitavat ominaisuudet muuttumattomina levityshetkeen asti. Iholle levitettäessä valkoinen emulsio muuttuu hetkessä värilliseksi. Meikkiemulsion sävy sulautuu ihon väriin samalla, kun mikrokapseleiden sisältämät vaikuttavat aineet vapautuvat iholle. Meikkiemulsio häivyttää ihon virheellisyyksiä ja väsymyksen merkkejä, jättäen ihon tasaisen, raikkaan ja hehkuvan näköiseksi. Milky Boost -meikkiemulsio sisältää luomukiiviuuttesta ja persikkamaidosta koostuvan Milky Booster -yhdisteen. Kiivi tuo iholle sen tarvitsemaa energia ja persikkamaito kosteuttaa ja pehmittää ihoa kahdeksan tunnin ajan. Kuten kaikki Clarins-tuotteet, myös Milky Boost -meikkiemulsio sisältää Clarinsin kehittämän Anti-Pollution -yhdisteen, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Ihon energiavarastoja täydentävä kiivi 

Kiiviuutetta lisättiin Milky Boost -meikkiemulsion koostumukseen virkistämään ihoa heti aamulla. Uute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka tunnetusti aktivoi ihon energian saantia.

Pienen näköinen pakkaus, sisältö 50 ml

Vaikka meikkiemulsion pakkaus näyttää pieneltä, se sisältää miltei kaksinkertaisen määrän tuotetta perinteisiin värivoidepakkauksiin verrattuna*. Lisäksi pakkaus on 100 % kierrätettävä** ja valmistettu Ranskassa. Nämä arvot ovat tärkeitä Clarinsille, joka haluaa kunnioittaa ja suojella luontoa. Siksi oli luonnollista tehdä Milky Boost -meikkiemulsion pakkauksesta ympäristöystävällinen.

*Meikkivoiteet on yleensä pakattu 30 ml pakkauksiin.
**Riippuen paikallisista kierrätysohjeista.

UUTUUS

LIP MILKY MOUSSE -huuliväri

Kuin pehmeäksi vaahdotettua kermavaahtoa huulille

Lip Milky Mousse on herkullisen tuoksuinen, huulille sulautuva, miellyttävän pehmeän tuntuinen, kevyen sävyn antava huuliväri. Huulivärin sävy sulautuu välittömästi huulten omaan sävyyn ja jättää huulet miellyttävän pehmeän tuntuiseksi. Huulikiillon koostumus tuntuu huulilta kevyeltä, ilmavalta ja raikkaalta kuin pehmeäksi vaahdotettu kermavaahto.

Kuusi pehmeää värisävyä

Lip Milky Mousse -huulivärin sävyvalikoimaan kuuluu kuusi pehmeää värisävyä. Huulivärin koostumus sisältää persikkamaitoa, joka tuo huulille niiden tarvitsemia ravintoaineita ja kosteuttaa tehokkaasti huulten ihoa. Huulten iho pysyy pehmeänä ja joustavana. Lisäsuojaa huulille antaa Clarinsin kehittämä Anti-Pollution-yhdiste, joka suojaa huulten ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Pehmeä vaahtomuoviapplikaattori annostelee juuri oikean määrän väriä kerrallaan ja tekee huulivärin levittämisestä helppoa ja vaivatonta.

Persikkamaito

Persikkamaito saa kasvojen ja huulten ihon tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta. Se sisältää runsaasti iholle tarpeellisia ravintoaineita, jotka parantavat kasvojen ja huulten ihon kuntoa.

Muut Milk Shake -kevätmeikin tekemiseen tarvittavat tuotteet

Meikin teko aloitetaan levittämällä iholle ennen meikkiemulsiota SOS Primer -pohjustusvoide sävyssä 00 Universal Light. Pohjustusvoiteen hohtava, valkoinen koostumus sisältää High Lumitech -yhdisteen, joka häivyttää optisesti ihon virheellisyyksiä sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä välittömästi. Voiteen sisältämä luomumerililjauute kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan samalla, kun Clarinsin kehittämä Anti-Pollution-yhdiste suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Meikkipohja viimeistellään jommallakummalla Joli Blush -poskipunan kahdesta kausisävystä: cheeky peach tai cheeky pink. Poskipunan sävyt mukautuvat ihon sävyyn ja niitä voidaan kerrosta halutun sävyvoimakkuuden aikaansaamiseksi. Milk shake -kevätmeikkiin kuuluvat poskipunasävyt on pakattu raitakuvioilla koristeltuihin pakkauksiin.

Kevätmeikin myötä Ombre Satin -luomivärivalikoima laajenee kahdella uudella sävyllä: glossy brown ja glossy coral.  Helposti levittyvässä, hyvin pysyvässä luomivärissä yhdistyvät voidemaisen tuotteen helppo ja tasainen levittyvyys puuterimaisen tuotteen hienojakoisuuteen ja pysyvyyteen. Ombre Satin -luomiväri jättää luomelle pehmeän, satiinimaisen hohteen.

Silmämeikki viimeistellään Supra Volume -ripsivärillä, joka antaa ripsille lisää tuuheutta ja syvän mustan värisävyn. Ripsivärin ripsiä tuuheuttava vaikutus perustuu sen sisältämään karnaubavahasta ja akaasiankukkavahasta koostuvaa yhdisteeseen.

Milk Shake -kevätmeikkiin kuuluvien tuotteiden hinnat

Milky Boost -meikkiemulsio 50 ml, suositushinta 42,00 euroa
Lip Milky Mousse -huulikiilto 7 ml, suositushinta 22,00 euroa
Joli Blush -poskipuna 5 g, suositushinta 44,00 euroa
Ombre Satin -luomiväri 4 g, suositushinta 25,00 euroa
Supra Volume -ripsiväri 8 ml, suositushinta 32,00 euroa

Myynnissä:

Helmikuussa 2020

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/KJLzX7hbV6jH

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi