Clarins Nutri-Lumière-hoitotuotteet

Clarinsin uusi, yli 60-vuotiaille tarkoitettu ihonhoitolinja, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita, elvyttää ihon toimintoja sekä kirkastaa ihon väriä

Vuonna 2020 Clarins juhlistaa kypsään ikään ehtineitä naisia, jotka eivät määrittele itseään ikänsä mukaan. Heille kauneus merkitsee harmoniaa itsensä kanssa. Tälle kohderyhmälle Clarins loi neljä tuotetta käsittävän Nutri-Lumière-hoitolinjansa, joka vastaa juuri heidän ihonsa tarpeisiin.

Parantamaan aliravitun ihon ravinnon saantia

Clarins kehitti kahdesta tehokkaasti vaikuttavasta kasviuutteesta yhdisteen, joka palauttaa elottoman näköiselle iholle sen nuorekkaan hehkun. Nämä kaksi kasviuutetta saadaan hevoskastanjasta, puusta, joka symboloi pitkäikäisyyttä ja uudistumista. Yhdistämällä puun kukista ja hedelmistä saadut kasviuutteet, Clarins kehitti ainutlaatuisen yhdisteen, jonka sisältämät tehoaineet vaikuttavat aliravitsemuksesta kärsivän ihon mikroravinneverkkoon. Kun iho saa riittävästi tarvitsemiaan ravintoaineita, sen nuorekas hehku palautuu.  

Ihon mikroravinneverkko

Tarvittiin kolmen vuoden tutkimus- ja kehitystyö, 240 testattua koostumusta sekä laaja yhteistyö kolmen tieteellisen instituutin kanssa, ennen kuin Clarins löysi syyn ihon mikroravinneverkon kunnon heikkenemiseen ja sen aiheuttamaan ihon aliravitsemukseen 60-ikävuoden jälkeen.

Mikroravinneverkko kuljettaa iholle vettä ja ruuasta saatuja ravintoaineita. Jälkimmäiset leviävät dermiksen soluväliaineeseen ja sitä kautta solujen ravinnoksi. Fibroblastisolun ikääntyminen vaikuttaa suoraan ihon nuorekkuutta ylläpitävän verkon toimintaan. Aliravittu iho menettää nuorekkaan hehkunsa ja raikkautensa sekä elinvoimaisuutensa.  

Kliiniset testitulokset

Ihon värin heleys ja kirkkaus perustuu siihen, miten valo taittuu ihon pinnasta ja heijastuu takaisin dermiksestä. Clarins tutki Nutri-Lumière-voiteiden vaikutusta ihon heleyteen ja kirkkauteen laskemalla sille vertailuluvun.
Testi tehtiin Nutri-Lumière-päivävoiteella. Kuukauden käytön jälkeen ihon valon heijastamiskykyä mittaava vertailuluku oli noussut 12 %*.

*Kliininen testi, johon osallistui 30 naista.

Hevoskastanjasta saadut vaikuttavat aineet

Clarins yhdistää Nutri-Lumière-tuotteissa hevoskastanjan kukasta ja hedelmästä saadut, tehokkaasti vaikuttavat uutteet, jotka palauttavat iholle sen nuorekkaan hehkun ja kirkkauden.
Yli 20 000 vuotta maapallolla kasvanut hevoskastanja on tunnettu pitkäikäisyydestään. Kasvitieteellisessä historiassa puu symboloi uudistumista: puun kukkiminen merkitsee kevään alkamista.

Luonnonmukainen uuttamismenetelmä

Hevoskastanjan hennot kukat poimitaan käsin, minkä jälkeen ne kuivataan nopeasti tarkoin valvotussa lämpötilassa. Tämä luonnonmukainen uuttamismenetelmä mahdollistaa kasviuutteen sisältämien aktiivisten molekyylien tehokkuuden säilyttämisen ja sen elinvoimaisuuden hyödyntämisen tuotteissa.

Entä puun hedelmä? Ensin hevoskastanjan siemenet jauhetaan, minkä jälkeen niistä uutetaan niiden sisältämä aktiivinen molekyyli: eskiini. Vedessä tapahtuvan puhdistamisen, kristallisoinnin, sentrifugoinnin ja etanoliin liuottamisen jälkeen, eskiini suodatetaan, hienonnetaan, kuivataan ja lopuksi siivilöidään. Tämän monimutkaisen prosessin tuloksena saadaan tehokas vaikuttava aine, jonka nestekiertoa vilkastuttava vaikutus kohdistuu ihon mikroverenkiertoon.

Hoitolinja, joka sisältää 17 erilaista kasviuutetta

Tuotteita suunnitellessaan Clarins tutkii ja selvittää kasvien hoitavia ominaisuuksia, niiden sisältämiä vaikuttavia aineita sekä erilaisten kasviuutteiden yhdistämistä mahdollisimman tehokkaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hevoskastanjan kukista ja hedelmistä saatujen uutteiden lisäksi Nutri-Lumière-linjan tuotteet sisältävät muitakin kasviuutteita. Ohessa niistä tärkeimmät:

Wakame-levän uute, luomu

Levästä saatu uute vahvistaa ihoa ja ylläpitää ihon joustavuutta. Tämä elämää ylläpitäväksi leväksi kutsuttu kasvi kerätään Bretagnen rannikolta. Levä on myös tunnettu Japanissa, jossa se muodostaa Okinawan saarella yhden ravinnon kulmakivistä. Okinawan saaren asukkaat ovat tunnettuja pitkäikäisyydestään.

Madagaskarilta saatu luomuharungana

Kasvin lehdistä saatu uute on tunnettu ihon rakennetta parantavasta ja ihoa kiinteyttävästä vaikutuksestaan. Se madaltaa ryppyjä ja napakoittaa ihoa. Kasvia viljellään Madagaskarilla osana Reilun kaupan -ohjelmaa.

Itulehtiuute, luomu

Itulehdestä saatu uute parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ihon kaikissa kerroksissa ja ylläpitää siten ihon ihanteellista kosteuspitoisuutta. Kasvia viljellään Madagaskarilla osana Reilun kaupan -ohjelmaa.

Aavikkotaatelin uute, luomu

Afrikassa pyhänä pidetystä aavikkotaatelipuusta saatu uute tasoittaa ihon väriä ja antaa iholle kauniin hehkun.

Huang qi

Engelhardia chrysolepis

Kaakkois-Aasian trooppisissa metsissä kasvava puu, jonka mustanruskea, pinnasta halkeillut runko voi kasvaa jopa 35 metriseksi. Parinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä puun juuria käytetään hoitamaan tuberkuloosia. Puun tulehdusta lievittäviä lehtiä taas käytetään kuumeen alentamiseen, kivun lievittämiseen ja ihoärsytysten rauhoittamiseen.
Kosmetiikassa Huang qi -uutetta käytetään vähentämään oksidatiivisen stressin vaikutuksia ihossa sekä vahvistamaan ihon suojamekanismia vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan.

Hibiskuksen uute

Hibiskuksen kukasta saatavat kasvihapot irrottavat iho pinnasta liiallista kuollutta solukkoa, jotta iho pystyisi hyödyntämään hoitotuotteiden vaikuttavat aineet parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaurasokerit

Kaurasokerit tasoittavat välittömästi ihon pinnan rakennetta ja saavat ihon näyttämään aiempaa tasaisemmalta.

Ginseng-uute ja vihreän kahvin uute

Iholle energiaa tuova cocktail, joka virkistää ja raikastaa ihoa.

Clarinsin anti-pollution-yhdiste

Nutri-Lumière-linjan päivävoiteet sisältävät Clarinsin kehittämän anti-pollution-yhdisteen, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Vastuullista kauneudenhoitoa

Clarins on sitoutunut kestävän kehityksen ohjelmaan ja haluaa siksi toimia luontoa kunnioittaen.

Kymmenen Nutri-Lumière-linjassa käytettyä kasviuutetta on saatu luomiviljellyistä kasveista.

Linjan päivä- ja yövoiteet on pakattu lasipurkkeihin, joiden valmistamiseen on käytetty 25 % kierrätyslasia. Hoitoveden pakkauksesta 25 % on kierrätysmuovia. Pahvikotelot on valmistettu kestävän kehityksen menetelmillä kasvatettujen metsien puista.

Clarins on kehittänyt yhteistyössä Jardins du monde -yhdistyksen kanssa Madagaskarissa Reilun kaupan
-ohjelman rohtosammakonputken ja itulehden yhteyteen. Jardins du monde -järjestö on vuodesta 2003 lähtien edistänyt paikallisten lääkkeellisten kasvien käyttöä väestön keskuudessa, jolla ei ole mahdollisuutta saada käyttöönsä tavanomaisia lääkkeitä.  

Nutri-Lumière-linjaan kuuluvat tuotteet

Nutri-Lumière Day Cream -päivävoide 50 ml, suositushinta 132,00 euroa

Miellyttävän tuntuinen, ihoon sulautuva voide, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja elvyttää ihon toimintoja palauttaakseen aliravitulle iholle sen nuorekkaan hehkun.

Voidetta testanneista naisista 80 % sanoi ihonsa tuntuvan paremmin ravitulta, virkistyneeltä ja näyttävän aiempaa raikkaammalta ja hehkuvammalta*.
*Testiin osallistui 111 naista, jotka käyttivät voidetta 28 päivän ajan.

Nutri-Lumière Day Emulsion -hoitoemulsio päiväkäyttöön 50 ml, suositushinta 132,00 euroa

Miellyttävän tuntuinen, rasvaton emulsio, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja elvyttää ihoa palauttaakseen aliravitulle iholle sen nuorekkaan hehkun.

Emulsiota testanneista naisista 82 % sanoi ihonsa värin kirkastuneen selvästi*.
*Testiin osallistui 108 naista, jotka käyttivät emulsiota 28 päivän ajan.

Nutri-Lumière Night Cream -yövoide 50 ml, suositushinta 138,00 euroa

Miellyttävän tuntuinen, ihoon sulautuva yövoide, joka elvyttää ja ravitsee ihoa, saaden ihon näyttämään aamulla levänneeltä ja raikkaalta.

Yövoidetta testanneista naisista 86 % sanoi ihonsa näyttävän aamuisin aiempaa virkeämmältä*.
*Testiin osallistui 111 naista, jotka käyttivät yövoidetta 28 päivän ajan.

Nutri-Lumière Lotion -hoitovesi 200 ml, suositushinta 70,00 euroa

Päivittäisen ihonhoidon ensimmäinen vaihe, joka virkistää ja raikastaa ihoa. Pehmeän, kermamaisen tuntuinen hoitovesi imeytyy ihoon ja valmistaa sen vastaanottamaan sen jälkeen käytettävät hoitotuotteet. Hoitovettä käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle*.

Hoitovettä testanneista naisista 96 % sanoi ihonsa vastaanottaneen aiempaa paremmin sen jälkeen käytettävät hoitotuotteet*.

*Testiin osallistui 110 naista, jotka käyttivät hoitovettä 28 päivän ajan.

Sekä päivä- että yövoidetta testanneista naisista 96 % sanoi ihonsa näyttävän aiempaa nuorekkaammalta ja raikkaammalta*

*Testiin osallistui 11 naita, jotka käyttivät voiteita 28 päivän ajan.
 

Tuotekuvat:
https://www.bernerbrandbank.fi/l/qp9FqvDLVvmF

Myynnissä:

Helmikuussa 2020

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi