Clarins Body Partner

Venymäarville tarkoitettu hoitovoide, joka parantaa ihon joustavuutta ja auttaa häivyttämän venymäarpia

Clarins on ollut mukana naisten jokapäiväisessä elämässä jo yli 50 vuoden ajan ja tuntee sen tähden naisten niin kasvojen kuin vartalonkin ihon kauneudenhoidolliset ongelmat. Yksi naisten vartalonhoidollisista ongelmista liittyy venymäarpiin. Odotusaika, puberteetti-ikä, suuret ja nopeat painonvaihtelut saattavat aiheuttaa venymäarpia.

Vuonna 1966 Clarins toi markkinoille legendaarisen Tonic Treatment Oil
-hoitoöljynsä ja sen jälkeen erityisesti venymäarpien hoitoon suunnitellun Stretch Mark Control -voiteensa. Jatkuva tutkimustyö ja innovatiiviset tuotteet ovat tehneet Clarinsinsta vartalon ihon ja siihen kohdistuvien muutosten asiantuntijan.

Vuonna 2020 Clarins uudistaa Stretch Mark Cream -voiteensa ja lisää siihen uusia tehokkaasti vaikuttavia kasviuutteita. Uudistuneella voiteella on myös uusi nimi, Body Partner. Se ehkäisee tehokkaasti venymäarpien muodostumista ja vähentää olemassa olevien venymäarpien näkymistä nelitahoisesti: venymäarvet kapenevat, lyhenevät, madaltuvat ja niiden väri vaalenee.

PhytoStretchComplex, kahdesta kasviuutteesta koostuva, venymäarpiin tehokkaasti vaikuttava yhdiste

Clarins on yhdistänyt Body Partner -voiteessa kaksi tehokkaasti vaikuttavaa kasviuutetta, vihreän luomubanaanin ja rohtosammakonputkesta saadut asiatikosidit. Nämä kaksi kasviuutetta muodostavat PhytoStretchComplex-yhdisteen, joka vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä, jotka antavat iholle joustavuutta ja lujuutta kestää venymistä. Yhdiste ehkäisee venymäarpien muodostumista ja ensimmäistä kertaa Body Partner -voide vaikuttaa nelivaiheisesti venymäarpiin: Niiden leveyteen, pituuteen ja syvyyteen sekä niiden väriin. Näin syntyvien ja jo olemassa olevien venymäarpien näkymistä voidaan vähentää merkittävästi.

Jotta Clarins pystyi kehittämään näin tehokkaasti vaikuttavan tuotteen, tarvittiin edistyksellistä tutkimustyötä venymäarpia sisältävän ihon rakenteesta. Mitä seurauksia on ihon venymisestä? Miten uusien venymäarpien rakenne eroaa jo olemassa olevien venymäarpien rakenteesta? Saatu tieto auttaa Clarinsia hoitamaan kyseistä ongelmaa entistä tehokkaammin.

Vihreän luomubanaanin uute aktivoi ihon kiinteydestä vastaavien kollageeni I:n ja V:n muodostumista ihossa.

Rohtosammakonputkesta saadut asiatikosidit aktivoivat elastiinisäikeiden hyvästä kunnosta vastaavan fibrilliini-1:n muodostumista ihossa.

PhytoStretchComplex -yhdiste lähemmässä tarkastelussa

Vihreän luomubanaanin uutteesta ja rohtosammakonputken asiatikosideistä muodostuva yhdiste aktivoi elastiinin ja kollageenin muodostumista ihossa, jolloin ihon elastisuus ja kiinteys paranevat. Näiden ihon mekaanisten ominaisuuksien parantuessa, ihon kyky kestää venymistä paranee.

Rohtosammakonputki

Rohtosammakonputki on saanut lempinimen tiikeriruoho, koska nämä suuret kissaeläimet hierovat itseään siihen haavojaan hoitaakseen. Kasvi tunnetaan myös perinteisessä aasialaisessa lääkinnässä haavojen paranemista nopeuttavana aineena. Clarinsin tutkijat totesivat, että kasvin parantavia ominaisuuksia voitaisiin hyödyntää tehokkaasti venymäarpien hoidossa. Kuten kaikkien kasviuutteiden kohdalla, Clarins ei tyytynyt pelkkään uutteeseen, vaan etsi siitä tietyn aktiivisen, tehokkaasti vaikuttavan molekyylin. Tässä tapauksessa kasvin lehdestä titratun asiatikosidin.
Rohtosammakonputki, joka kasvaa Madagaskarilla, on jo 10 vuoden ajan kuulunut Clarinsin harjoittamaan Reilun kaupan -ohjelmaan.

Ihoa rauhoittava glysyrretiinihappo

Venymäarpien hoitaminen nelitahoisesti on välttämätöntä, mutta se yksin ei riitä. Venymiselle altistunut iho tarvitsee myös rauhoitusta. Clarins valitsi tätä varten glysyrretiinihapon, lakritsijuuresta uutetun molekyylin, joka tunnetaan lääkinnällisesti tulehduksia rauhoittavista ominaisuuksistaan. Se ehkäisee todistetusti tulehdusta aiheuttavien tekijöiden muodostumista ihossa ja saa siten ihon tuntumaan miellyttävältä.

Miellyttävän tuntuinen, hyvin siedetty voide

Clarins ei koskaan tee kompromisseja raskaana oleville naisille tarkoitettujen tuotteiden turvallisuuden ja sopivuuden kanssa. Body Partner -voide sisältää ainoastaan tarkoin valittuja vaikuttavia aineita listalta, jonka sisältämät aineosat on valittu listalle niiden tehokkuuden, mutta myös hyvän siedettävyyden ja turvallisuuden perusteella. Kaikki listan sisältämät vaikuttavat aineet ovat läpikäyneet lukuisia puolueettoman tahon tekemiä toksikologisia testejä.

Body Partner -voide on pakattu helppokäyttöiseen, ilmatiiviillä pumppumekanismilla varustettuun tuubiin, joka säilyttää voiteen koostumuksen muuttumattomana.

Miellyttävän tuntuinen koostumus

Body Partner -voiteen miellyttävän pehmeän tuntuinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon, jolloin vaatteet voi pukea päälleen heti voiteen levittämisen jälkeen. Voiteen koostumus mahdollistaa myös päivittäin tehtävän yksinkertaisen hieronnan. Clarinsin kehittämä hieronta auttaa ihoa kestämään paremmin ihon venymisen aiheuttamaa rasitusta. Kevyt, sivellen tehtävä hieronta suositellaan tehtäväksi erityisesti venymiselle altistuville vartalon alueille, kuten vatsa, rinnat, lantio ja takamus.

Clarinsin raskaana oleville naisille tarkoitettu hierontamenetelmä

Vatsa

Kädet asetetaan kolmion muotoon vatsalle. Käsiä liikutetaan ylhäältä alaspäin vatsan iholla sekä navan ympärillä.

Rinnat

Vasemman käden kämmenellä hierotaan oikeaa rintaa rinnan ulkosyrjästä kohti rinnan sisäsyrjää kulkevalla pyöröliikkeellä. Sama toistetaan vasemman rinnan kohdalla.

Kuluttajatestin tulokset

Voiteen koostumus soveltui hierontaan                                   89 %*

Ihon kimmoisuus parani ja iho tuntui miellyttävältä              90 %**

*Kuluttajatestiin osallistui 148 naista (raskaana olevia sekä vastasynnyttäneitä). Naiset käyttivät voidetta kolmen kuukauden ajan.

**Kuluttajatestiin osallistui 73 raskaana olevaa naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Tieteelliset tutkimustulokset

Uudet venymäarvet, olemassa olevat venymäarvet: Kummassakin tapauksessa venymäarvet muuttuivat vähemmän näkyviksi. Venymäarvet kapenivat, lyhenivät, madaltuivat ja muuttuivat aiempaa vaaleammiksi.

Body Partner -voiteen käyttö vaikutti nelitahoisesti venymäarpiin:

                                                     

Venymäarvet kapenivat 4,8 %*                        Venymäarvet lyhenivät 5,6 %*

                                                     

Venymäarvet madaltuivat 14,3 %*                  Venymäarvet vaalenivat 36,5 %**

Kun Body Partner -voidetta oli käytetty 56 päivää, venymäarpien sävy ihossa lähestyi ihon, jossa ei ole venymäarpia sävyä 22,7 %*

*Kliiniset tutkimukset, joissa 38 naista käytti Body Partner -voidetta 56 päivän ajan.  
**Kliiniset tutkimukset, joissa 43 naista käytti Body Partner -voidetta 84 päivän ajan.

Kuluttajatestien tulokset

Venymäarpien ehkäisy

Ihon joustavuus ja kimmoisuus säilyivät                                   93 %*

Venymäarpien hoito

Vastamuodostuneiden venymäarpien
vaaleanpunainen väri vaaleni                                                       86 %**

Vanhojen venymäarpien valkoinen väri väheni                       81 %**

*Kuluttajatesti, jossa 73 raskaana olevaa naista käytti Body Partner -voidetta kuukauden ajan.
**Kuluttajatesti, jossa 75 juuri synnyttänyttä naista käytti Body Partner -voidetta kolme kuukauden ajan.

 

Vastuullista kauneudenhoitoa

Ekologista ajattelua pakkauksessa

Clarinsin yksi periaatteista on luonnon kunnioittaminen ja halu pienentää ekologista jalanjälkeä. Yritys on sitoutunut kierrättämiseen ja jätemateriaalien uudelleenkäyttöön ja käyttää siksi kierrätysmuovia Body Partner-voiteen tuubin valmistuksessa. Ekologinen ajattelu ei kuitenkaan ole este kauniin pakkauksen valmistamiselle. Body Partner -tuubin herkkä roosan sävy symboloi pehmeyttä ja naisellisuutta.

Vastuullista hankintaa

Kestävään kehitykseen sitoutuneena yrityksenä, Clarins haluaa edistää vastuullista ostamista. Madagaskarissa rohtosammakonputken yhteyteen kehitetyllä Reilun kaupan -ohjelmalla tuetaan paikallisia asukkaita. Rohtosammakonputken kuivattujen lehtien oikeudenmukainen ja kohtuullinen ostohinta vahvistetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Tietty osa kuivattujen lehtien ostohinnasta lahjoitetaan sosiaalirahastoon, josta sitä käytetään paikallisten, asukkaiden elämänlaatua parantavien projektin rahoittamiseen. Vuodesta 2007 jatkuneen ohjelman avulla on rahoitettu koulurakennusten rakentamista, ravitsemusohjelmia, tehty materiaalilahjoituksia paikallisille terveyskeskuksille ja rahoitettu hankkeita puhtaan juomaveden hankkimiseksi. Clarins kantaa huolta myös tulevista sukupolvista ja haluaa siksi huolehtia raskaana olevista naisista, tarjoamalla heille tuotteita, jotka mahdollistavat paremman tulevaisuuden maailman lapsille.

Hinta:

Body Partner 175 ml, suositushinta 55,00 euroa.

Myynnissä:

Maaliskuussa 2020

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/F9K_nh_H7Tzv
 

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi