Korrek tukee suomalaista junioritason autourheilua Emma Kimiläisen stipendirahastolla – ensimmäinen stipendi 11-vuotiaalle karting-kuljettajalle

Uudesta Emma Kimiläisen nimeä kantavasta stipendirahastosta on jaettu ensimmäinen kannustusstipendi. Emma Kimiläinen jakoi stipendin 11-vuotiaalle Espoo Motorsport Clubin karting-kuljettaja Meri Levulalle AKK:n Autourheilun vuosigaalassa, Mestareiden Illassa, 11.1.2020.

 

Kotimainen Korrek-autonhoitosarja on tehnyt Emma Kimiläisen kanssa yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen ja ollut mukana mahdollistamassa keskittymisen olennaiseen, eli ajamiseen ja fyysiseen harjoitteluun.

”Emma Kimiläisen nimeä kantavalla stipendirahastolla Korrek haluaa olla mukana tukemassa nyt myös uran alkuvaiheessa olevia lahjakkaita nuoria autourheilijoita yhdessä Emma Kimiläisen kanssa”, Berner Oy:n markkinointijohtaja Satu Laakso taustoittaa. Stipendiä jaetaan Emma Kimiläisen valitsemalle nuorelle urheilijalle tulevina vuosina.

”Stipendillä haluan lisäksi henkilökohtaisesti kannustaa kaikkia nuoria urheilijoita uskomaan itseensä ja unelmiinsa”, Emma Kimiläinen kertoo. ”Moni ansaitsisi tämän tunnustuksen, mutta stipendin debyyttivuotena halusin antaa sen Meri Levulalle, jossa näen raakaa nopeutta ja lahjakkuutta, tahtoa ja paloa sekä paljon myös itseäni, kun olin hänen ikäisensä”, Emma jatkaa.

Stipendi myönnetään henkilölle, joka on osoittanut erityistä menestystä, lahjakkuutta, sinnikkyyttä tai omistautumista tai muutoin erityisellä tavalla toiminut esimerkillisesti urheilullisia arvoja noudattaen.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa