Säännöt LOHISOPPARETKI-kilpailulle

Osallistu arvontaan ja voita retki Lauri Tähkän seurassa Helsingissä keskiviikkona 5.2.2020 klo 16 -18

Kilpailussa arvotaan 10 voittajaa. Jokainen voittaja saa ottaa mukaan yhden ystävän. Toisen henkilöistä pitää olla yli 18-vuotias.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä.  Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.
  2. Osallistumiskelpoisuus. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat henkilöt.
  3. Kilpailuaika. Kilpailu alkaa 27.1.2020 ja päättyy 2.2.2020. Arvonta suoritetaan kilpailun päättymistä seuraavana päivänä. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sallii valo- ja videokuvaamisen retkellä ja kuvauksen julkaisemisen Nokian Jalkineiden ja Lauri Tähkän sosiaalisissa kanavissa.
  4. Osallistuminen. Osallistumalla voittaja sallii nimensä julkaisun kilpailun yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja/tai verkkosivulla. Yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin.
  5. Kilpailuun osallistuminen. Voit osallistua kilpailuun Lauri Tähkän virallisella sosiaalisen median tilillä Instagramissa tai Facebookissa.
  6. a) Kommentoi kilpailupostausta Lauri Tähkän Instagramissa ja tägää kaveri, jonka haluat ottaa mukaan retkelle. b)Kommentoi kilpailupostausta Lauri Tähkän Facebookissa.
  7. Osallistu viimeistään 2.2.2020. Arvomme voittajan 3.2.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  8. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä lähetettyä materiaalia arvontaan, jos se ei ole kilpailun hengen mukaista.
  9. Kilpailu on vastikkeeton. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
  10. Palkinto on lohisopparetki ravintolaan Helsingissä Lauri Tähkän seurassa keskiviikkona 5.2.2020 klo 16 – 18. Palkintoon ei kuulu matkustus- tai hotellikuluja. Palkintoja arvotaan 10 kpl. Jos arvonnan voittaja ei pääse osallistumaan, palkinto voidaan arpoa uudelleen.
  11. Tietojen kerääminen ja käyttö. Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.
  12. Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä (https://www.berner.fi/berner-oy/rekisteriseloste/)

Jaa sosiaalisessa mediassa